Şimdi Ara

Faceroll deck tanıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha öncesinde de konusunu açmıştım arkadaşlar. Hearthstone videoları çekmeye başladım diye.
    ilk 2 kötü deneyimden sonra 3. videomu çektim sesli anlatım yaptım.
    bu deste nedir nasıl yapılır hangi kartlar neden alınmalı nasıl alınmalı gibi gibi hepsinden bahsettim.
    arena draftlarımın kötü olduğunun farkına videoyu yayınladıktan sonra anlamam acı bir tecrübe oldu benim için.

Faceroll destesini rogue la kullandım güzel oldu bence. en masrafsız destelerden diyebilirim. desteyi daha iyi hale getirip rank 5 yada 4 e çıkanlar var.
    yakın zamanda hunter versiyonunu çekiceğim. bir süre daha rehber kıvamında gidip sonradan araya trolling tarzında eğlencelik şeyler de ekliyeceğim.
    arena rehberi hazrılayan bi arkadaşımızın konusunda bi site gördüm. siteyi kurcalayınca içinde arena simülatörü olduğunu gördüm gayet kullanışlı draftlarınızın iyi olup olmadığını söylüyor deste tamamlandığında size 100 üzerinden puan veriyor.
    link: arena value practice

izlediğiniz için teşekkürler. lütfen videonun altına yorum bırakmayı unutmayın.

• mustacix kullanıcısına yanıt
    Hocam videonuzu izledim.ama bu deck ancak oyuna yeni başlayan naxxramasi açmamış.üst üste çok win almamış rankedda ilk sezonu olan adam kullanır hatta çoğu classin basic kartlarina karşı bu deck başarıya ulaşamaz. Hatta priest,warrior çıktığı gibi cc verilebilir.charge kartlarinizin verdigi hasarı sadece healbot bile karşılıyor.yine de emeginize sağlık ben oyuna yeni başlayan arkadaşların warlock,hunter,priest oynaması taraftarıyım.Priest dememin nedeni de oyunun taktik oyunu olduğunu çabuk farkettirmesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gilthaniel

Hocam videonuzu izledim.ama bu deck ancak oyuna yeni başlayan naxxramasi açmamış.üst üste çok win almamış rankedda ilk sezonu olan adam kullanır hatta çoğu classin basic kartlarina karşı bu deck başarıya ulaşamaz. Hatta priest,warrior çıktığı gibi cc verilebilir.charge kartlarinizin verdigi hasarı sadece healbot bile karşılıyor.yine de emeginize sağlık ben oyuna yeni başlayan arkadaşların warlock,hunter,priest oynaması taraftarıyım.Priest dememin nedeni de oyunun taktik oyunu olduğunu çabuk farkettirmesi.

Sanırım ilk 2 video ya bakmadınız. Baya yanlışım vardı. Bende ne anlatsam nasıl bir şeyler yapsam derken. Deste tanıtayım dedim. Yapım masrafı az olan hatta hiç olmayan. Youtube videolarına baktım. force strategy gaming in video larını gördüm. Çok iyi ve anlaşılır şekilde anlatmışlar. Bende ortalama olarak aynı açıklayıcılıkta anlatmaya çalıştım. Tek bir sorunum var oda şuan elimde yeterince kart yok. arena girerek yada pack açarak açığı kapatmaya çalışıyorum ama bir yere kadar verdiği kartlar pek iş yapacak cinsten değil.
    destenin başarısı konusuna gelirsek sadece normal oyunda oynadım en az 3 kere üst üste kazandım. benzer bir desteyi beast ağırlıklı olarak hunterda da denedim. gayet verim aldım diyebilirim.
    Şuan ki deste desteyi hazırlayıp çekmek için 3 4 tane çekim yaptım. birinde anlatım kötü oldu diğerleri dışarıdan gelen sesler. dünde 2 başarısız çekimden sonra bunu hazırladım. 10 da başladım 11,30 12 de bitti. dönüştürmesi 10 15 dk en azından. ve yüklemesi 5 saat sürdüm 2 de yüklemeye başladı 7 de bitti. yükleme ve o arada ne video çeke bildim nede başka bir şey yapabildim. 1 gün sadece video çekmek ve yüklemekle geçti yani.

Emeğe saygınız için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Ryze Komboları?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.