Şimdi Ara

FACEBOOKTA TANIMADIĞIMIZ BAYANLARA ARKADAŞLIK İSTEĞİ GÖNDERMEK SİZCE DOĞRUMU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilhassa sevgilisi olanlar ve evli olanlar cevap versin

• Yanlış

Not: Sevgilim yok.
    Not 2: Evli değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noel Gallagher -- 21 Ocak 2015; 11:22:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steven Gerrard

Yanlış

Not: Sevgilim yok.
    Not 2: Evli değilim.

Niye ? arkadaş olunca illa buluşup sevişecekmiyiz ? muhabette ne gibi sorun olabilirki ? bunu çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

quote:

Orijinalden alıntı: BCvk

Aynısıni senin anana,bacına,karına yapsalar hoşuna gidermiydi?

Hocam adam laf atmamış taciz etmemiş. Sadece arkadaşlık istediği göndermiş..Karşı taraftaki kabul eder etmez orası ayrı konu..Diyelimki kabul etti ondan sonra rahatsiz ederse o zaman senin dediğin doğru.Fakat bayanlarında tanımadıkları kişileri kabul etmeleri yanlış bir durum.

tanimadigi bayanlari ekleyen erkeklerin yaptigi dogru bi davranis mi?

bence olay su; disarda kafe vs gbi yerlerde, okul dersanede gorudugu goz goze gelip -sozde- etkilendigi kisiyi netten bulup ekliyebilir. ama kalkipta hic tanimadigi ve hatta evli kisileri eklemeleri son derece yanlis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yüzeyli muhabbette ne sorun olabilirki ? her muhabetten sonra seksmi yapılıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stun Gun

doğru

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Yüzeyli muhabbette ne sorun olabilirki ? her muhabetten sonra seksmi yapılıyor ?

Yüzeyli ne læ? Düzeyli olmasın o?

Ayrıca düzeyli bir insan hiç tanımadığı birine arkadaşlık isteği göndermez, yine düzeyli biri hiç tanımadığı birinden gelen arkadaşlık isteğini kabul etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Roshi -- 21 Ocak 2015; 11:42:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Senin kız arkadaşın başka bir erkeğin isteğini kabul edip "yüzeyli" muhabbet etse kıskanmazsın yani ôyle mi ?

Ben de istiyorum bu kafadan. Ne kadar denediysem de olmuyor. :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

quote:

quote:

Ayrıca düzeyli bir insan hiç tanımadığı birine arkadaşlık isteği göndermez, yine düzeyli biri hiç tanımadığı birinden gelen arkadaşlık isteğini kabul etmez.

Pardon DÜZEYLİ diyecektim yanlış oldu, peki kabul etse DÜZEYSİZ'mi olur ? size kattılmıyorum ne alakası var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

quote:

quote:

Senin kız arkadaşın başka bir erkeğin isteğini kabul edip "yüzeyli" muhabbet etse kıskanmazsın yani ôyle mi ?

Ben de istiyorum bu kafadan. Ne kadar denediysem de olmuyor. :(

Saygı duyarım ama olay CİNSELLİĞE kayarsa ancak o zaman müdahale ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pardon DÜZEYLİ diyecektim yanlış oldu, peki kabul etse DÜZEYSİZ'mi olur ? size kattılmıyorum ne alakası var ?

Evet düzeysiz olur.
    Bir kere hiç tanımadığı birinin sanal ortamdaki laflarına inanması için zaten en başta saf olması gerekir.Doğru konuşsan bile her lafına şüpheyle bakması lazım.
    Ayrıca içinden de geçirmesi gerekir, "Ben bu adamı tanımıyorum, direkt muhabbete giriyor.Daha kim bilir kaç insana böyle yapıyordur.Bunun niyeti kız düşürmek, abazanın teki kesin"
    Diğer bir konu, çevrende arkadaş edinemiyor musun da internetten rastgele insan seçiyorsun.Çevrende arkadaş edinemiyorsan zaten durum daha da vahim."Bunu tanıyanlar arkadaş olmak istemiyor, ben niye arkadaş olayım" demesi lazım kızın bu noktada.
    Sen yine de şansını dene, salak biri bulursun belki.

• Tanımadığın kimseye arkadaşlık isteği göndermeyi doğru bulmuyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet düzeysiz olur.
    Bir kere hiç tanımadığı birinin sanal ortamdaki laflarına inanması için zaten en başta saf olması gerekir.Doğru konuşsan bile her lafına şüpheyle bakması lazım.
    Ayrıca içinden de geçirmesi gerekir, "Ben bu adamı tanımıyorum, direkt muhabbete giriyor.Daha kim bilir kaç insana böyle yapıyordur.Bunun niyeti kız düşürmek, abazanın teki kesin"
    Diğer bir konu, çevrende arkadaş edinemiyor musun da internetten rastgele insan seçiyorsun.Çevrende arkadaş edinemiyorsan zaten durum daha da vahim."Bunu tanıyanlar arkadaş olmak istemiyor, ben niye arkadaş olayım" demesi lazım kızın bu noktada.
    Sen yine de şansını dene, salak biri bulursun belki.

Dostum zaten 9 senedir evliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Deli_Yaban

quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

quote:

Hocam adam laf atmamış taciz etmemiş. Sadece arkadaşlık istediği göndermiş..Karşı taraftaki kabul eder etmez orası ayrı konu..Diyelimki kabul etti ondan sonra rahatsiz ederse o zaman senin dediğin doğru.Fakat bayanlarında tanımadıkları kişileri kabul etmeleri yanlış bir durum.

tanimadigi bayanlari ekleyen erkeklerin yaptigi dogru bi davranis mi?

bence olay su; disarda kafe vs gbi yerlerde, okul dersanede gorudugu goz goze gelip -sozde- etkilendigi kisiyi netten bulup ekliyebilir. ama kalkipta hic tanimadigi ve hatta evli kisileri eklemeleri son derece yanlis.

Yahu doğru değil elbet doğru olduğunu kim söylüyor..Senin anana bacına yapsınlar deyince ben ona nazaran yazdım..Kafede gördüğü dershanede gördüğü bir kızın evli.nişanlı veya sevgilisi olup olmadığını nerden bilicek??O yüzden senin dediğinde yanlış..Çoğu kişi sosyal ağları karı kız ayarlamak için kullanıyor..Orlara koydukları fotolar bile gerçeği yansıtmıyor..Benim mantığım ben sadece kendi eşim dostumla bir şeyler paylaşmak için kullanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.