Şimdi Ara

Facebookun yeni para tuzağı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Facebookun yeni para tuzağı

• Asla bir para tuzağı değil askine tam tersi çoluğumuzun çocuğumuzun hesabına bazı namussuz insanlar garip mesajlar atıyor.Veyada hayatta bişeye tutunamamış insanlar evli kadınlara mesaj atıyor engellenmiş olur en güzeli.
  • sitede arkadaşlar olmayanların birbirine mesja göndermeleri üzerine mi yapılmış bu uygulama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Asla bir para tuzağı değil askine tam tersi çoluğumuzun çocuğumuzun hesabına bazı namussuz insanlar garip mesajlar atıyor.Veyada hayatta bişeye tutunamamış insanlar evli kadınlara mesaj atıyor engellenmiş olur en güzeli.

kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIYEGELDINLAN

sitede arkadaşlar olmayanların birbirine mesja göndermeleri üzerine mi yapılmış bu uygulama ?

evet
  • ulan diğer mesajlar diye bişey olduğunu bile şimdi farkettim hay Allah razı olsun babam kaç gün önce başkasının hesabından mesaj atmış şimdi görüyorum
  • oha bana bu uyarı gelmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de yeni farkettim
  • bana niye gelmedi bu uyarı ?
  • Ahmet Kemal Öztürk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alaka para tuzağı ?
  • para tuzağı tabii.

normalde mesaj atamazsın ona. tanımıyorsun onu arkadaşın değil o senin diyorlar

ama parayı verirsen kaldır kömürlüğe diyorlar resmen
  • Gayet güzel uygulama.Hatta mesaj atmasını istemediğin kişileri ekleme olayı olacak,arkadaşın olsa bile para isteyecek mesaj atmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: This Time

para tuzağı tabii.

normalde mesaj atamazsın ona. tanımıyorsun onu arkadaşın değil o senin diyorlar

ama parayı verirsen kaldır kömürlüğe diyorlar resmen

• benim bildiğim kadarıyla facebookun girişinde daima ücretsiz kalacaktir yazıyodu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

ulan diğer mesajlar diye bişey olduğunu bile şimdi farkettim hay Allah razı olsun babam kaç gün önce başkasının hesabından mesaj atmış şimdi görüyorum

+1 kaç tane mesaj gelmiş zamanında yeni görüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.