Şimdi Ara

FaceBook'taki oyun.. Yoville

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ittire kaktıra ancak madeni para kazanabildim, kağıt para kazanmanın yolu nedir??

• ben oynuorm ama kağıt para kazanmayı bilmiorm
  • Zaten oyundaki o kağıt para dediğiniz...Yani Cashcoinsler gerçek paradır.Oyuna kredi kardi veya PayBal ile para transfer edilerek alınır....Benim asıl meraq ettiğim şey şu..Ve bilen varsa mutlaka sölesin...Karakter ismini değiştirebilio muyuz?Değiştiriorsak nasıl değiştiriyoruz? :S
    Lütfen yardımcı olun yha....
  • Karakter ismini bilmiyorum ama cinsiyet bir defaya mahsus olarak değiştirilebiliyor. O zaman da yüksek ihtimal isim de değiştirilebiliyordur. Yöntemini bilmiyorum.

Arkadaşlar yocash için bi dönem bedava elde etmenin yöntemi sunuluyordu. Sanırım kalktı bu. Free yocash veriyordu bazı siteler. Yoville oynadığınız pencerede bu yocashleri bulmaya yönlendiren bi sayfaya link vardı. Ancak istenen birşey de oluyordu. Atıyorum, şu sitenin online oynanan oyununa üye ol, 2 yocash kap gibi.

Artık yocash istiyorsanız, kredi kartı ile almanız gerekecek. Ama tavsiye etmem. Bunun yerine, ister coins vererek size yocash veren kişilerin açtığı partilere gidin, bir iki pazarlıkla yocash alın, ki çok coins'inizin olması lazım. Ya da isterseniz, yocash ile alınabilecek eşyaları coins'e satan kişilerin partilerine gidin. Bu şekilde halledin işlerinizi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Escape from Tarkov [ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.