Bildirim
Faceit oynayanlar bir bakabilir mi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bizde misal 3 arkadaş giriyoz veya 2 giriyoz 10 lvl ve 5 lvl karşıya ona göre random eş değer ayarlıyor google eklentisi var faceit enhancer onu ekle lobbyde adamların yanında renk oluyor arkadaş olarak girenlerde aynı renk oluyor o zaman yardımcı olur sana maclarıda otomatik kabul ediyor -
Yok hocam demek istediğim benn level 4 ken lobiye nasıl level 1 geliyor değil. Bu adamın statları bu kadar yüksekken (benden de yüksek) nasıl level 1 olarak kalıyor. Benim statlarım ve win rateim daha düşük ama adamdan 3 level yükseğim. Nasıl mümkün oluyor bu.
Aslında aynı zamanda bir sorun. Level 1 olduğu için bir de 9 level geliyor. Aynı anda 2 tane iyi adamla baş etmek zorunda kalıyoruz. Bu da yüksek ihtimalle yenilgi oluyor çoğu zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
üst üste kaybetmiştir son maçlarında Win almıştır o yüzden yükselmiştir winrate si -
Statları nasıl yüksek oluyor?
Örnek veriyorum benim rankım 10, ben alt bir hesap açtım lvl 3 başladım. O 3 lvl arkadaşlara ne yaparım ben? 40-50 vurur geçerim. 15 kere öldüm diyelim K/D ne kadar oldu? Düz hesap 45/15 desek K/D 3 oldu. 4 lvl olana kadar 9-10 maç kazansam üst üste 1.5 kd, 3 kd karışık alsam toplamda 2.25 kd alırım.
Özet : Arkadaş olduğu rank için iyi oynuyordur, alt hesaptır. -
Hocam alt hesap olduğu belli, adam 100 maçın 54ünü yenmiş değil mi örnek olarak. Faceitte yeni hesap level 3 başlıyor. Maçların çoğunu kazanarak nasıl level 1e düşüyor. Benim anlamadığım kısım bu. Kazanarak nasıl level 1e düşüyorsun. Mantıksız.
Hadi diyelim kaybettiği maçlarda girdiği takım arkadaşları kendinden düşük rankti bu yüzden yenilgiden fazla puan kaybetti. Zaten level 1 ulaşacağın en dip seviye. Ve zaten maçlarının %50den fazlası win, ve KDA'da çok yüksek. Bu durum benim kafama bir türlü oturmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 4 Eylül 2019; 22:31:29 > -
Win rate oranına bakmak mantıklı değil ki
Bir maçı kazanırsın +10 elo gelir kaybedersin -30 elo gider. %60 win rate oranı olsa bile 1 lwl kalabilir. Her maç +25 -25 olmuyor. -
Hocam üyenin zaten maç sayısı düşük gözüküyor. Bu maçlarda vurduğu adam ölüm sayılarından fazla ise k/d oranı normal. Kill oranı o kadar yüksek olmamasına rağmen death oranı düşük olduğu için ona göre k/d ratio biçilmiş. Normal yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 8 Eylül 2019; 16:49:48 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X