Şimdi Ara

Facebook, Twitter, WhatsApp Uyg. Hakkında Birkaç Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim için Facebook, Twitter, WhatsApp, Foursquare ve İnstagram önemli sadece telefon için. Youtube'da son güncellemelerden sonra yüklenen video yok ve eskisi kadar kötü olmadığını duydum bunların. İnstagramın uygulaması yok ama istemci olarak çalışan İnstance var diye biliyorum. Android'den geçicem bende bu saydıklarımın deneyimi androide yakın mı?

    Mesela şuanda whatsapp rezil bi şekilde çalışıyor benim. Telefonun yetersizliğinden sanırım birine bişey yazmam ve mesajları görmem için interneti kapayıp açmam gerekiyor. Akıcı, zamanında gelip gitse yeter benim için mesajar. Arayüze takmam pek.
    Diğerleride paylaşımlarda özellikle resim paylaşımlarında sıkıntı çıkarıyor mu?

    Sağolun şimdiden cevaplar için.



  • Geçme hocam pişman olursun foursquare berbat mekandaki kişiler gozukmez etiketleme yok whatsapp aynı bildirim şaşırıyor gelmiyor bazen geliyor kafasın gore facebook desen aynı cok işi var windows bu sekilde devam ederse hiç bi cacık olmaz sadece cihaz akıyor nette menude dolaşırken baya hızlı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VioLee

    Geçme hocam pişman olursun foursquare berbat mekandaki kişiler gozukmez etiketleme yok whatsapp aynı bildirim şaşırıyor gelmiyor bazen geliyor kafasın gore facebook desen aynı cok işi var windows bu sekilde devam ederse hiç bi cacık olmaz sadece cihaz akıyor nette menude dolaşırken baya hızlı

    Evet cihazları o yönde test etmem mümkün olduda dediğim gibi uygulamalara bakamadım hiç. Dediğim gibi şu ana uygulamalar bile olsa geçilicek bi işletim sistemi Apple'ın pahalılığı ve Androidin saçmalıklarından dolayı ama bunlar bile tam değil demek
  • Telefonu ağırlıklı olarak bu şekilde kullanacaksanız alın bir iphpne 3gs keyfinize bakın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdox229

    Telefonu ağırlıklı olarak bu şekilde kullanacaksanız alın bir iphpne 3gs keyfinize bakın

    3gs in deneyi mi son güncellemelerle nasıl bilemiyorum. Çevremde çok kullanan yok. Sonuçta 600Mhz tek çekirdek bir işlemciye sahip. Yani işletim sistemi ne kadar stabilde olsa o akıcılığı sağlar mı bilemiyorum.
  • Merhaba Nokia lumia 920 kullanıyorum ilk çıktığı günden beri bahsettiğiniz sosyal ağlar sizin için önemliyse şuan için sakın bulaşmayın. Mesela ben twitter kullanmıyorum. Çünkü uygulamasını indirdiğinde ulke gündemini göremiyorsun. Resmen telefon twitter den vaz geçirdi beni. Facebook uygulaması sıfırın altında bir resime bakmak veya video izlediğinde sayfa başa donuyor baktığın her şeye yeniden bakmak zorunda kalıyorsun. Yorumlarda arkadaşını etiketleyemiyorsun.

    whatsapp tam felaket gün içinde sana yazılanlar genelde 30 dakika sonra sana geliyor ki zaten iş işten geçmiş oluyor. Ayrıca sürekli okuduğun yazışmalar tekrar tekrar yeni gibi geliyor. Anlayacağın sürekli mesaj sesin çalıyor.

    diğer sosyal ağları denemedim bile kaderime razı oldum. PC den kullanıyorum.

    neden ısrarla kullanıyorsun dersen cihaz çok hızlı internet hızı tartışılmaz mail trafiğimi çok iyi yonetebiliyorum. Yani mail ve internet için sosyal ağlardan vaz geçtim.


    böyle kalacak değil mutlaka daha kullanılabilir olacaktır. Ama bunun için biraz sabır ve zamana ihtiyaç var. Android de ilk çıktığında benzer sorunlar ve sıkıntılar vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.