Bildirim
facebook yenileme sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: by_mercure
arkadaslar facebook u update yaptim turkce oldu, iyi guzelde bu sefer eski paylasimlari gormek icin sayfanin en altina iniyorum ama bir turlu acmiyor. Facebooku silip yeniden yukledim ama sorun devam ediyor, sizde ayni seyi yasiyormusunuz? Ya da ne yapmali acaba?
birşey anladısam arap olayım update ne oluyo -
Demekki genel sorunmus bende de var. -
Eski versiyonda az da olsa bildirim geliyordu. Bu versiyon tamamen bitmiş; hiç bildirim gelmiyor. Lanet olsun yapacakları programa. Kaç yılda Türkçe yaptılar, allah bilir kaç yılda bu sorunu hallederler şimdi -
sorunu cozdum arkadaslar, facebook u silin, installaous tan facebook 3.3.2 versiyonu indirin ve kurun hepsi bu kadar , hemde ingilizce isteyenler icin alternatif bir yontem, ancak sorunlar duzeltilinceye kadar update yapmayin -
Aşağıdaki linkte çözümü var.
https://www.yunusemrekoroglu.com/facebook-haber-kaynagi-yenilenmiyor/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X