tanıdıkta olsa tanımadıkta olsa ekleyemiyorum su hatayı veriyor
istek gönderilemiyor
Bu kullanıcıyı kişisel olarak tanıyor musun? Facebook'un kötüye kullanılmasını önlemek amacıyla, bu istek gönderilemez. Daha fazla bilgi için lütfen Yardım Merkezi'ni ziyaret et. Bu mesajı bir hata sonucu gördüğünü düşünüyorsan, sorunu bildirebilirsin.
Herkese arkadaşlık isteği gönderirsen olacağı buu!
cepten mobil siteye giriyorum, tanidik, tanimadik bi suru kisi ekledim, boyle bi sorun cikmadi
O arkadaş kızsa sadece kızlar eklesin diye seçmiştir Çok iyi oldu çokda güzel oldu iiçim huzur doldu herkesin bir popisi oldu kanın rengi vişne suyu oldu taaammı
bendede var abazan gençliklerde boy gösterio bu sorun genelde
Kız eklicem diye fazla çalışmıssın panpa
face bile senin ne olduğunu anlamış bulaştırmıyo millete
yok bea o kadar abazan deilim fazla kişide eklemem öle haksızlık ama bu tanıdık kızlarıda ekleyemiyoz iimi
Bendede var peki buna facebook nasıl uyanıyor senin arkadaşlarından yada arkadaşın olmayanlardan şikayet gelirse senin için bloke ediyorlar ama çözümü var
Sorunu bildir de sonra da
Arkadaşlık isteği göndermeye çalıştığınız Facebook üyesini kişisel olarak tanıyor musunuz? (Evet)
Lütfen son arkadaşlık isteği aktivitenizi anlatın: Hep tanıdığım kişileri ekliyorum diyin
bi süreliğine arkadaş ekleme açılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: UmutMK
Bendede var peki buna facebook nasıl uyanıyor senin arkadaşlarından yada arkadaşın olmayanlardan şikayet gelirse senin için bloke ediyorlar ama çözümü var
Sorunu bildir de sonra da
Arkadaşlık isteği göndermeye çalıştığınız Facebook üyesini kişisel olarak tanıyor musunuz? (Evet)
Lütfen son arkadaşlık isteği aktivitenizi anlatın: Hep tanıdığım kişileri ekliyorum diyin
bi süreliğine arkadaş ekleme açılıyor.
adam usta abaza beyler denicem pampa
işin çözümünü biliyorum ama size söylemem
evet kılım :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme