Şimdi Ara

Facebook Serkan Yaman İddaa paylaşımları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
50.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pburak1903

Mrb arkadaşlar bugünlerde oly wanders denen biri tahminlerde bulunuyor.Bu kişiyi takip eden var mı?

üstte yorumu yaptım, hepsi dolandırıcıdır kimse inanmasın hiç biri maçları önceden bilemez, kendi kuponunuzu kendiniz oluşturun
  •  Facebook Serkan Yaman İddaa paylaşımları

Yukarı da bahsettiğim gibi kazandım bu arada 30'u da katlayarak yapmıştım. 100-200 ufak ufak kazanıyorum böyle. Sürpriz kupon yapıp 5 lira atıyordum 2 binlik falan kuponlar hep yatıyordu.
    Beni dinleyin 5 liraları falan biriktirin banko kupona oynayın,paranız çar çur olmasın. Liverpool,madrid,chelsea,barcelona,city,atletico madrid,psg bu takımların maçlarını bekleyin bunlardan kombin yapın.
    Münih ligi saldı bu arada,ona oynayacaksanız üst oynayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biarkadasabakipcikicam -- 16 Nisan 2014; 0:06:24 >
  • Bugunde 4 maç yayınladı. 2 tanesi sağlam kaynaktan geldi falan dedi. İlk 3ü yattı 1 tane kaldı. Sayfasınıda kapamış şimdi.
  • Sayfayı kapadı adam Allahtan 3 lira bastım bugün patlatıyoruz iddaayı dediği maçlara
  • 10tlde ben yatırdım sistem olarak gitti para :D adam profili kapatmış zuauhhau
  • Alemsınız valla :D
    Okudugum kadarı ıle adam kendı tahmınlerını yazmıs sonuc ıtıbarı ıle oynamak oynamamak sızlerın elınde
  • 8er liradan 6 kupon yaptım anasını satıyım hepsi yattı arkadaş anlamadın ben bu adamı :) para istese asla vermem de zaten X/X maçlara oynayasım yok adam paylaşmış iddalı iddalı bi deneyek dedim yalan oldu 50 lira
    şimdide profili kapalı
  • profilini kapamış adam benimde bu son 3 günde 20 tl'm gitti adamın paylaştığı kuponlara, hepsi yattı.
  • imkanın olacak bu adamın yerini bulucaksın sonra yer misin yemez misin yer misin yemez misin vuravur dayak! bak bi daha milleti kandıracak g.t bulabilir mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben serkan zamancıyım valla muhtemelen takipçi kasmak için bu isimle açmış ama 2 gündür kupon halinde verio tutturdu bakalım bugun ne olacak.https://twitter.com/serkanZaman006
  • ★ 291 Chelsea-Juventus MS(1) 2.05 NOT:DUELLO
    ★ 302 R.Sociedad - Espanyol İY(1) 2.00
    ★ 244 Watford - Ipswich MS(2) 2.90

bugünkü kuponu mantıklı geldi oynadım
  • Gerçek profil buhttps://www.facebook.com/SerkanYaman006
    Kapalıymış sanırım,şimdi baktım hala tutturamıyo. Adam paylaşım yapıp görünürlüğünü "sadece ben" yapıyo eğer tutarsa herkese açık yapıyor,o yüzden göremiyorsunuzdur tahminlerini.
    Dediğim gibi takipçi peşinde koşan çoluk çoçuk bunlar.
    Oly wander's ı takip ediyorum şimdi,bu akşam için bir maç verdi libertadores kupası yazıp sildiğini de görmedim bakalım nolucak.
  • Dün 5 dakka duracak sonra silicem dediği maçları ben de kaçırdım.. ama sonra finlandiya liginden verdiğim maçlara çok basmayin falan diye biseyler yazdi..diyelim ki maçların bütün olasılıklarini yazıp görünürlugu sadece ben yapıyo.. sonra maçın sonucuna göre tekrar açıyo.. peki tutan kupon görselini nasıl ayarlıyo???

• ozankeskin O kullanıcısına yanıt
    Dostum aynısı oldu görseli nasıl ayarlıyo tek fikrim sadece kendi oynuyo o görselde onun üstüne yaz öğrenci diye paylaş millet yutsun

• peki sadece kendi oynuyosa millete ne garezi var bunun?? Acaba beğeni ve paylaşımlardan bi getirisi mi var?? Bu hafta son zaten.. yine göremezsem maçları, bırakırım takip etmeyi :))
  • millete maç satıyo özelden bak bukadar takipçim var bunlarda bildiğim maçlar diye işte adam paralı gidyo şukadar tutarsa şukadarını alırım tarzında bide her sistemi biliyolar adamlar kurdu olmuş . facebook taki paylaşımlarında sebebi bu beğeni çoğaldıkça buda itibar kazanıyorum sanıyo o yüzden ergenler gibi yok 70k beğeni gelirse şunu paylaşçam bunu paylaşçam .. veriyo dandik maçları alttada diyo yok yüklenme sistem oyna geçen oynadım bitane verdiklerinden güvenmedimde maçlara 2 lira bastım yattı denemiş olduk bidaha oynamam zaten gitsin bebeleri kandırsın .. o resimler bencede fotoshop
  • arada yaziyo ozelden mesaj atmayın maç satmıyorum falan diyo.. hepsi ayak o zaman yaptıklarinin güven kazanmak için.. temkinli olmak gerek o halde..

• Bu konu 10 bine yakın görüntülenmiş yani googledan aratıp gelen çok kişi var,umarım inanmazlar artık bu şaklabanlara.. Bugün oly wander's ı da takip ettim verdiği maç patladı hemen paylaşımı kaldırmış. Maç şuhttp://www.mackolik.com/Mac/1297803/Nacional-Asuncion-Velez-Sarsfield
    Zaten yorumlardanda anlarsınız bi ton insan oynamış yazıktır. Birde bu adam vip paylaşım diye ayrıyetten para sömürüyor. Yaptıkları olay çok basit maç tahminini gizli yapıyorlar tutarsa herkese açık hale getirip tuttu yazıyorlar. Maç bitmeden göremiyorsunuz siz bunu tabi. Ayrıca güven oluştursun diye sahte takipçi almışlar 200 binden 600 bine çıkmış 1 saatte. Zor birşey değil 10 tlye yapanlar var bunu. Anlyacağınız boş umut hayal satıyorlar. Bunlara yedirceğiniz paraya madrid liverpool gibi takımlas oynayın zengin olmasanızda paranızı katlarsınız en azından.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.