Şimdi Ara

Facebook Sürekli Açık Gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
13.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook uygulaması uzun süredir yüklü böyle bir problemim yoktu ama son bi kaç haftadır var. Facebook ta arkadaşlarım sürekli açık görüyor sohbette ama sağ alt köşedeki yeşil kutucuk yok. Tıklayınca "Mesajların ****'ın telefonuna gönderilecek". Yazıyor. Telefondan facebook uygulamasından çıktığım zaman sohbetten kayboluyorum. Tekrar giriş yaptığım anda gene aynı sorun devam ediyor. Sanki sürekli açıkmışım gibi.
    Bi ayarı olmalı. 2 saattir bakınıyorum bişey bulamadım. Yardım edin lütfen.

Not: Bildirimler felan için oturumu sürekli aç kapa işime gelmiyor. Bir de facebook messenger tarzı facebookla ilgili başka program hiç yüklemedim.

• Hala soruna çözüm bulamadım.
  • normalde sürekli yeşil görünmemesi lazım. sohbette diğer kişilerin senin isminin yanında telefon simgesi görmesi lazım. ben şimdi baktım bir sorun görünmüyor. facebook messengerda çıkış yapmayınca böyle bir sorun oluşuyor. telefonunuza facebook messenger yükleyip giriş yapın. daha sonradan ayarlardan çıkış yap a basın bir ihtimal düzelme şansı var.

• facebook messenger uygulamasından çıkış yaparsınız sorununuz düzelir
  • Cevaplar için teşekür ederim. Google linki veren arkadaşım hepsine baktım çözüm bulamadığım için buraya yazdım.
    Sing out veya oturumu kapat yaptığım zaman sorun halloluyor. Sürekli açık gözükmüyorum sohbette ama bu seferde notification (mesaj, beğenme, ekleme vs. bildirimler) haliyle gelimiyor.
    Giriş yaptığım zaman ben internete telefonla bağlı olsamda olmasam da açık gözüküyor. Bu kişinin telefonuna gönderilecek diyor.

Bi yerde bi ayarı olmalı. Sürekli sohbette gözükmeyeyim ama bildirimlerde gelsin istiyorum.

Not: Facebook messenger kullanmıyorum. Sadece facebook uygulaması var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wurunkatte -- 11 Mart 2012; 18:06:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.