Şimdi Ara

Facetime Bağlanıyor diyip kalıyorsa..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modeminizde firewall engellemesi vardır demektir.

Kısıtlı bir Wi-Fi ağında FaceTime kullanmak için, port yönlendirme, port 53, 80, 443, 4080, 5223 için etkin olmalıdır ve 16.393-16.472 (UDP).

bu portları hali ile modemin içinden açmanız gerekiyor.

ufak bir bilgi olması maksadıylan topik açmak istedim.

bağlanıyor diyor kalıyor yaaa abicim diyenler için.

bende öle diyodu kalıodu :) tabiki çözdüm.

How to use iPhone 4 FaceTime behind a firewall

f the Wi-Fi network router that you are connected to uses a firewall or security software to restrict Internet access, contact the network administrator and reference this technical article. To use FaceTime on a restricted Wi-Fi network, port forwarding must be enabled for ports 53, 80, 443, 4080, 5223, and 16393-16472 (UDP).

• cevap için teşekkürler ancak modemden port açmayı bilmiyorum.. usr 9106 modemim, yardımcı olabilecek var mı ?
  • bilgilendirme için teşekkürler
  • evt bende oyle oluor ama dediklernizi yazacak yeri bulamadim ?
  • Facetime'ı nasıl deniyebilirim ben?Hattımı tasıdım mikro sim hala aktif olmad hatsız kullanıyorken facetime'ı kullanabilirmiyim?
  • ne varsa 3g unrestrictor'da var wireless fln gerek yok 3g nerde varsa orada facetime..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakmak03

ne varsa 3g unrestrictor'da var wireless fln gerek yok 3g nerde varsa orada facetime..

facebreakerda aynı işi goruyor bide 3g unre. varmı bılmıyorum ıstedıgın zaman kapıosun ıstyedıgın zaman acıosun ayarlardan.

modem ayarlarını yapmak ısteyen arkadaslar daha kolay bı yontem olarak marka ve modelıne sahıp oldugunuz modemın kullanma klavuzunu ınceleyın yada netten manuel ayar klavuzunu bulunuz burda anlatılcak birsey degıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar aynı wifi üzerinde ipad 2 ile iphone 4 arası facetime yapmaya çalışıyorum ama olmuoyr, farklı wifilerde mi olması gerekiyor, öyle ise ip4 e facebreak yükledim ama yine 3g üzerinden facetime araması yapmıyor ipad 2 için, ipad2 den arıyor ip4 den açtığımda başarısız diyor, sebebi nedir?
  • Facetime "bağlanıyor" diyip kalıyorsa sorunun olası çözüm yöntemlerinden birisi söylediğiniz olabilir. Bende de aynı sorun vardı, ama sorunun nedeni farklı olduğundan şöyle çözdüm:http://forum.donanimhaber.com/m_49418538/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49418538

@1907 : Ayarlar / Telefon'da FaceTime aktif olsun. Telefon / Kişiler'de FaceTime iconuna tıklayın. (aradığınız kişinin FaceTime'ı aktif olmalı, her iki kişi de kablosuz alanında olmalı)

@santana007 : aynı ağda bir sorun olmuyor. yeter ki dalgaya gelmeyin, iPadi ararken mail adresinden, iPhone'u ararken telefon numarasından arayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 6 Haziran 2011; 16:25:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Facetime "bağlanıyor" diyip kalıyorsa sorunun olası çözüm yöntemlerinden birisi söylediğiniz olabilir. Bende de aynı sorun vardı, ama sorunun nedeni farklı olduğundan şöyle çözdüm:http://forum.donanimhaber.com/m_49418538/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49418538

@1907 : Ayarlar / Telefon'da FaceTime aktif olsun. Telefon / Kişiler'de FaceTime iconuna tıklayın. (aradığınız kişinin FaceTime'ı aktif olmalı, her iki kişi de kablosuz alanında olmalı)

@santana007 : aynı ağda bir sorun olmuyor. yeter ki dalgaya gelmeyin, iPadi ararken mail adresinden, iPhone'u ararken telefon numarasından arayın.

Maalesef deneme amaçlı kapatıp açayım dedim facetime butonunu ve yine hep olan oldu face time etkinleştirilemiyor. Üf yeter bu salak salak uygulamalardan çektiğimiz ne bu sms yollama filan ya, ne geçiyor ki ellerine?

• jailbreakliyseniz son mesajımdaki linke bir göz atın, çözüm olabilir facetime aktifleştirme için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.