|
WhatsApp'ı aylık 3 milyar kullanıcı aktif olarak kullanıyor

-
-
yavaş yavaş sağma işlemine geçebilirler demek ki.
-
Ve hala "Kişilerimde olmayan bana mesaj göndermesin" seçeneği yok. Bu çok ciddi bir açık ve hiçkimsenin umrunda değil.
Ya da en kötüsü "XXX Sana mesaj göndermek istiyor" diye bildirim gelsin. Hemen iki tik. Okundu.
Elin şantajcısı, panelcisi, dolandırıcısı istediği gibi size ulaşabiliyor. Yazmadığınız şeyleri yazmış gibi gösterip sizi tehdit edebiliyor.
WhatsApp maalesef kötü niyetli insanlar tarafından yönetiliyor.
-
Özellikle bu özelliği getirmiyorlar artık başka anlami yok. Bıktık her hafta birini engellemekten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En azından TR sınırları içerisinde herkes kullanıyor olmasaydı, kesinlikle Telegram/Signal gibi diğer platformlara yönlenirdim.
WP, gerçekten de segmentinde çok kötü örneklerden bir tanesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kişilerinde olmayan sana mesaj göndermesin istiyorsan facebook messenger kullan.
-
Yaşlılar bu tür mesajların kötü niyetli olduğunu kavrayamayabiliyorlar. Çok gerekli bir özellik bence.
En Beğenilen Yanıtlar

Ve hala "Kişilerimde olmayan bana mesaj göndermesin" seçeneği yok. Bu çok ciddi bir açık ve hiçkimsenin umrunda değil. Ya da en kötüsü "XXX Sana mesaj göndermek istiyor" diye bildirim gelsin. Hemen iki tik. Okundu. Elin şantajcısı, panelcisi, dolandırıcısı istediği gibi size ulaşabiliyor. Yazmadığınız şeyleri yazmış gibi gösterip sizi tehdit edebiliyor. WhatsApp maalesef kötü niyetli insanlar tarafından yönetiliyor. |
Özellikle bu özelliği getirmiyorlar artık başka anlami yok. Bıktık her hafta birini engellemekten |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X