Bildirim
Facebook'ta Ayar Verdim Olmuş mu ? (SS)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aynen kaarşim <3 -
Bende dinliyorum onun babası ılık bence!! -
doom , heavy , nu-metal candır olm tabi bluzz jazz ve metalin diğer türleride öyle fakat bu üçü vazgeçilmez
bide şunuda çok severim
edit: metal dinleyen adam senfonik dinleyene ılık diyo ve kaarşim diyo metal dinleyen adam kaarşim demez ve o lafa uyuz olurum BROTHER VEYA KISALTILMIŞI BRO EN İYİSİDİR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIC CLAPTON -- 15 Şubat 2013; 2:15:30 >
-
-
-
biz içiyoruz sizin kafanız güzel oluyo anlamıyorum ben artık -
-
-
kaarşim :D -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Elrond Carnesir
quote:
Orijinalden alıntı: assassin34
Dinlede kulağının pası silinsin, ılıkmış
Güzel kızlar oluyo diye adını dahi hatırlamadığım bi adamın konserine gitmiştik ve sonrasında öğrendim ki aynı gün Jolly Jokerde Haggard konseri varmış, o gün bugündür nerde haggard görsem dinlesem hayattan soğurum.
O konseri kaçırdığıma çok yanıyorumHaggard iyidir hocam insana huzur verir, dinleyin dinlettirin...
-
Helal olsun Emel, iyi laf koymuşsun -
Manyak laf , manyak laf
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X