arkadaşlar facebook ve birkaç sitede daha hiç bir videoyu izleyemiyorum. her zaman " the video you requested could not be loaded. please try again later" uyarısını alıyorum. bi yerde virüs diyorlardı doğru mudur ?
arkadaşlar yardım istiyorum
idm yüklü mü
quote:
Orijinalden alıntı: artcraft35
idm yüklü mü
evet yüklü . zaten önce indirme penceresi çıkıyor iptal deyince yüklemiyor
evet çok gıcık bişi chrome kullanıyon herhalde bende bitek chromeda bu dalga çıkıyo idmye girip seçeneklerden chrome veya hangi tarayıcıda bu oluyosa onun idmle bağlantısını kopartın ondan sonra izleyebilirsiniz ama bu sefer de üstünde bunu indir seçeneği çıkmayacak indireceğiniz bişey olursa ie den falan halledersiniz ben öyle yapıyorum
iyide bende idm yok chrome kullanıyorum aynı sorun bende de var hiç bi video seyredemiyorum
@ artcraft35 konuyu unutup cevap yazmamışım kusura bakma. ben de senin dediğin gibi yaptım idm siz kullanıyorum. sağolun
haka35 hocam sağolasın. chrome kullanınca firefoxdan kurtuldum diyordum chrome hızlı ama eklentilerde falan sorun yaşıyorum + facebook sorunuda olunca mecbur firefoxa geri döndüm biraz kasıyo ama olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Posterior
İdm'yi kaldırınca sorun çözdüldü değil mi?
evet çözüldü. format atmadan önce kullanıyordum ama sonra öyle oldu. alıştım zaten çok zaman oldu
@ cadence_fxs
vallahi ie sürekli hata verip kapanır , mozilla yavaş çalışır , chrome zaten ayrı bi sorun . ne kullanacağımı şaşırdım.
çok doğru hocam chrome da facebook sorunuda olunca opera indirdim facebook sohbete tıklıyorum hızlı bir şekilde kapanıp açılıyo yukarı aşağı oynuyor falan onada ısınamadım şuan mozilla ile idare ediyoruz bakalım yoktan iyidir
quote:
Orijinalden alıntı: cadence_fxs
çok doğru hocam chrome da facebook sorunuda olunca opera indirdim facebook sohbete tıklıyorum hızlı bir şekilde kapanıp açılıyo yukarı aşağı oynuyor falan onada ısınamadım şuan mozilla ile idare ediyoruz bakalım yoktan iyidir
safari güzel aslında onu denicem
az önce mozillada da aynı sorunla karsılastım video hata veriyor ama hepsi değil mesela alttaki videolar açmıyor