Şimdi Ara

facebook onay kodu sorunu ( ÇÖZDÜM )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR sorunum onay kodu birtürlü gelmiyor

ne bu facebokun yaptığı saçmalık ilkinde telefon ile ara dedim gönderdim bu sefer bi daha istedi !!! yeter artık

facebook onay kodu sorunu  (  ÇÖZDÜM  )

lütfen ardakadaşlar yardım ediin lütfen lütfen LÜTFEN hattım turkcell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonsuzBalık -- 8 Haziran 2013; 12:42:06 >

• ben de uzun süre merak etmiştim niye gelmiyor diye
    baya baya sinir olmuştum
    derdinin dermanı bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1 sorunnlu facenize numara gelmiyorsa şimdilik o hesapla uraşmayın

2 yeni hesap açın bu hesabada sorunlu hesabınızın numarasını verin . 10 dakka sonra oda onay kodu isticek .

3.burdan sonra yapmanız gereken hemen 2 ci hesabı kurcalamadan FB yazıp 3266 ya gönderin (ücretlidir 40 kuruş)

4.sonrasında telefonunuza 2 tane mesaj gelcek son gelen mesajdan sonra 5 dk bekleyin

5 5 dk geçtikden sonra 2 ci hesabınıza 1 hesapdaki numaranızı verin ve mesaj gönder diyin (MESAJ KESİNLİKLE GELİR )

6.bundan sonra 2 ci hesabınız onaylanmış ve sıkıntızız kullanımda olcak dır . yarımsaat takılın

7.2ci hesabınızı kapatın ve biinci hesabınızı açın sizden yeni numara isticektir.burda malesef yeni bir numara kullanın mesala ben burda dedemin telini FB yazıp 3266 ya gönderip üye ettim

8 yeni numarayla turkcele üye ettirdikten sonra artık yeni numara üzerinden mesaj gönderin (yeni derken burda bendedemin numrasını kullandım)

9 ve sorunsuz sıkıntızı facebook kullanın

• bunlarla uğraşacağına tek bir yolu vardı yahuu

• yok anlaşma falan bitmemiş turkcelın olayı üye olıcaksın olede bikerelik 40 kuruş gıdıyo dahada gitmiyor

senın dedıgın eskıdendı .yanı kısaca turkcel ısen uye olmak şart başka türlü gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonsuzBalık -- 7 Haziran 2013; 22:57:18 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Efe Berk* -- 15 Temmuz 2013; 19:32:46 >
    Kasa:Corasair Carbide 400R (750W 80 PSU) İşlemci:Intel Core i7 4770k Anakart:Asus Z87 Gryphon Ekran Kartı:Zotac GTX780 AMP! Edition Ram:GSkill ripjawsx 2*8 Gb 1600 Mhz CL10 SSD:Samsung 840 Evo 250Gb Hard Disk: Seagate Barracuda 1Tb
    İşlemci Soğutucu:CM Hyper 212 Evo Monitör:Asus 23.6" VN247H (x2) Klavye:Logitech G103 Mouse:Logitech G300
    Samsung Galaxy Note 4 / Samsung Galaxy Note 10.1 (2012) / Apple TV 3rd Gen / iPod Touch 3rd Gen / iPod 2nd Gen :3
    CS:GO Rank: LE (Steam: acruxmain)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: condorn

alt tarafı vodafone hattı olan bir numarayı yazacaktın, face tel no istediğinde.
    çünkü diğer hatlarla anlaşması bitmiş sanırım.
    sadece bir vodafone no'su yazman yeterliydi
    sormadın ki :(

illa birinin yalvarıp söyle demesini mi bekliyordun?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.