Şimdi Ara

Facebook ve sitelerin resimleri açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebookta logo dahi görünmüyor.Giriş yapıyorum mavi yazılar var sadece.Chrome kullanıyorum.Geçmişi ve çerezleri sildim.DNS ayarları değiştirdim.Modemi resetledim.Hala açılmıyor.Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

• kimse yok mu yardımcı olabilecek
  • kimi resimlerde görünmüyor
  • exporer araçlar seçenekler en ustte gelişmiş ordan explorer ayarlarını sıfırlayıp denermisin?
  • turkay11 kullanıcısına yanıt
    yine ie9 var bulamadım sıralama şu şekilde
    yazdır
    dosya
    yakınlaştır
    güvenlik
    ...
    böyle gidiyor
  • Gündüz Alp G kullanıcısına yanıt
    en uste sag tıkla çubuğa menü cubugunu göster de menü cubugunda araçlar var ordan seçenekler ordan gelişmiş ordan ayarları sıfırlama
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

en uste sag tıkla çubuğa menü cubugunu göster de menü cubugunda araçlar var ordan seçenekler ordan gelişmiş ordan ayarları sıfırlama

ilgilendiğin için teşekkür ederim hocam ama olmadı sağol yinede.açılıyor sadece yazılar çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gündüz Alp -- 18 Ağustos 2013; 1:02:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • javamı yok pc de ? anlamadım ki bende olsa kurcalaya kurcalaya bulurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

javamı yok pc de ? anlamadım ki bende olsa kurcalaya kurcalaya bulurum.

çokta anlamıyorum bu işlerden ama java vardır heralde.olmasa forumu açarkende sıkıntı olurdu tahminimce
  • ad block vs varmı
  • Hocam ben ie tavsiye etmem başka bir tarayıcı kullan. Firefox, Google Chrome gibi.
  • tarayıcıları hepsini sildim sonra birinin kurulum dosyasını kaydettim.sildikten sonra chromu ordan kurdum.şu an giriyor normal şekilde sadece bazı resimler görünmüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.