Şimdi Ara

facebook'um yoktu açmaya karar verdim sizce

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Facebook'um şu zamana kadar yoktu daha hiç açmadım da değil yani sahte hesaplar açıyordum yani Facebook'u bilirim kullanımını falan, ama şimdi kendime gerçek bir tane açmak istiyorum sizce ne yapım açayım mı bir tane kendime gerçek Facebook .

• up ne diyorsunuz arkadaşlar açayım mı bir tane hesap kendime.
  • Bu sana kalmış , açman gerektiğini düşünüyorsan açabilirsin yani.

Bunun için konu açmana gerek yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan Temel -- 16 Temmuz 2014; 18:26:50 >
  • Hocam kullancaksan aç bize niye soruyosun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hic arkadas cevren yok anlasilan üzüldüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğendiysen aç işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackbyte kullanıcısına yanıt
    Keşke bu şekilde konu başlığı açıncaya kadar facebook hesabı açsaydın. Olumlu ve ya olumsuz sonuçları yaşayarak daha net görürdün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ilginçsin vallahi:) zor bi karar tabi danışmasan olmazmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercinato88

hocam ilginçsin vallahi:) zor bi karar tabi danışmasan olmazmış

gerçekten zor yaw
  • Arkadaş boşver gereksiz bir şey ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: blackbyte

quote:

Orijinalden alıntı: sercinato88

hocam ilginçsin vallahi:) zor bi karar tabi danışmasan olmazmış

gerçekten zor yaw

eyvallah:)
  • Bence açmalısın kardeşim yani iletişim için çok iyi.
  • Aslında gerek yok face mace ama yinede sen bilirsin tabi.
  • BU ÇOK ÖNEMLİ BURAYI OKUYUN!!! = Geçenlerde lise arkadaşları uzun zaman 10-15yıl sonra toplandık. inanırmısın kimse konuşacak konu bulamadı. birşey diyor birisi diğeri evet facede gördüm diyor, ötekisi şunu şöyle yapmışsın diyor diğeri evet facede resmin vardı diyor... yani iletişim kuralım derken iletişimsiz kaldık resmen. bu facebook ve benzeri şeylerin toplum ilişkisine etkisinin olumsuz yönü bence. çünkü insan karşı karşıya geldimide iletişim kurabilmeli.

konu başlığı facebook faydalımı zararlımı gereklimi gereksizmi gibi olmalıydı
    öncelikle facebooka artık karşı birisiyim. önceden çok faydalı bulurdum ancak şu anda fikrim değişti nedenmi?

ben şöyle izah edim facebooku açtınmı yazdığın paylaştığın bütün bilgiler resimler internete düşüyor birkere. ve facebook bir ayarlama yapıyor yeni bir ayar ekliyor, değiştiriyor haydaa sen bunun farkına varana kadar birçok gizli kalmasını istediğin şey açığa çıkıveriyor.

ayrıca hayattaki bir çok şeyi facebook etkiliyor artık. eskiden 5 yıl öncesine kadar bu kadar değildi. hele türkçesinin olmadığı sadece ingilizce olduğu yıllarda esas en iyiydi. tabi en başından beri facebook kullanmayan biri bu aradaki farkı anlayamaz. artık iyi ve kötü yönde etkileri oluyor, mesela yalan haberler çok çabuk yayılıyor sende birkaç yerde görünce hemen inanıyorsun. evliliği bile etkiliyor millet kızın erkeğin hesabına girip bakıyor nasıl diye mesela kızın fotoğrafı kötüyse veya erkeğin hesabında bir küfürlü yorum kötü bir arkadaş pozisyon var ise hemen negatif önyargı oluşuyor. artık Türkiyede varmı bilmiyorum yurtdışında profil fotoğrafı yapmak için kuaföre gidip makyaj süs kıyafet full stüdyada fotoğraf çektiren kızlar oluştu... Türkiyede bile kızlar bırak profil fotoğrafını arkadaşı beraber bir fotoğraf eklese kendisi iyi görünmüyorsa o fotoğrafı sildiriyor. ve özellikle facebooka eklediğin birini silmek ilişkini bitirdin anlamına geliyor. halbuki sadece aynı apartmanda selam verdiğin birisydi sanada anlamsız bir facebook arkadaş ekleme talebi göndermişti... ama adamı önce ekleyip sildinmi bu olumsuz anlaşılıyor. hiç eklemezsen niye eklemedi diyor? buda olumsuz anlaşılıyor. mesajına cvp yazmazsan yorumunu beğenmezsen bunlar ilişkiyi etkiliyor. yani biri sanal dünya ancak gerçek dünyayıda etkiliyor. ve teknoloji dünyasıda daha fazla ürün satabilmek için bu facebooku inanılmaz destekliyor. çünkü facebook olmaza çoğu kullanıcı internet hattı almayacak akıllı telefon almayacak.

ayrıca facebookta zaman geliyor her istediğini paylaşamıyorsun özellikle 30lu yaşlardan sonra kitlenip kalıyorsun çünkü çevren o kadar genişliyorki artık ne paylaşsan birinin hoşuna gidiyor ama diğerinin hoşuna gitmiyor yani patronun, iş arkadaşın, annen, kız kardeşin, çalışanın, güvenlik görevlisinden tut kaynanana kadar herkes seni takip edebiliyor. o yüzden resmen politikacı gibi oluyorsun için başka face in başka oluyor. ha o zaman kapatırsın gider diyebilirsin ama zaman geliyor sigara gibi alışıyorsun yıllarca emek vediğin birşey haline geliyor ve sana zarar versede facebooku kapatamıyorsun. ama ben yakınlarda kapatmayı düşünüyorum çünkü facebookun faydası bana çok kalmadı haberler vs de artık yalan yanlış çıkıyor hangisi doğru hangisi yalan bilemiyorsun tutup hepsini araştırim desen gün yetmez. yok suyu şişede için yok şişeler kanser yapıyor yok şişeler plastik değil başka malzeme yani bir bilgi kirliliği var. siyaset politika desen zaten yalanın en fazla olduğu şey. facebookta her yalancının kolayca yalan söyleyebileceği bir yer oldu artık. ve facebooktaki verileriminde güvenli olduğunu düşünmüyorum.

NETİCE: ilk başlarda eğlenceli gibi gelsede, sonraları facebook ciddi sorunlar doğuruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

BU ÇOK ÖNEMLİ BURAYI OKUYUN!!! = Geçenlerde lise arkadaşları uzun zaman 10-15yıl sonra toplandık. inanırmısın kimse konuşacak konu bulamadı. birşey diyor birisi diğeri evet facede gördüm diyor, ötekisi şunu şöyle yapmışsın diyor diğeri evet facede resmin vardı diyor... yani iletişim kuralım derken iletişimsiz kaldık resmen. bu facebook ve benzeri şeylerin toplum ilişkisine etkisinin olumsuz yönü bence. çünkü insan karşı karşıya geldimide iletişim kurabilmeli.

konu başlığı facebook faydalımı zararlımı gereklimi gereksizmi gibi olmalıydı
    öncelikle facebooka artık karşı birisiyim. önceden çok faydalı bulurdum ancak şu anda fikrim değişti nedenmi?

ben şöyle izah edim facebooku açtınmı yazdığın paylaştığın bütün bilgiler resimler internete düşüyor birkere. ve facebook bir ayarlama yapıyor yeni bir ayar ekliyor, değiştiriyor haydaa sen bunun farkına varana kadar birçok gizli kalmasını istediğin şey açığa çıkıveriyor.

ayrıca hayattaki bir çok şeyi facebook etkiliyor artık. eskiden 5 yıl öncesine kadar bu kadar değildi. hele türkçesinin olmadığı sadece ingilizce olduğu yıllarda esas en iyiydi. tabi en başından beri facebook kullanmayan biri bu aradaki farkı anlayamaz. artık iyi ve kötü yönde etkileri oluyor, mesela yalan haberler çok çabuk yayılıyor sende birkaç yerde görünce hemen inanıyorsun. evliliği bile etkiliyor millet kızın erkeğin hesabına girip bakıyor nasıl diye mesela kızın fotoğrafı kötüyse veya erkeğin hesabında bir küfürlü yorum kötü bir arkadaş pozisyon var ise hemen negatif önyargı oluşuyor. artık Türkiyede varmı bilmiyorum yurtdışında profil fotoğrafı yapmak için kuaföre gidip makyaj süs kıyafet full stüdyada fotoğraf çektiren kızlar oluştu... Türkiyede bile kızlar bırak profil fotoğrafını arkadaşı beraber bir fotoğraf eklese kendisi iyi görünmüyorsa o fotoğrafı sildiriyor. ve özellikle facebooka eklediğin birini silmek ilişkini bitirdin anlamına geliyor. halbuki sadece aynı apartmanda selam verdiğin birisydi sanada anlamsız bir facebook arkadaş ekleme talebi göndermişti... ama adamı önce ekleyip sildinmi bu olumsuz anlaşılıyor. hiç eklemezsen niye eklemedi diyor? buda olumsuz anlaşılıyor. mesajına cvp yazmazsan yorumunu beğenmezsen bunlar ilişkiyi etkiliyor. yani biri sanal dünya ancak gerçek dünyayıda etkiliyor. ve teknoloji dünyasıda daha fazla ürün satabilmek için bu facebooku inanılmaz destekliyor. çünkü facebook olmaza çoğu kullanıcı internet hattı almayacak akıllı telefon almayacak.

ayrıca facebookta zaman geliyor her istediğini paylaşamıyorsun özellikle 30lu yaşlardan sonra kitlenip kalıyorsun çünkü çevren o kadar genişliyorki artık ne paylaşsan birinin hoşuna gidiyor ama diğerinin hoşuna gitmiyor yani patronun, iş arkadaşın, annen, kız kardeşin, çalışanın, güvenlik görevlisinden tut kaynanana kadar herkes seni takip edebiliyor. o yüzden resmen politikacı gibi oluyorsun için başka face in başka oluyor. ha o zaman kapatırsın gider diyebilirsin ama zaman geliyor sigara gibi alışıyorsun yıllarca emek vediğin birşey haline geliyor ve sana zarar versede facebooku kapatamıyorsun. ama ben yakınlarda kapatmayı düşünüyorum çünkü facebookun faydası bana çok kalmadı haberler vs de artık yalan yanlış çıkıyor hangisi doğru hangisi yalan bilemiyorsun tutup hepsini araştırim desen gün yetmez. yok suyu şişede için yok şişeler kanser yapıyor yok şişeler plastik değil başka malzeme yani bir bilgi kirliliği var. siyaset politika desen zaten yalanın en fazla olduğu şey. facebookta her yalancının kolayca yalan söyleyebileceği bir yer oldu artık. ve facebooktaki verileriminde güvenli olduğunu düşünmüyorum.

NETİCE: ilk başlarda eğlenceli gibi gelsede, sonraları facebook ciddi sorunlar doğuruyor.

aslında benim açasımda yok faceyi ama şimdi tatile gittim yurtdışına onları kapak fotoğrafı profil resmi yapıp açmak istiyorum yani sadece o fotolar için , yani bende açma taraftarı değilim sevmiyorum faceyi ama işte o almanya fotolarını koymak için açasım geliyor yani benimde içimden gelmiyor face

• Hocam hangi kafadasın sen ya. Kendi derdinle ne milleti geriyosun!

• Çok enteresan bir kişiliksin. Bence açmalısın.
  • açmana gerek yok dostum. yazacaklarını twittera yaz fotoğraflarını instagrama at yer bildirimlerini foursquare ile yap facebookun bir book olmadığını anlayacaksın
  • Dostum böyle basit şeylere kendin karar vermelisin.

• Bence açma çünkü bi müddet sonra bağımlı kalıyosun ve çok gereksiz şeyler dönmeye başlıyor.Tabi karar senin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.