Şimdi Ara

FACEBOOK ve NEW WORLD ORDER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
9
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: b3rgm4n26

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Sadece resimlere baktım ve okumadığıma sevindim

Bir filmi 8x hızında oynattıktan sonra film ile ilgili yaptığın yorum ne kadar tutarlıysa, buda onun kadar tutarlı oldu kardeşim.Savaş sahneleri var, romantik , bilim,kurdu,abdik gubidik gibi. Sadece o kadar.

Adamın tişörtünden sembol çıkartan birinin yazılarını okumaya gerek yok

Onun tişört olmadığını görecek kadar bile resimlere bakmamış biriyle tartışmayı devam ettirmenin espriden ibaret olduğunu gördüm. Ve sustum.

Buna mı takıldın yani? Mont desem haklı mı olacaktım Evet bence de sus

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Offf. Bi bitmediniz

Ekleme : Biliyorum konu çok uzun ama '' SAKIN OKUMAYIN ! BEN YANDIM SİZ YANMAYIN ''

Okumayan için özet : Mark Zuckerberg & Facebook'ta İlluminati / Masoneria / Ve Şeytanın hizmetkarı ...

okumayı düşünmedim hiç zaten,ama genede alıntı yapayım diğer arkadaşlar için,sagolasın
  • quote:

Ayrıca facebookun "Tanrı yoktur" temeline oturtulmuş hiçbir şeyi engellemediği açıkça görülmüştür. Bazı dini sayfaların kapatıldığı görülmüştür. Fakat "Tanrı yoktur" temelindeki sayfaların şikayetlere rağmen kapatılamamasın onlara verilen açıkça desteği göstermiştir. Şikayet ve kapatılma konusunda toplumdaki çok büyük patlamaları mutlaka göz ardı edemeyeceklerdir.

Ne de güzel sıkıyor! Kapatılan onlarca ateist-agnostik-deist sayfa ve profil biliyorum be. Müstehcen içerik diye birçok kişi tarafından şikayet edildiği için en alakasız sayfa bile kapatılabilir ki, organize olup bu şekilde kendini Facebook polisliğine adayan şikayet sayfalarını da biliyoruz biz. İşleri güçleri, dini eleştiren sayfaları, saçma sapan yaftalar ile milleti kışkırtarak kapattırmaktı. Gerçekten islama hakaret eden sayfaların kapatılmasında tabii ki bir mahsur yok ama bir sayfa evrimi ve ateizmi savunuyor diye o sayfayı şikayet etmek, islama hakaret ediyor demek yobazlıktır.

İşine geleni görür tabii böyleleri anca.

• quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

quote:

kız tavlamak için sosyal ağ kuruyor fakat evlendiği kadın
    zaten adamın pislik herifin teki olduğunu, ve hatta bizi yanlış yönlendirmek için yazılmış bir kitabın bulunduğunu da belirtmiştim. Cinsel sapkınlığa varacak kadar psikolojisi bozuk bir insan fakat, kişilere takılmadan genel resmi görmeliyiz.

Ana yoldan tali yola sapmamız isteniyor.

Kişilerin incelenmesi,sadece bağlantıların bulunabilmesi içindir.

biraz daha açarmısın? facebook kullanıcılarına yönelik bir planı mı var?

Aslında yazıda herşeyi ayrıntısıyla paylaştım. Fakat tekrar söyleyelim. Facebook'un bir şirket olmak için kurulmadığını söylüyor MARK EFENDİ. Yönetim biçimlerinden, insanlara etkilerinden ve bunların hepsinin değişimine yardımcı olmak için kurulduğunu kendi ağzıyla söylüyor.

Yukarıda da bahsettiğim gibi internet şu anda hiç kimsenin tam anlamıyla hakim olamadığı bir yer. Kısmi olarak birilerinin elinde olduğu aşikar bir gerçek. Bu yüzden kendi kontrollerinde olacak herkesin büyük vaktini orada harcayacağı bir site projesiydi Facebook.

Şirket olmak için kurulmamışlardı değil mi?

Okuduktan sonra merak ettiğiniz her ne olursa olsun sorabilirsiniz. Vaktim oldukça memnuniyetle sorularınıza cevap vermeye çalışacağım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kız tavlamak için sosyal ağ kuruyor fakat evlendiği kadın
    zaten adamın pislik herifin teki olduğunu, ve hatta bizi yanlış yönlendirmek için yazılmış bir kitabın bulunduğunu da belirtmiştim. Cinsel sapkınlığa varacak kadar psikolojisi bozuk bir insan fakat, kişilere takılmadan genel resmi görmeliyiz.

Ana yoldan tali yola sapmamız isteniyor.

Kişilerin incelenmesi,sadece bağlantıların bulunabilmesi içindir.

biraz daha açarmısın? facebook kullanıcılarına yönelik bir planı mı var?

Aslında yazıda herşeyi ayrıntısıyla paylaştım. Fakat tekrar söyleyelim. Facebook'un bir şirket olmak için kurulmadığını söylüyor MARK EFENDİ. Yönetim biçimlerinden, insanlara etkilerinden ve bunların hepsinin değişimine yardımcı olmak için kurulduğunu kendi ağzıyla söylüyor.

Yukarıda da bahsettiğim gibi internet şu anda hiç kimsenin tam anlamıyla hakim olamadığı bir yer. Kısmi olarak birilerinin elinde olduğu aşikar bir gerçek. Bu yüzden kendi kontrollerinde olacak herkesin büyük vaktini orada harcayacağı bir site projesiydi Facebook.

Şirket olmak için kurulmamışlardı değil mi?

Okuduktan sonra merak ettiğiniz her ne olursa olsun sorabilirsiniz. Vaktim oldukça memnuniyetle sorularınıza cevap vermeye çalışacağım.

teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: PSN Misafiri

quote:

Ayrıca facebookun "Tanrı yoktur" temeline oturtulmuş hiçbir şeyi engellemediği açıkça görülmüştür. Bazı dini sayfaların kapatıldığı görülmüştür. Fakat "Tanrı yoktur" temelindeki sayfaların şikayetlere rağmen kapatılamamasın onlara verilen açıkça desteği göstermiştir. Şikayet ve kapatılma konusunda toplumdaki çok büyük patlamaları mutlaka göz ardı edemeyeceklerdir.

Ne de güzel sıkıyor! Kapatılan onlarca ateist-agnostik-deist sayfa ve profil biliyorum be. Müstehcen içerik diye birçok kişi tarafından şikayet edildiği için en alakasız sayfa bile kapatılabilir ki, organize olup bu şekilde kendini Facebook polisliğine adayan şikayet sayfalarını da biliyoruz biz. İşleri güçleri, dini eleştiren sayfaları, saçma sapan yaftalar ile milleti kışkırtarak kapattırmaktı. Gerçekten islama hakaret eden sayfaların kapatılmasında tabii ki bir mahsur yok ama bir sayfa evrimi ve ateizmi savunuyor diye o sayfayı şikayet etmek, islama hakaret ediyor demek yobazlıktır.

Cümlenin tamamını alıntıladığın için teşekkürler.

devamı şöyle gelişiyor:

'Şikayet ve kapatılma konusunda toplumdaki çok büyük patlamaları mutlaka göz ardı edemeyeceklerdir.'

Şikayetleri ve kapatılma isteklerini her seferinde mutlaka gözden geçiriyorlar kardeşim. Ancak oyunlarda , programlarda kontrole girmesine rağmen kapatılmayan sadecbir oyunun örneğini verdim sizlere. Şikayet edilmiş ve kapatılmamış sayfalarda mutlaka var. Çünkü şikayet eşiği dini sayfalar için daha düşük seviyede tutuluyor.

En basitinden şu örneği vereyim sizlere.

Bloga girerseniz eğer GOOGLE'ın FACEBOOK yatırımcıları paragrafını nasılda sansürlediğini göreceksiniz.
    komplocuteorisyen.blogspot.com

• field mi yazmış bunu, hiç haberim olmadı ya?

facebook meselesine gelirsek..ben kullanmıyordum ama geçenlerde açtım bir tane.o da kontörüm olmadığı için arkadaşlarımla rahat rahat görüşebilmek.sadece gereklileri ekledim, 35 kişi falan var.ne yapsam kapatsam mı? o kadar zaman geçirmiyorum gerçi.günde en fazla 20dk harcıyorumdur.arkadaşlarla konuşmaktan başka sevdiğim yanı da dinlemekten keyif aldığım sanatçılardan haber almak, oynadığım oyunlardan veya firmalarından yeni haberleri almak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

field mi yazmış bunu, hiç haberim olmadı ya?

facebook meselesine gelirsek..ben kullanmıyordum ama geçenlerde açtım bir tane.o da kontörüm olmadığı için arkadaşlarımla rahat rahat görüşebilmek.sadece gereklileri ekledim, 35 kişi falan var.ne yapsam kapatsam mı? o kadar zaman geçirmiyorum gerçi.günde en fazla 20dk harcıyorumdur.arkadaşlarla konuşmaktan başka sevdiğim yanı da dinlemekten keyif aldığım sanatçılardan haber almak, oynadığım oyunlardan veya firmalarından yeni haberleri almak.

Bakın abartmadan kullanmada bir sıkıntı yok. Buradaki amaçlardan bir tanesi de sizi arkadaşlarınızla (arkadaşlarınızıda sizinle) bağlantıda olduğunuzu hissettirip, daha uzun süre zaman çalmayı, beynimizde internet ile facebook kavramlarını özdeşleştirmeyi amaçlayan bir oluşum. İstediklerini vermeden kullanmada hiçbir sıkıntı yok.

Ufak bir hatırlatma: tüm verilerin hiçbir zaman silinmediğini de mutlaka akılda tutmak lazım. Hiçbir şeyi veri tabanından silmiyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PSN Misafiri

quote:

Cümlenin tamamını alıntıladığın için teşekkürler.

devamı şöyle gelişiyor:

'Şikayet ve kapatılma konusunda toplumdaki çok büyük patlamaları mutlaka göz ardı edemeyeceklerdir.'

Şikayetleri ve kapatılma isteklerini her seferinde mutlaka gözden geçiriyorlar kardeşim. Ancak oyunlarda , programlarda kontrole girmesine rağmen kapatılmayan sadecbir oyunun örneğini verdim sizlere. Şikayet edilmiş ve kapatılmamış sayfalarda mutlaka var. Çünkü şikayet eşiği dini sayfalar için daha düşük seviyede tutuluyor.

En basitinden şu örneği vereyim sizlere.

Bloga girerseniz eğer GOOGLE'ın FACEBOOK yatırımcıları paragrafını nasılda sansürlediğini göreceksiniz.
    komplocuteorisyen.blogspot.com

Yazıyla arkaplan rengini editörde aynı yapmışsın, Google sansürledi diyorsun.

Ben bu zamana kadar 1-2 kişinin şikayetiyle kapatılan sayfa görmedim zaten. Her sayfa böyle toplu yapılan şikayetlerle kapatılmakta. Burda İslamcı sayfaları kapatmıyorlar, evrimci sayfaları kapatıyorlar gibi bir şeyi savunmuyorum. İki tarafın sayfaları da kapatılıyor. Bu yüzden savunmaya çalıştığın şey baştan aşağı saçma. İslami sayfalarda takılıyorsan, islami sayfaların kapatıldığını düşünürsün, ya da tam tersi.

Ayrıca Faith Fighter bilhassa flash halini oynadığım bir oyundur. Oyunda zoruna giden neydi ki?

Ekleme: Facebook'un masum olduğunu savunmuyorum ama yok "Zuckerberg'in ceketinde Illuminati var", "Zuckerberg'in arkasında üçgen buldum" gibi şeylerin akla mantığa uygun bir yanı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 27 Haziran 2012; 2:43:20 >

• bunu yazan cahilin önde gideni herhalde, bikere risk sermayederi nedir onun farkında degil, açıklayayım öğrenir belki ; bu adamlar zengin adamlar anlayacagınız üzere bunun gibi kendisine ilerde para getirebilecegini düşünen yatırımları destekler, diyelim 10 tane yeni yatırımı destekledi 1 tanesi tutsa beni kurtarır gözüyle bakar ki haklıda çıkar Amerikadaki teknoloji şirketlerinin doğuşu hep bu adamlar sayesindedir, "melek yatırımcı" da denir kendilerine, yavas yavas ülkemizde de melek yatırımcılar ortaya çıkmaya başladılar, sevindirici bi gelişme.bizim ülkede zengin adamlara gitsen site yaptım desen fikrini anlatsan dalga geçip yollarlar potansiyelin farkına varamazlar sonrada facebook hesabı açarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

Offf. Bi bitmediniz

Ekleme : Biliyorum konu çok uzun ama '' SAKIN OKUMAYIN ! BEN YANDIM SİZ YANMAYIN ''

Okumayan için özet : Mark Zuckerberg & Facebook'ta İlluminati / Masoneria / Ve Şeytanın hizmetkarı ...

okumayı düşünmedim hiç zaten,ama genede alıntı yapayım diğer arkadaşlar için,sagolasın

Okuyupta hala anlayamayanlar için yönlendireceğim bir kaç kolay kitap var. Onlardan başlayabilirler. Birde yanan arkadaş bir sözlükte cevap yazdığımı düşünsün yeter...

Okumayanın çamur atmasını anlıyorum. Ama içeriğini bilmediği bir şey hakkında yorum yapılması çokta mantıksal değil kardeşim.

• quote:

quote:

quote:

Offf. Bi bitmediniz

Okuyupta hala anlayamayanlar için yönlendireceğim bir kaç kolay kitap var. Onlardan başlayabilirler. Birde yanan arkadaş bir sözlükte cevap yazdığımı düşünsün yeter...

Okumayanın çamur atmasını anlıyorum. Ama içeriğini bilmediği bir şey hakkında yorum yapılması çokta mantıksal değil kardeşim.

içerigini bilmeyeceğim birşey oldugunu düşünmüyorum

illumunati sayesinde ünlü oldu
    facebook o sayede tuttu
    adam satanist
    yada yahudi
    şeytana ve illumunatiye satmış kendini
    feysbuk içerisindeki çeşitli şeyler

o ünlü sex resmide vardı zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: The Smiths

bunu yazan cahilin önde gideni herhalde, bikere risk sermayederi nedir onun farkında degil, açıklayayım öğrenir belki ; bu adamlar zengin adamlar anlayacagınız üzere bunun gibi kendisine ilerde para getirebilecegini düşünen yatırımları destekler, diyelim 10 tane yeni yatırımı destekledi 1 tanesi tutsa beni kurtarır gözüyle bakar ki haklıda çıkar Amerikadaki teknoloji şirketlerinin doğuşu hep bu adamlar sayesindedir, "melek yatırımcı" da denir kendilerine, yavas yavas ülkemizde de melek yatırımcılar ortaya çıkmaya başladılar, sevindirici bi gelişme.bizim ülkede zengin adamlara gitsen site yaptım desen fikrini anlatsan dalga geçip yollarlar potansiyelin farkına varamazlar sonrada facebook hesabı açarlar

Arkadaşım merak etme matematikçiyim ben.

Şunu unutma
    İnsan kendi cehaletini başkalarına cahil suçlamasıyla kapatamaz.

Üniversite okuduğum yıllarda birçok ekonomi dersi almıştım. 'angel capital' ve ' venture capital'in ne demek olduğunu nerelerde kullanılabileceğini çok iyi biliyorum. Sadece hiçbirşekilde mantıksal yakşalımlar değil o dönemdeki facebook için bunu belirttim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Offf. Bi bitmediniz

facebook o sayede tuttu
    adam satanist
    yada yahudi

O ünlü sex resminin çok meşhur olduğunu yazmıştım, biliyor olduğunuzu da. Okumadığından anlamadın!

Okumayana laf anlatmanın zorluğunu biliyorum kardeş. Ama bunların temel amacı, kendilerini ifşa etmelerininin arkasındaki nedenlerden bir tanesi ne biliyor musun?
    ?
    İşte bu bizim bunları bu kadar açık ifade edebiliyoruz olmamızda gizli. Çünkü zaten kontrolü elinde olmayan internet kaynaklarınca ifşa olacaklardı. İfşayı kendi elleriyle yaparak senin düşüncene sahip insan profilleri oluşturmak istiyorlardı ve çoğunlukla da bunu başardılar.

Demek her şeyin nereye bağlanılacağını biliyorsun, demek önüne o kadar ispatlar veriliyor da sen neden hala ısrar ediyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b3rgm4n26 -- 27 Haziran 2012; 3:04:01 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Offf. Bi bitmediniz

facebook o sayede tuttu
    adam satanist
    yada yahudi

Okumayana laf anlatmanın zorluğunu biliyorum kardeş. Ama bunların temel amacı, kendilerini ifşa etmelerininin arkasındaki nedenlerden bir tanesi ne biliyor musun?
    ?
    İşte bu bizim bunları bu kadar açık ifade edebiliyoruz olmamızda gizli. Çünkü zaten kontrolü elinde olmayan internet kaynaklarınca ifşa olacaklardı. İfşayı kendi elleriyle yaparak senin düşüncene sahip insan profilleri oluşturmak istiyorlardı ve çoğunlukla da bunu başardılar.

Demek her şeyin nereye bağlanılacağını biliyorsun, demek önüne o kadar ispatlar veriliyor da sen neden hala ısrar ediyorsun?

ya sizin gibi düşünceler yaratmaksa amaç ? birşeyler olduguna inanıp üşenmeden sayfalarca yazan insanlar,ya tamamen insanların eline uğraş verip bunlarla oyalamaksa amaç,sen ne derece onun doğruluguna inanıyorsan bende buna inanabilirim

her boktan kıllanmaya başladı millet,aha göz gördüm,aha lan siyon değil mi şu,bak bi çizik daha atarsan siyon oluyo vay şerefsiz illucuymuş demeye başladı herkes artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Smiths

bunu yazan cahilin önde gideni herhalde, bikere risk sermayederi nedir onun farkında degil, açıklayayım öğrenir belki ; bu adamlar zengin adamlar anlayacagınız üzere bunun gibi kendisine ilerde para getirebilecegini düşünen yatırımları destekler, diyelim 10 tane yeni yatırımı destekledi 1 tanesi tutsa beni kurtarır gözüyle bakar ki haklıda çıkar Amerikadaki teknoloji şirketlerinin doğuşu hep bu adamlar sayesindedir, "melek yatırımcı" da denir kendilerine, yavas yavas ülkemizde de melek yatırımcılar ortaya çıkmaya başladılar, sevindirici bi gelişme.bizim ülkede zengin adamlara gitsen site yaptım desen fikrini anlatsan dalga geçip yollarlar potansiyelin farkına varamazlar sonrada facebook hesabı açarlar

Arkadaşım merak etme matematikçiyim ben.

Şunu unutma
    İnsan kendi cehaletini başkalarına cahil suçlamasıyla kapatamaz.

Üniversite okuduğum yıllarda birçok ekonomi dersi almıştım. 'angel capital' ve ' venture capital'in ne demek olduğunu nerelerde kullanılabileceğini çok iyi biliyorum. Sadece hiçbirşekilde mantıksal yakşalımlar değil o dönemdeki facebook için bunu belirttim.

neresi mantıksal degil arkadaşım, adamın sitesi her ay üye sayısını kat kat arttırdı,hem bu siteyi digerlerinden farklı kılan kullanıcıların sitede geçirdikleri süre ve geri gelme oranları, ayrıca yatırım yapan adamlar sadece siteye degil siteye üye olan adamlara yatırım yaptılar, aynı facebook'u ben de yazarım suan bilgisayar müh. okuyan biriyim teknik kısmının farkındayım fakat iş işten geçti önemli olan 900milyon kişi ve onların bilgileri onlara ulaşabilme yetisi bunun nasıl bi güç oldugu belli degil mi ? geçenlerde facebook instagramı aldı bi ton para verdi neden verdi? aynı yazılımı kendi yapamaz mıydı ? yapardı tabi. ama yazılımı almadılar yazılımı kullananan 40 milyon kişiyi aldılar,bu potansiyeli gören adamlar erkenden yatırımını yaptı zaten önlerinde google yahoo gibi dev örnekler mevcuttu orda kaçırdıkları fırsatları kaçırmak istemediler, nitekim google bu fırsatı kaçırıdıgı için çok üzgün oldugunu söyledi

• dedim başarı hikayesi falan okuyim zaman geçsin.
    okudum allah belamı verdi sonunda gene masonlara falan bağlanıyo
  • reklam.avi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

Hastamısınız abi zaten adam ateist.

Bazı kaynaklar ateist bazıları yahudi olduğunu söylüyor. Siyah giyinip, kedi kesen, tırnak saç sakal uzatıp gece uyumayan çocuklardan bahsetmiyoruz burada. Her ikisi de olsa bile, bu tür insanlar bu iki maske altında saklanarak satanistik görüşleri, ritüelleri insanların hayatına sokmaktalar.

Tekrar tekrar söylemek isterim ki illuminatinin satanistlik ile uzaktan yakından alakası yok.O sadece medyayı karıştırmak için ortaya atılan bir şey.Bu arada Yahudi aileden gelip ateist olduğunu açıkladı kendisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Offf. Bi bitmediniz

facebook o sayede tuttu
    adam satanist
    yada yahudi

?

ya sizin gibi düşünceler yaratmaksa amaç ? birşeyler olduguna inanıp üşenmeden sayfalarca yazan insanlar,ya tamamen insanların eline uğraş verip bunlarla oyalamaksa amaç,sen ne derece onun doğruluguna inanıyorsan bende buna inanabilirim

her boktan kıllanmaya başladı millet,aha göz gördüm,aha lan siyon değil mi şu,bak bi çizik daha atarsan siyon oluyo vay şerefsiz illucuymuş demeye başladı herkes artık

Kardeşim istediğine inanmakta serbestsin. Fakat bu kadar ispat yanında hem de çok güçlü mesajlar çıkarken neden bu inat.

Acun'a gidip bir taraftan illuminati, bir taraftan da cemaatçi diyen zihniyet gibi.

Senin düşüncenin oluşmasının sebeplerinden bir de, bu konunun özellikle 15 yaş altı çocuklar tarafından dillendiriliyor olmasıdır

Benim yazdığım yazı senin 10 dk.nı alır. Ama bir başkası facebook başında saatler geçirebilir. Benim yaptığım oyalamak oluyorsa diğeri beyin fırtınası mıdır. Saatlerini kaybetmektense sadece 10 dk.da okuyup gitse zaman tasarrufu yapmış bile sayılabilir. Olan biten hakkında bilgi sahibi olur.

Bu gibi düşünceler oluşturmanın ARAÇ olduğunu az önce söyledim. Çünkü bilen bilmeyen herkes, herşeye , illuminati diyor. Sonuçta işin cılkı çıktı. Bence, konu hakkında bilgisi olmayanların bile sadece bir bağlantı yakaladığını sanarak ahkam kesmesidir, senin böyle düşünmen.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.