Şimdi Ara

Facia, acı ekonomik gerçeği ortaya çıkardı! Yananların ya çocuk yada yaşlı! Kocaeli'de facia!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Colda Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • x (formerly twitter)
    Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) on X
    https://x.com/bosunatiklama/status/1987113014785392663

Kocaeli'de parfüm deposunda hayatını kaybeden 6 işçinin kimliği belli oldu.

• Tuğba Taşdemir, 18 yaşında.
    • Nisa Taşdemir, 17 yaşında.
    • Cansu Esatoğlu, 16 yaşında.
    • Esma Dikan, üç çocuk annesi.
    • Şengül Yılmaz, 55 yaşında.
    • Hanım Gülek, 65 yaşında.

================================

Yine 6 TÜRK hayatını kaybetti! 4'ü ise gencecik Türk çocukları! Yaşasalar bir çalışan olup ortalama her yıl bu ülkeye yıllık onbinlerce lira vergi kazandıracaklardı. Belki iş hayatlarında başarılı olacaklardı ve çok daha başka katkıları da olacaktı!

diğer iki yaşlı ise emeklilik yaşında bu kalitesiz işi yapmak zorunda kalan yaşlılar.

işte İSLAMCI gölgesinde TÜRKİYE devletinin içinde bulunduğu konumun özeti gibi çıkan olay. İslamcılığın millet olarak üzerimizde etkisi = Türklerin yok olması. Savaşla alamadıklarını islamcılık, batıcılık diye alacaklar. bu insanlar görmüyor mu? bu ölenlere yazık değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 8 Kasım 2025; 21:56:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlık'ta Ankara yazıyor. Yanlış oldu sanırım

İyi okuyup kariyer yapmazsanız kimse holdingte ceo olmayı iş hayatında yatmayı beklemesin.

Tabiki ihmali olanlar varsa cezalandırılsın orası başka bizde denetleme sıkıntı ama ölüm ensemizde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Kasım 2025; 19:36:44 >

Zırvayı kes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

çok emin olsan 5 dk durmazsın ne bekliyon bilader sihirli perimi bal kabağını porsche yapıcak sana, hayattaki başarısızlıklarınızı aynada kendinizden çıkarcaksınız.

max lise yada dandik pas puan üni mezunu insanları 2.80 oturtarak yatırarak çalıştıracak bir devlet icad olduysa git hiç durma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Kasım 2025; 21:20:36 >

Zırvayı kes.

Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • Colda kullanıcısına yanıt

zırva yapan sizsiniz iyi eğitimsiz insanlar yatarak oturarak statülü işlerde çalışacak daha başka paralel marvel evreni isteğiniz varmı?

dünya vahşi ve acımasız hayali uyduruk cennetlerde yaşıyorsunuz ben size üzülüyorum yazık ediyorsunuz kendinize.

16 yaşında okumayan iyi eğitimsiz insan ne iş yapacak hayatım genel müdürmü ya sabır parfüm fabrikasında işçi olması über normal, hayat böyle zor kolay kazanılmıyor o ekmek arslanın ağzında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Kasım 2025; 21:41:32 >

Orijinalden alıntı: kerimcem

çok emin olsan 5 dk durmazsın ne bekliyon bilader sihirli perimi bal kabağını porsche yapıcak sana, hayattaki başarısızlıklarınızı aynada kendinizden çıkarcaksınız.

max lise yada dandik pas puan üni mezunu insanları 2.80 oturtarak yatırarak çalıştıracak bir devlet icad olduysa git hiç durma.

Haber Türkiye gerçeği, ne kadar ıkınsan da senin taptığın hükümetin ülkeyi getirdiği nokta bu, çocuk işçiler ve işçi ölümleri. 2025 yılında en az 1737 işçi yaşamını yitirdi. Bu konular seni aşar, sen git köpek tecavüzcüsü savun.

arnavut arkadaş zihniyetinin karanlığını saçmalayarak yayma. geçen gün eşim bir video gösterdi! Alman galeri çalışanları patronlarına AI ile şaka yapıyorlar. bir uçak parçasının düştüğünü ve tavanı delip araçlara zarar verdiğini AI ile oynayarak yapmışlar!

Alman patronunun cevabı:

-DELİRDİNİZ Mİ? RESİM ATMAYI BIRAKIN, ORADAN HEMEN ÇIKIN!

arnavutların bundan 2000 sene önce iran kuzeyinden geldiğinden j2 taşımaları sanırım bizim iç anadolunun devşirme zihniyetlerine uyduğunu düşünüyorum!

bu kadar saçma sapan savunma olmaz! 17 yaşında çocuk ne eğitimi alacak? senin aklın yerinde mi? yoksa Türkçen , arnavutçandan zayıf mı?

canım o yönden kötü olduğumuzu yazdım türkçe? konuyu saptırma git bakalım almanyaya seni 2.80 yatırcaklarmı masa başında bol çay kayfeli yatış yataş bir iş hayatın olucakmı? git bir dene nedersin? o sırtından ter akıcak ter ekmek hiç bir yerde kolay değil onu kafanıza sokun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Kasım 2025; 21:44:1 >

Orijinalden alıntı: kerimcem

canım o yönden kötü olduğumuzu yazdım türkçe? konuyu saptırma git bakalım almanyaya seni 2.80 yatırcaklarmı masa başında bol çay kayfeli yatış yataş bir iş hayatın olucakmı? git bir dene nedersin? o sırtından ter akıcak ter ekmek hiç bir yerde kolay değil onu kafanıza sokun.

Yahu köpek tecavüzcüsü savunucusu, 2.80 yatarak para kazanmaktan kim bahsediyor?

• 15 yıldan fazladır bu forumdayım. Forumda bazı nickler var yıllardır yorumlarında bir gram zeka pırıltısı, bir gram gelişme yok. İnsanın her yorumu boş olur mu? Sorsan kendinizi geliştirmiyorsunuz diye milleti eleştirirler.

hehe bık bık senelerce Türkiyeye sövüp en azından yüzsüz yüzsüz,Türkiyede yaşamıyorum ben hayatın gerçeklerini kabul eden bir insanım, sizin gibi uyduruk cennet profilim yok. 

oraya göçsem anamın ağlıycağını gayet net biliyorum ucuz içşi gücü olarak gidiyorsun oraya hayatım prens harry olarak değil.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Kasım 2025; 21:48:22 >

zırvayı kes...

Zırvayı kes

Yalan konuşmak şerefli, onurlu, haysiyetli bir insan yakışıyor mu Kerimcem? Yalan söylemiyorsan eğer Türkiye'ye sövdüğümün gerçek olduğuna, bir önceki cümlede saydığım ve sende bulunduğunu söylediğin değerler üzerine yemin edebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 8 Kasım 2025; 21:52:56 >

Bu keronun bu tarz konulardaki tek argümanı bu. Başkalarının böyle dediğini söyleyip ona göre savunmalar yapıyor ama gene saçmalıyor tabi.

lise mezunu halinle belki hülya avşarda olabilirsin tabi mümkün tabi :) sende haklısın.

hayat zor canım benim lay lay lom yeri değil,herkes bir hayatın ucundan başlamak zorunda parfüm fabrikası,kanadada kurbağa ayıklama fabrikası olur artık bir yere girecen,anan baban sana sonsuza kadar bakmıycak, ölürseler dım dızlak kalıcaksınız ortada ne sigortanız var ne işiniz var hayatınız berbat foseptiğe dönücek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Kasım 2025; 22:38:48 >

İşte insanların demediği şeylerle mesaj yazdığın için ancak böyle yazabiliyorsun.

Tamam anlıyorum, senin hayatın kötü, hiçbir vasfın yok, işin gücün yok ve mecburen herkesin öyle olduğunu söylerek kendini avutuyorsun ama bu normal bir şey değil.

hehe dün it gibi çalıştım gece 1 e kadar belim koptu anca bugün dinleniyorum hayali evrenlernizde mutluluklar.

inş aradığınız cennette ulaşırsınız.

birde hastanedeydim hemşirerlerle sistemi orayamı burayamı kuralım diye ağız dalaşı yapmaktan boğazım tahriş olmuş ekmek kolay değil varsa cennet bir ülke söyle bende geliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Kasım 2025; 22:46:10 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.