Şimdi Ara

Facebookum Hacklendi Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Facebooğum hacklenmişti fakat kuzenim geri almış ve şifreni değiştirip face imi dondurmuş. Benim Face imi kim kırdı öğrenebilir miyim ? Yardımınızı bekliyorum teşekkürler

• Tabi ki

Heykır Okan Abimiz kırmıştır. Başka kim olacak ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soul741 -- 23 Temmuz 2013; 17:21:00 >

• Sormaya ne hacet tabi ki Okan reis saygılar abi bu yazıyı okuyorsundur eminim bu ayki haracı 2 güne vereceğim
  • kuzenin haclemiş olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul741

Tabi ki

Heykır Okan Abimiz kırmıştır. Başka kim olacak ki?

• Kardeş sana bir tek Donanım Haber Facebook Gönüllüleri yardım eder.Şifre mail ver hesabı kurtarıp geri versinler sen yine güzel güzel kullan facebooku.Iyi ki varsınız Facebook Gönüllüleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kuzenin kecklemiş
  • Lan ciddi bişey yazdık gene makaraya çevirdiniz :D Yok kuzenim yapmaz öyle şey. Bi çözümü yok mu bunun agalar
  • facebook da bir ayar olması lazım.Girişte bilgisayarını kaydediyorsun.Farklı yerlerden girişlerde giren kişinin ip sini sana atıyor.Daha sonra ip den yer tesğidi yaparak bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem Y.

facebook da bir ayar olması lazım.Girişte bilgisayarını kaydediyorsun.Farklı yerlerden girişlerde giren kişinin ip sini sana atıyor.Daha sonra ip den yer tesğidi yaparak bulabilirsin.

Bilgisayarımı kaydettiğimi hatırlamıyorum ki... Hangi pclerden girildiyse İP adreslerini nerden görebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan2727

quote:

facebook da bir ayar olması lazım.Girişte bilgisayarını kaydediyorsun.Farklı yerlerden girişlerde giren kişinin ip sini sana atıyor.Daha sonra ip den yer tesğidi yaparak bulabilirsin.

Bilgisayarımı kaydettiğimi hatırlamıyorum ki... Hangi pclerden girildiyse İP adreslerini nerden görebilirim ?

facebook da o özelliği açmadıysan zaten olmaz.

mesela bana gelen örnek bir mesaj.

Merhaba Görkem,
    Tanınmayan yeni bir cihazdan 1 Temmuz 2013 Pazartesi, 20:53 itibariyle hesabınıza giriş yapıldığını saptadık.
    İşletim Sistemi: Windows 7
    Tarayıcı: Chrome
    Not: Konum, internet servis sağlayıcınızdan aldığımız bilgilere dayanmaktadır.
    Bunu siz yaptıysanız, lütfen bu e-postayı yok sayın.
    Bunu yapan siz değilseniz, hesabınıza bir başkası erişiyor olabileceğinden lütfen hesabınızı güvene alın.
    Teşekkürler,
    Facebook Güvenlik Ekibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem Y. -- 23 Temmuz 2013; 17:36:05 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sercan2727

quote:

facebook da o özelliği açmadıysan zaten olmaz.

mesela bana gelen örnek bir mesaj.

Merhaba Görkem,
    Tanınmayan yeni bir cihazdan 1 Temmuz 2013 Pazartesi, 20:53 itibariyle hesabınıza giriş yapıldığını saptadık.
    İşletim Sistemi: Windows 7
    Tarayıcı: Chrome
    Not: Konum, internet servis sağlayıcınızdan aldığımız bilgilere dayanmaktadır.
    Bunu siz yaptıysanız, lütfen bu e-postayı yok sayın.
    Bunu yapan siz değilseniz, hesabınıza bir başkası erişiyor olabileceğinden lütfen hesabınızı güvene alın.
    Teşekkürler,
    Facebook Güvenlik Ekibi

Hmm tamam bir bakayım hocam

• quote:

ip tespiti nasıl yapılır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.