Şimdi Ara

facebooktaki fame denen burnu havada insanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunlar kendini ne sanıyor neden böyleler mesaj atsan cevap vermezler bi taraflari kalkık neden?

16 yaşındayım bu arad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çünkü..
  • fame ne la ? lama gibi bi şey mi ?
  • Boş insanlar sadece kendilerini ve kendi çevrelerini beğenen burnu havada tipler boşver sen takma onları iyi çalış güzel bir üniversiteye yerleş en azından böylelerinin sayısı azalır
  • O insanlar dışarıda inan bana tam bir süt dökmüş kedi.Gariban, amele, bir şeyi tutturamayan insanlar.Çok biliyorum öyle tip.Benim yüzüme bakamayan adamlardı.Ama 2000+ arkadaşı olunca kendini birşey sanıyorlardı.Bazıları maalesef çok başka boyutlarda yaşıyor hayatı.Hay öyle boyutu seviyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

fame ne la ? lama gibi bi şey mi ?

Bildigin Ingilizcedeki ünlü iste 2 bin filan abonesi olup bişey paylaştımi 300 400 beğensi olan salaklar iste böyle olunca kralsın ..

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig1020

quote:

Bildigin Ingilizcedeki ünlü iste 2 bin filan abonesi olup bişey paylaştımi 300 400 beğensi olan salaklar iste böyle olunca kralsın ..

tamam da bunlar facebookta böyle olunca noluyor ? mark para falan mı veriyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emporio

Boş insanlar sadece kendilerini ve kendi çevrelerini beğenen burnu havada tipler boşver sen takma onları iyi çalış güzel bir üniversiteye yerleş en azından böylelerinin sayısı azalır

Kesinlikle boslar ama bende çok kültürlu aham saham bi insan değilim ama onlardan daha iyiyim ve nedense icimde bunu onlara kanitlama hırsı var

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

O insanlar dışarıda inan bana tam bir süt dökmüş kedi.Gariban, amele, bir şeyi tutturamayan insanlar.Çok biliyorum öyle tip.Benim yüzüme bakamayan adamlardı.Ama 2000+ arkadaşı olunca kendini birşey sanıyorlardı.Bazıları maalesef çok başka boyutlarda yaşıyor hayatı.Hay öyle boyutu seviyim.

Benim öyle tanıdığım bir kişi var aynı senin dediğin gibi ilkokulda aynı siniftaydik sersefil bi hali vardı ama facebooktaki profiline girsen o cocuktan eser yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig1020

quote:

tamam da bunlar facebookta böyle olunca noluyor ? mark para falan mı veriyor ?

Hayır işte kendilrini cok cok cok aşırı bir sey saniyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.