Şimdi Ara

Fahiş nintendo switch 2. El fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çok anlamam bu işlerden ama tamam konsol fiyatları arttı ama shbnden sayfasına girip baktığımda 2. Fiyatları 6000 gördüm 4000 küsürler gördüm cfwli olunca daha da artmış siz ne düşünüyorsunuz bu çok mantıklı mı yoksa bana bir tek saçma geliyor?
    Ülke olarak fırsatçı mı olduk?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Piyasalar fiyati belirliyor hocam. Sayet konsolun sifir fiyati 2 kat artimissa, ikinci elinin de iki kat artmasi normal bence. Buna firsatcilik da diyebilirsiniz serbest piyasa ekonomosi de. Fiyatlarin dusmesini istiyorsak hep birlikte protesto edip almayacagiz, ancak o sekilde duser fiyatlar.
  • İkinci elleri için bir şey diyemeyeceğim, isteyen istediği fiyatı yazabilir. Akıllılık edip siz almazsınız olur biter.

    Sıfırlarının fiyat artışı, doların yükselmesi ve vergi artışlarından dolayı çoğunlukla ama yurtdışında da amazon, bestbuy gibi yerlerde stoklar tükenmiş. Diğer satıcılar 500$ civarına çekmiş stoklar tükendiği için. Fiyatlardaki artış miktarı ve gelen vergilerden sonra oluşacak fiyat hesaplanarak adil şekilde arttırılıp arttırılmadığı görülebilir. Sonucunda da şikayet edebilirsiniz. Maske ve dezenfektan satışlarında yazılan cezalar ortada.
  • Ya arkadaşlar durumu anlıyorum vergi vs stok paranın değer kaybetmesi ama durumu biraz iyi olanlar imkanı olanlar 100-200 derdine girmese daha iyi olmaz mı bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum.. Niye üç kuruş peşine düşüyoruz üzülüyorum bu durumlara..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Satilik cfwli switch pm ps4 ile takas dusunulur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hllszn kullanıcısına yanıt
    😂 Çok iyi ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi olan sensin dosttum hem ayranim dokulmesin hem :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yerde maalesef. Kanadadayim ve burda 1000 dolari gorduk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EndlessAgony3 kullanıcısına yanıt
    Hocam ciddi olamazsınız 1000 nedir 🥺Allah yardımcımız olsun bu fırsatçılık değilde nedir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sormayin...animal crossing cikisi ve bu quarantine birlesince sonuc boyle oldu switch lite bir nebze ara sira bulunuyor bende onu alabildim ama switch i bulmak imkansiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum ama ben switch bekledim çok cfw li eşim ile oyun oynarız diye.. Geçen ay sağolsun buradan bir arkadaştan almak nasip oldu çokta ilgiliydi sonrasında bile sorularıma bunlattım.. 🙂İnşallah bende satmaya karar verdiğimde uygun bir şekilde satacağım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım aslında benim anlatmaya çalıştığım bu insanlar hevesi geçince birbirine destek olmak için böyle şeyler yapabilir milletin gözünü para bürümüş.. Ama bazen hak vermiyor değilimde neden mesela elinde ki cihazı satsa bakıyorsun piyasada yerine koyabileceğin o fiyata konsol yok.. Bilmiyorum bu iş beraberlik işi.. Ps4 mesela kardeşlik var ve güzel mantığı var ama onu bile paraya döküyorlar yardımcı ol işte herkes alamıyor ver ben burada pes 17 bedava verdim hevesim geçince yıl17 ydi geçen sene 19 u 10 liraya verdim sırf enayi denmesin diye çünkü oluyor öyle şeylerde kafam atıyor o zaman da.. Yani işin aslı destek olmalıyız birbirimize köstek değil.. 😞

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Switch piyasası şu an çok berbat halde. Birkaç gündür bakıyorum, 2. el almaya karar verdim. Sahibindende 2 kişiyle anlaştım, tamam göndereceğiz deyip beni engellediler. Ardından da fiyatları yukarı çektiler. Anlaşıyorum, tmm diyoruz, engelleyip fiyat yukarı çekiliyor. Başka biriyle yazışıyorum, pazartesi biri alacak almazsa bakarız diyor, 10 dk sonra fiyat 500 tl artmış. İğrenç insanlar, bekleyip piyasayı kontrol ediyorlar, yükselince anlaştıkları adamı engelleyip fiyatı yukarı çekiyorlar. Kimden ne kadar koparırız diye terbiyesizlik yapıyorlar.
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    Ooo Türkiye hocam burası normal yani! Millet anca kendini düşünür diğer insanların belki ulaşamayacağı düşünmez.. Hani diyorlar ya insanlık Öldü mü çoktan diyorum ben..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Tsubasa 10 -- 25 Nisan 2020; 3:40:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • son 3-4 gündür nefret ettim ülkem insanından. sahibinden de get açmış birisi, geçtim siparişi, 2800dü sanırım, beni engelledi, siparişi iptal etti, 3400e çekti fiyatı. hani onun bunun çocuğu derler ya, hepsi öyle olmuş.
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    Neyse neyse hocam sakin olmak gerek bu durumlarda inşallah düzelir diyip beklemek.. Peki düzelir mi? Maalesef...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Böyle kişilerden 2. El ürün almayacaksınız bu kadar basit. Kimse oyun oynamaya muhtaç değil bu ürün ekmek, su gibi bir ürün değil bunu da satıcılara gösterirseniz bu fahiş fiyatları görmezsiniz. Bizim insanımız kendi ufacık zevki için tüm yelkenleri suya indirip her durumu kabul ettiği, karakter koyamadığı için ülkemiz bu hale geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece switch değil %50 ek vergiden sonra tüm konsolların fiyatları arttı. Aceleniz yoksa almayın ama kimseye de istediği fiyatı için laf söyleyip hakaret etme hakkımız yok bunu unutmayın. Herkes istediği fiyatı isteyebilir alıp almamak bize kalmış. Yüksek fiyattan alana da hakaret edemezsiniz enayi diye. Örnek vereyim, aracımın şaft takozu arızalı ve çıkma ürün hariç bulamıyorum. (Ford taunus 4 ileri şaft takozu) Her yerde 5 ileri vites mevcut fiyat 250TL. Aylardır arıyorum yok, biri çıksa sıfırı bende var fiyatı 500TL dese gidip alacağım artık! Çünkü yok! 1000TLde dese gidip alacağım! O derece çıkmazdayım. Şimdi bu malı satan adama fırsatçı diyebilirsiniz ama piyasada ürün yoksa fiyat yükselir. Serbest ekonomi, yapacak birşey yok. İhtiyacınız varsa alır, yoksa almazsınız. Bu arada Switch benim gözümde 1500TL'den fazla etmez. Bayağıdır kullanıyorum ve birçok işlemde yaptım üzerinde, youtube kanalımda da switch ile ilgili bir çok videoya ulaşabilirsiniz.




  • AnacoN kullanıcısına yanıt
    peki beklesek fiyat düşecek mi hocam?
  • Düşmesini çok istiyorum ama kısa sürede düşeceğini sanmam, şimdi siyasete ya da ekonomiye girmek istemiyorum ama IMF ya da SWAP ile yüklü miktarda dolar bulamazsak dolar 10TL bile olabilir... Switch'in parasını dolar bazında soruyorsanız nintendo çok kazıkçı bir firma, düşürmez dolar bazında fiyatı.
  • Bende işte bunu anlamıyorum yakın zamanda nintendo ya geçtim kızıyoruz ama ps de bile indirim ülkelere destek falan herşey var xbx desen öyle o zaman bu nintendo neye güveniyor belli başlı ülkelerde var fiyat politikası bk gibi sırf bu yüzden kırık cihaz kovaladım ps4 ümde var ama ps plus ile kullanıyorum kırmaya gerek yok. Ama nintendo dan korktum açıkçası.. İlginç geliyor bana.. Ki mantık çok iyi değil mi eline al TV de oyna ne bileyim ilerde pro yaparsan yok satar oyunlarında mükemmel o zaman az fiyata herkese ulaşabilirsin herkesin evine girebilirsin niye kasıyorsun milleti.. Yanlış mıyım 🤣



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Tsubasa 10 -- 28 Nisan 2020; 15:34:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.