Şimdi Ara

FACEITTE HILE ACIP 1 AYDA DERECE YAPAN ADAM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RAPORLADIGIM HESAP HİLEDEN BAN YEDİ ARKADAŞLAR

YAKLAŞIK 4000 ELOSU VARDI

Merhabalar

Faceit 10 lwl bandında hesabım var. Geçen hafta karşıma @brebron nickli biri geldi. 50 maçı olmasına rağmen 20 maç seri yaparak 10 lwl bandına ulaşıp karşıma gelmişti. Maçta şüphelendim akabinde maç sonrası demoyu izledim. Bariz şekilde hile olduğundan emin oldum. Aim desteği yok fakat net info toplayıp smoke arkası aim koyarak prefire atıyor ve belli olmaması adına arada boş yerlere de prefire atıyor ki göze batmasın.

Hesabı demolarla beraber bir kaç defa şikayet ettim fakat sonuç 0.

Hile açan hesap bu:
    {{metatags.fb_site_name}}
    {{metatags.fb_title}}
    https://www.faceit.com/en/players/brebron

Hatta dün baktığımda arkadaş 1 aylık hesabı ile Almanya'da ilk 20'ye girmiş bulunmakta helal olsun :)

Arkadaşın yaptığı taktik de çok aşırı belli.

Hesabında %77 Winrate yazmasına bakmayın ranked maçlar baz alındığında %95. ve yaklaşık 3 k/d elosu mevcut. Genç yetenek arkadaş :)

Bu genç yetenek statlardan dolayı banlanmamak için sürekli 1v1 aim map atıp kaybediyor. Bu sayede win rate ve elo değerleri çok uçmuyor. Çok uçuk olsa oto olarak hesabı incelemeye alınıyor çünkü.

10 lwl tüm maçlarda MVP olan arkadaşımız:

1v1 aim maplerde (bu maçlar eloya etki etmez puan vermez)

2-3 lwllere kaybediyor :)
    Örnek maçlar

Daha liste uzar gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FpsMachine -- 9 Temmuz 2019; 19:34:37 >

• ooo cheat-busting alırım bi dal... senle oynadığı maçın pug ını atar mısın? AC açık girmişse büyük paralar aldığı bir hile kullanıyor demektir. veya direkt coder ın kendisi olabilir bu kişi.
  • atmana gerek kalmadı buldum maçı. 15. round tek başına wh kanıtı, onu görünce de zaten kapatıp çıktım... bu oyunu kaç yıldır oynarım, 15 roundda bir insanın aim koyduğu yerin dışında adam olması hiç mi başına gelmez. yani böyle bir şans oyunun dinamiklerine aykırı. ayrıca silent aim açıyo bazen. ilk rounddaki son adamı vurması, öyle bi vuruş yok... adam heavendan düşerken flickle hs atıyor. 1000 kere denesen anca 1 kere olur öyle bi vuruş. ayrıca dikkat etmişsindir spray i falan rezalet.
  • Böyleleri olunca hiçbir yere güvenim kalmıyor nerede oynayacağız biz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

atmana gerek kalmadı buldum maçı. 15. round tek başına wh kanıtı, onu görünce de zaten kapatıp çıktım... bu oyunu kaç yıldır oynarım, 15 roundda bir insanın aim koyduğu yerin dışında adam olması hiç mi başına gelmez. yani böyle bir şans oyunun dinamiklerine aykırı. ayrıca silent aim açıyo bazen. ilk rounddaki son adamı vurması, öyle bi vuruş yok... adam heavendan düşerken flickle hs atıyor. 1000 kere denesen anca 1 kere olur öyle bi vuruş. ayrıca dikkat etmişsindir spray i falan rezalet.
    Hocam sizden ricam ticket oluşturarak siz de şikayet edebilir misiniz?

Adam master leagude oynuyor şuan kimsenin bir şey dediği yok. 2 defa karşıma geldi adam 70 elo kaybettim şimdiden.
  • Faceit te normalde hile ile giriş yok ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 36

Faceit te normalde hile ile giriş yok ki?
    malesef cok var ozellikle ust seviyede

yabanci forumlarda ufak arastirma ile faceit icin ayri ozel yapilan hilenin aylik 40 50 dolara satildigini gordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BUda Nesi?Aynı IDden 2 Tane?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hesabi siz de sikayet edebilir misini

hesabi suan avrupada ilk 200e girip cogu esporcuyu geride birakti bile

• FpsMachine kullanıcısına yanıt
    Faceitte manuel ban yok artık, fpl-c fpl-eu ya çıkmadığı sürece. Faceit ac yakaladı yakaladı yakalamadı istediği kadar oynar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Faceitte manuel ban yok artık, fpl-c fpl-eu ya çıkmadığı sürece. Faceit ac yakaladı yakaladı yakalamadı istediği kadar oynar.
    Elaman ban yedi sonunda %92 win rate oranına geç bile kalındı

fakat sadece son 25 maç için eloyu geri verdiler. Benim 2 maç puanı iade olmadı.
  • Geçmiş olsun hocam mm deki kanserler yetmedi bi de burada açıyorlar. Ben bi kere benim takıma faceitte hileye denk geldim adam ( adam belki de beni kandırdı bilmiyorum ) spotify üzerinden katekulli yapıp anti cheat’i geçtiklerini ve hile yaptığını söylemişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • faceit filan hikaye normal ruslarla official oynuyorum rus takımım bile var artık hem ping biraz az oluyor hemde eğlenceli geçiyor özellikle sadece rehine kurtarma maplerine abanıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: FpsMachine

Elaman ban yedi sonunda %92 win rate oranına geç bile kalındı

fakat sadece son 25 maç için eloyu geri verdiler. Benim 2 maç puanı iade olmadı.

Alıntıları Göster
    Milletin oyununu zehir ettikten sonra anca ban yiyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.