Şimdi Ara

Facebook un dozajıda kaçtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafamı nereye çevirsem herkez fotoğraf çekip facebook a atma peşinde artık herkez facebook için yaşar hale geldi biryere gidince eğlenmek için değil facebooka resim editlemek için gidiyorlar. Türkiye meğer ne kadar asosyalmiş sosyallik ihtiyacını facebook ile karşılıyorlar her sitenin bi sonu vardır elbet bi zaman gelir orasıda kapanır veya giren olmaz o zaman ne yapıcaksınız. Anlarım en fazla yarım saat girersin ancak bazı tipler hesabına giriyor belki bi kaç saat boşboş hesaba bakmaya devam ediyor.

• irc en iyisiydi
  • arkadaş listeni gözden geçirmen gerek
  • Bunları eleştirirken kendinize şu soruyu sorun

Facebook neden var?

Facebook'un amacı dediğin şeyler zaten
  • Bence bu durumlardan ders almalıyız...Çocuğa interneti geç yaşta tanıştıracaksın,yoksa onun kölesi olur.gidip ona ipad alacağınıza vitesli bisiklet alın.En azından hayatın tadını çıkarmış olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolek21

arkadaş listeni gözden geçirmen gerek

ne alaka
  • ben amcamın oğlu dışında facebooku öyle kullanan görmedim. Fotoraf paylaşıyorlar ama senin dediğin gibi 1kişi günde 1-2fota koymuyor. ayda 1 en fazla 5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fotoğrafın da usulü var. Gidip de saçma sapan veya yetişkinlere yönelik resimler paylaşanları kınıyorum ben de.
  • Boşver kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayırlısı be gülüm

irc en iyisiydi

Mirc

• Facebook kullananlar düşünsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihoanktr

Bence bu durumlardan ders almalıyız...Çocuğa interneti geç yaşta tanıştıracaksın,yoksa onun kölesi olur.gidip ona ipad alacağınıza vitesli bisiklet alın.En azından hayatın tadını çıkarmış olur.

Hadi bizler küçüklüğümüzde (90 lar ve daha aşağılar) pc sahibi değildik daha çok dışarı çıkardık gecelere kadar oynardık en ufak şeyle saatler geçerdi. Hatırlarım ilk okula gittiğim günü kendi başıma gitmiş en öne oturmuş en ufak sıkıntı çekmeden kan kardeşi olmuştuk şimdiki 1. sınıfların çoğu uyum sorunu çekiyor.
  • Benim anlamadığım bişey var ben ağır asosyalim fakat ilk face çıktığında 1 ay faceim açık kaldı ondan bu zamana kadar hiç olmadı onlara asosyal diyosun ya ben neyim ha ben neyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

Kafamı nereye çevirsem herkez fotoğraf çekip facebook a atma peşinde artık herkez facebook için yaşar hale geldi biryere gidince eğlenmek için değil facebooka resim editlemek için gidiyorlar. Türkiye meğer ne kadar asosyalmiş sosyallik ihtiyacını facebook ile karşılıyorlar her sitenin bi sonu vardır elbet bi zaman gelir orasıda kapanır veya giren olmaz o zaman ne yapıcaksınız. Anlarım en fazla yarım saat girersin ancak bazı tipler hesabına giriyor belki bi kaç saat boşboş hesaba bakmaya devam ediyor.

aga dediklerine tamamen katılıyorum.. hatta sırf face için profesyonel fotoğraf makinası alanlar bile var hatta fazlasıyla var türkiyede bi 2 yıl öncesine bak profesyonel fotoğraf makinası merakı kimsede yoktu bi fotoğrafcılar kullanırdı şimdi abi etrafta kimi görsem bi canon nikon boyunların geziyorlar.. işte abone kasma, durum beğendirme hileleri falan filan baya bi dozu kactı hatta sırf ünlü olayım diye rap yapmaya kalkanlar bile oldu ama şu son zamanda facebook artık eski facebook değil hani dedin ya kapanıcak en sonunda falan kapanmadı daha ama kullanıcı sayısı azaldı yani artık millet eskisi gibi takılmıyor pek.. ortam merakı gitti milletin artık herkes ortamdan uzaklaşmış haftada 1 paylaşım yapıyor beğenileri umursamıyor ve twittera geçti herkes beğeni derdi yok orada ergen ergen durumumu beğen diyenler yok dilediğini paylaşıyon millet hayatını yaşamaya başladı artık sosyalleşmeye başladı yani yavaş yavaş

• quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

quote:

Orijinalden alıntı: hayırlısı be gülüm

irc en iyisiydi

Mirc

mirc aslında irc dir. Yani o tarz sohbet scriptlerine verilen genel ad.
  • ben dondurmayı dusunuyorum bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodriguezz

quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

Kafamı nereye çevirsem herkez fotoğraf çekip facebook a atma peşinde artık herkez facebook için yaşar hale geldi biryere gidince eğlenmek için değil facebooka resim editlemek için gidiyorlar. Türkiye meğer ne kadar asosyalmiş sosyallik ihtiyacını facebook ile karşılıyorlar her sitenin bi sonu vardır elbet bi zaman gelir orasıda kapanır veya giren olmaz o zaman ne yapıcaksınız. Anlarım en fazla yarım saat girersin ancak bazı tipler hesabına giriyor belki bi kaç saat boşboş hesaba bakmaya devam ediyor.

aga dediklerine tamamen katılıyorum.. hatta sırf face için profesyonel fotoğraf makinası alanlar bile var hatta fazlasıyla var türkiyede bi 2 yıl öncesine bak profesyonel fotoğraf makinası merakı kimsede yoktu bi fotoğrafcılar kullanırdı şimdi abi etrafta kimi görsem bi canon nikon boyunların geziyorlar.. işte abone kasma, durum beğendirme hileleri falan filan baya bi dozu kactı hatta sırf ünlü olayım diye rap yapmaya kalkanlar bile oldu ama şu son zamanda facebook artık eski facebook değil hani dedin ya kapanıcak en sonunda falan kapanmadı daha ama kullanıcı sayısı azaldı yani artık millet eskisi gibi takılmıyor pek.. ortam merakı gitti milletin artık herkes ortamdan uzaklaşmış haftada 1 paylaşım yapıyor beğenileri umursamıyor ve twittera geçti herkes beğeni derdi yok orada ergen ergen durumumu beğen diyenler yok dilediğini paylaşıyon millet hayatını yaşamaya başladı artık sosyalleşmeye başladı yani yavaş yavaş

hehe haklısın son zamanlarda kamera sayısı arttı güzel tespit

• Hangi amacla kullandigina bagli birazda eylence amaclimi yoksa haber amaclimi baskalarini kucumsemen hos degil ve ergenler cok degisik kullaniyorlar

• 3.sınıfa giden çocuklar facebook kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

Bunları eleştirirken kendinize şu soruyu sorun

Facebook neden var?

Facebook'un amacı dediğin şeyler zaten

Buna eskiden pek inanmazdım ama izlediğim son birkaç dizi veya filmlerde çok mantıklı yorumlar vardı bunun hakkında .
    Bir süredir aynı düşüncedeyim. Amacına da gayet iyide ulaşmış hatta fazlasını bile elde etmiş durumda(twitter vb de dahil)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.