Şimdi Ara

Facebookta Arkadas listemi arkadaslarim dahil kimse gormesin istiyoryum??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
43.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook bircok seyi degistirmis. bununla beraber arkadas listem gizliydi ama arkadaslarim artik gorebiliyorlar. Ben kimse gormesin istoyorum arkadaslarim dahil ama yapamadim varmi bunun bir yolu
    1 saattir ugrasiyorum... bulamadim sinirim bozuldu..

silecem en sonunda hesabi o olacak....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.com -- 21 Şubat 2010; 9:35:03 >

• (bkz: Anti Facebook)
  • orada bir cvp bulamadim.
    kapatmak istemiyorum. tum dunyadan arkadaslarim var onlarla irtibatta baska nasil kalabilirim.

sadece arkadas listem gorunmesin istiyorum o kadar
  • Yeni arayüz yapılan değişikleri geç algılama gibi bir problem doğurdu. Bazen ben de yaptığım değişiklerin olmadığını görüyorum. Geç değil hiç algılamıyor galiba.

Geçen gün bir arkadaş için uğraşmıştık senin dediğini ama yapamadık.
  • listendekilerin görünmesinden utanıyosan arkadaşlık yapma
  • Profil Sayfanda, sol taraftaki Arkadaşlar kutusundaki kalem simgesine tıkla,

Arkadaş Listesini Herkese Göster ibaresinin yanındaki tik işaretini kaldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Profil Sayfanda, sol taraftaki Arkadaşlar kutusundaki kalem simgesine tıkla,

Evet bunu yaptim arkadasim ama bu sadece arkadas olmadigim insanlardan arkadas listemi gizliyor.
    Yani bende ekli olmayan kisilerin arkadas listemi gormemesi icin..

Ben Arkadas listemdekilerde gormesin istiyorum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş o uygulama facebook arayüzünü degiştirdikten sonra kalkti maalesef öyle bir secenek yok artik....
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerprens

Kardeş o uygulama facebook arayüzünü degiştirdikten sonra kalkti maalesef öyle bir secenek yok artik....

Sacmalik Gercekten kaldirmislar galiba... Haklisin

Bir yolu olmali diye baya ugrastim ama bulamadim....
  • Bende senin gibi çok uğraştim ama maalesef kaldirmişlar birak onu diğer gizlilik ayarlarida kalkmiş bir arkadaşına birşey yazsan herkese yayin gidiyor... Herkesin haberi oluyo.... Gizlilik denen bişe kalmamiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerprens -- 25 Şubat 2010; 18:03:45 >
  • O zaman neden facebook hesabı açtın ya çok mantıklı be.... Resimlerini depolamak istiyorsanhttp://workspace.officelive.com/tr-tr/ burdan takıl. Hey Allah'ım ya ne insanlar var.
  • benim listemdeki bir paylaşıma yorum yapınca
    benim ark. listemde olup ama bu gönderiyi görmeyenler bile görüyor bunu gizleyemez miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Profil Sayfanda, sol taraftaki Arkadaşlar kutusundaki kalem simgesine tıkla,

heh sağol benim işime yaradı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.