|
Facebook uygulamaları aylık 3 milyar kullanıcıyı geçti

-
-
Yıllar yılı "Facebook bitiyor " geyiği artık son bulur umarım .
Bu 3 büyük sosyal medya 50 yıl sonra da olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sosyal medya kullanmıyorum fakat gözlemlediğim kadarıyla Facebook biteli çok oldu. Bence bu rakamlar uydurma. Twitter, Instagram, SnapChat gibi platformlar da eski popülerliğini kaybetti. Bence bu saydıklarımın hepsi kullanıcı kaybediyor. Şu anda en çok kullanıcısı olan platform TikTok diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
facebook yaptığı en mantıklı yatırım WhatsApp'ı almak , WhatsApp kulanma bakma süresi facebook'u katlıyordur, facebook biter ama whatsapp hata yapmazsa bitmez .
Tinder - Whatsapp- instagram karışımı bir uygulama ise piyasayı süpürür.
-
facebook sadece ticaret için kullanıyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
"Facebook bİtTi O nE yA" diyenlere cevap olur artık :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8A7997455 -- 1 Ağustos 2020; 11:43:49 >
"Facebook kullanan mı kaldı yaaaağğğ"
fEysBoOk KuLLaNaNda nE BiLeYim sj
-
facebook gençleri çekmeye başladı yayın kısmı var artık yayıncıları geçiriyor mark demişti afrikaya bile gideceğiz ordada kullanıyolar girin bakın afrikanın en kötü yerinde bile adamın facebook u var internet götürdüler hatta çok güzel belgeseller oluyor bu yazışmalarla yardım gönderen birsürü insan var facebook'un en önemli özelliği gruplar kendine özgü bir ekonomi ekosistemi var dünyada ki en büyük reklam ağlarına sahipler siyasiler bile kendi reklamlarını artık buralara veriyor çin bile reklamını bu sosyal medyalardan yapıyor
En Beğenilen Yanıtlar

Yıllar yılı "Facebook bitiyor " geyiği artık son bulur umarım .
Bu 3 büyük sosyal medya 50 yıl sonra da olacak |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X