Şimdi Ara

Facebook Serkan Yaman İddaa paylaşımları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
50.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olivian mathuri diye biri var git onu takip et.
  • @Rindaman

Bana mı dedin dostum anlamadım ama ben takip etmiyorum zaten,kupon yaparsamda lig'de ki durumlarına ve son maçlarına bakıp kafadan yaparım zaten.

Bu arada ben bu adamın verdiği maçlardan birini görüp eklemiştim ilk,tabi diğer önceden verdiği maçlara da baktım.Dedim oha hep tutturmuş bir de 13.00 14.00 oranlı maçlar falan ekliyim en iyisi kupona ufakta birşey atiyim şansımı deniyim.

Facebook Serkan Yaman İddaa paylaşımları

o maçtan yatmıştı mesala kuponum. Tabi daha maç bitmeden sildi o paylaşımını,bende durumu ondan sonra farkettim. Tabi 21 oranlı bir tahminin tutması imkansıza yakın zaten ama ben eski paylaşımlarında hep tutturduğuna güvenipte ekledim mesala,
    oynayacak olan başkalarının da bu adamın %20-%30 oranında doğru tahmin yaptığını bilsin ona göre eklesin kuponlarına. Nacional maçı X/1 bitti bu arada.

• Biarkadasabakipcikicam kullanıcısına yanıt
    bu bahsettiğim adam çok başarılı görünüyor bir bak istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

bu bahsettiğim adam çok başarılı görünüyor bir bak istersen.

baktım ama hesap el değiştirmiş heralde.

Bu arada bu serkan bugün 1 maç daha bilemedi. Verdiği dynamo dresden maçında dk henüz 49. skor 4-1 ev sahibi lehine,o paylaşımı çoktan sildi tabi. Şimdi bide özür dilemiş o maç için tabi ki o özürü de silecek. :)
    Diğer başka bir kupon var toplam 4.00 oranlı devam ediyor inş tutar.

Bu konuda daha fazla paylaşım yapmayacağım umarım durumu anlamıştır buraya bakan arkadaşlar.

• Bugünde patladı Serkan Yaman haftasonu son şansı.
  • valla beyler tek takip ettigim adam var o da olivian mathuri harbi adam yani oyle kolpalarla isi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.facebook.com/OlyWanders.fix

buda serkan yaman gibi yalancının tekidir. Bu kadar takipçileri olduğuna bakmayın sürekli tutturduklarını söylerler ama verdikleri maçları göremezsiniz ne hikmetse hep maç bittikten sonra yayınlarlar. Bu tip kişilere inanmayın bu kadar çok tuttursalar milletle mi uğraşacaklar hep yalan dolan

Zaten mesajların yazımına baktığınızda çoğunun yaşının 18 den küçük olduğunu görecekseniz, sürekli ergen tarzı muhabbetler dönüyor aman diyim bu tip insanlara inanmayın
  • reis tutturdu gene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

reis tutturdu gene

yatanı da sildi ama.

Böyle tahminciler twitter'da patlamıştı bi ara adam maç sonucuna kadar söylüyordu,sonradan foyası ortaya çıktı tabi. Tüm ihtimalleri yazıp tutmayan tweetleri siliyormuş :)
    Bu iddaa uzmanı geçinenlerin de farkı yok.

Şu bahsedilen olivian mahturiyi takip ediyorum,basketbol bahsi yapıyor genelde heralde bakalım neler yapıcak.

• amma mana yuklemissiniz su adama ,facebookmus blogmus twittermıs yalandan onu bunu takip etmeyin,hem zamanınıza hem paranıza yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: the jackal

amma mana yuklemissiniz su adama ,facebookmus blogmus twittermıs yalandan onu bunu takip etmeyin,hem zamanınıza hem paranıza yazık

Dostum ben takip etmiyorum zaten,takip edicek olsam zilyon tane adam var gazetelerde sitelerde falan. Benim haftalık kuponlarım bellidir barca,madrid falan büyük takımlara oynarım sadece.

Ama bu adamı ben ilk gördüğümde facebookta 30-40 bin kişi takip ediyordu şimdi olmuş 150 bin,durumu sen düşün. Millet 200-300 tl falan atıyor bir de bu kuponlara yazıktır yani,tekrar ediyim inş tahminleri tutarda silmez millette para kaybetmez.
  • ulan dün kız arkadasım durduk yere 3 maclık bi iddaa kuponu yolladı onada kardesi yollamıs kesin oyna bunlara tutcak demis. Her neyse maclara baktım dynamo dressen 0/0 reading-leicester ms 2 bide bi mac daha vardı maçlara baktım bu kupon sittin sene tutmaz ama bakarsın bide tutar o zaman kızın cenesinden kurtulamayız dedim gittim oynadım Sonuc macların hepsi yattı simdi farkediyorumki muhtemelen kardeside bu cocugu takip ediyomus
  • Bu arada yarım saat önce falan iddaa bayiye gittim adamlar aralarında konusuyo serkan yaman var ne bicim biliyo lan falan diyolar dedim hikaye onların hepsi bosuna güvenip paranızı cöpe atmayın dedim bi kuponu capslemis dün sözde 4 oranlık bak tutturmus adam ben paylastıgında cektim bunu diyo Allah bilir o olaydan sonra bugün o millet paylasacagı kupona kac para basacak belki gidip ev kirasını basanlar olacak insallah verdigi kupon tutarda kimsenin başı yanmaz
  • inanmayın bende bi hafta kadar takip ettim. 10 tahnin yapıyosa max 3 veya 4 oranlı olan 1-2 tanesi tutuyor bakın tutturduk diyor, tutmayan 8 9 kuponu sayfasından siliyor...

boşuna para kaptırmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

inanmayın bende bi hafta kadar takip ettim. 10 tahnin yapıyosa max 3 veya 4 oranlı olan 1-2 tanesi tutuyor bakın tutturduk diyor, tutmayan 8 9 kuponu sayfasından siliyor...

boşuna para kaptırmayın...

adam zaten para almıyorki arkadaşlar ne bencil insanlarsınız binlerce dolandırıcı var hepsi parayla maç veriyor adam bedavadan maç veriyor o kadar laf yapmışsınız.
  • oldu bide üstüne para alsaymış... insanları dolandırmakla, %1000 güvenli yatırın kazanın diyip milletin cebindeki parasını göz göre batırmaya teşvik etmek arasında ne fark var?

aha misal biraz önce paylaştığı kupon... ilk maç daha 17.dk dan 2-0 oldu.

yine silecek birazdan sonra takip edin kazanın vurgun var ayağına devam...

edit : sildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 15 Nisan 2014; 21:30:20 >

• olimpo maçına 1/2 girmiştim ben ilk yarı inş 2-1 biter :S

hala en güzel kupon kendi yaptığınız kupondur diyorum.

tüh olimpo 3üncüyü attı juniors çeviremez artık maçı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 15 Nisan 2014; 21:50:03 >
  • yaşları 16 17 geçmez milleti kandırıyorlar birde paralı grup açıp milleti dolandırıyorlar bunlara inanan malesef çok kişi var
  • X/X ve 0-1 gol tahminlerini yaptığı maçın ilk yarısı 3-0 bitmiş ahahaha

Ben bugün arsenal ve dortmund'a oynadım,garanti maçlardan gidiyorum. Sürprizlerin 3'ü tutsa 1'i mutlaka yatıyor,bence öyle 3-5 lirayla 2000 bin falan kaldırmak piyango gibi bir durum.
    Tutan kuponlar görürsünüz ama milyonda birdir yani. O ufak paraları biriktirip madrid,chelsea,liverpool falan gibi şampiyonluk mücadelesi veren takımlara basmak gerekiyor. 4 tane 1.40lık maç koysanız zaten güzel oran oluyor.
  • Mrb arkadaşlar bugünlerde oly wanders denen biri tahminlerde bulunuyor.Bu kişiyi takip eden var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.