Bildirim
facebook yüzünden okuldan atılmak

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ben de almancacıya sözlüme 40 verdi diye, i**e demiştim facebookta . sonra baktım 30 vermiş -
quote:
Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa
ben de almancacıya sözlüme 40 verdi diye, i**e demiştim facebookta . sonra baktım 30 vermiş
sen yinr iyi kurtarmışın arkdaş tüm hocaların diye başlamış sonu atılmak oldu -
quote:
Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa
ben de almancacıya sözlüme 40 verdi diye, i**e demiştim facebookta . sonra baktım 30 vermiş
-
Dava açsa olabilir ama okul disiplini okul dışında nasıl işliyor anlamış değilim. -
Cool story bro -
hocalarımı asla özel hayatıma karıştırmam -
Nerden buluyorlar ki bu hakkı? En fazla hakaretten dava açabilirler, okuldan atmak da neyin nesi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Šahin K
arkadaşlar 2kişi facede hocalara küfür etmişler hatta kaldır görürlerse yanarsınız dedim dün dinlemediler bi hoca görmüş
bunları disipline gittiler. önceden uyarıları vardı atılmışlar.oha dedi facebook yüzünden atılmak .babası geldi çocugu keman çalıyodu çocuk kemanı falan parçalamış adam.
öğrencilerin önceden uyarı puanı varmış okul müdürü rds heralde -
savcılığada intikal etmiş olayquote:
Orijinalden alıntı: Mithrandirquote:
arkadaşlar 2kişi facede hocalara küfür etmişler hatta kaldır görürlerse yanarsınız dedim dün dinlemediler bi hoca görmüş
bunları disipline gittiler. önceden uyarıları vardı atılmışlar.oha dedi facebook yüzünden atılmak .babası geldi çocugu keman çalıyodu çocuk kemanı falan parçalamış adam.
öğrencilerin önceden uyarı puanı varmış okul müdürü rds heralde
Alıntıları Göster
-
ilk defa duyuyorum hocalara neki :S -
Federaller çocukların peşindeymiş. -
Banada oldu derste arkadaslarla bel alti konusuyoduk sakalasiyoduk sonra kapi caldi mudur geldi bagirdi cagirdi falan okuldan atilcaktik facebook yuzunden -
NTV altyazı geçti, sınırda yakalanmışlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Federaller çocukların peşindeymiş.
lanet olası federaller -
quote:
bunları disipline gittiler. önceden uyarıları vardı atılmışlar.oha dedi facebook yüzünden atılmak .babası geldi çocugu keman çalıyodu çocuk kemanı falan parçalamış adamkeman çalıyodu çocuk kemanı falan parçalamış adam.
Babası mı kemanı parçalamış, çocuk mu? -
yazık olmuş -
Valla arkadaşım bizim okuldanda bi kız aynı şeyi yapmıştı birisi resmini çekip müdüriyete vermiş ve sonuç kız okul değiştirmek zorunda kaldı bende olmaz diyordum affederler felan ama yok gerçekten okuldan gönderdiler acıyasım gelmiyor sanki facebooktan hocalara küfür etsen eline ne geçicek ben gerçekten bu kişilerin yaşıtım olmasına rağmen anlamıyorum bunu yapan bide kız yani nasıl yetişmişler nasıl bi karakter sahibi olmuşlar anlamıyorum gerçekten utanıyorum allahıma şükürler olsun ben öyle bi zihniyette değilim yazık -
madem öyle hocaları eklemeyin ekliyosanızda küfür ederken hocalardan gizleyin gönderiyi çokmu zor -
Normal. Bir yeri yeseydi de gidip yüzüne söyleseydi, facebookta yazınca sanki bir şey değişiyor. Bizim okulda da var böyle tipler bir tanesi ben şikayet ettim. Hayatımda bir kez ispiyonladım birini o da o kişi oldu. Hoca ne kadar haksız olursa olsun oraya taşındığında gözümde bitiyor olay. O yüzden hiç üzülmüyorum böylelerine, hocalar haklı.
Benzer içerikler
- bere nasıl takılır
- rytmonorm kullanıcı yorumları
- arby"s en iyi menü
- parliament one fiyat
- hametan dudak kremi
- penis nakli
- izafiyet teorisi nedir
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X