Şimdi Ara

Facebook, kişisel bilgilerinizi satmaya hazırlanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Sanal arkadaşlık sitesi Facebook, üyelerine ait kişisel bilgileri nakite çevirmeye hazırlanıyor.

Facebook, kişisel bilgilerinizi satmaya hazırlanıyor.

Facebook'un 24 yaşındaki kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg, Davos'ta yaptığı konuşmada bu yıl Facebook'un platform içerisinde lokasyon bazlı uygulamalar geliştireceklerinin ilk işaretini verdi. Facebook böylece 150 milyonu aşkın kullanıcının bilgilerinin şirketler tarafından kullanılmasını sağlayacak ve bundan para kazanacak.

http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/125637-Facebooktan-tartisilacak-adim.aspx

• Biraz paranoya bir yaklaşım. Rahat ol
  • şu facebooku bi hackleyin ya sonra dh yeni bi facebook kursun yada hackleyen ark. bi türk kazansın haa bu arada ben 1993 lüyüm yani yaş 16 yeni kurulacak facebook da benim adıma olsun o 24 yaşındaymışya bizim sitemizin adıda yüztanıma gbi bişi olsun bi türk kurucu olsun 16 yşnda olsn(ben yanii) hadi hackerlar göriyim siziii
  • Hangi kişisel bilgilerimi satacak ki? Doğum tarihimi, adımı soyadımı ve en fazla mailimi satabilir.. Bunları isteyen varsa bence boşuna facebook'a para falan vermesin benden adam gibi istesinler ben zaten veririm bu tarz bilgilerimi...
  • Bu çocuk oxford mezunuymuş ve facebook ilk başta oxford üniversitesi arasındaymış millet de böyle şeylere çok meraklı olunca yayılmış satsın bende olsam satarım ( üniversite yanlış olabilir )

edit:bağlaçlar ayrı yazılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dohdor -- 3 Şubat 2009; 11:04:36 >
  • Bu satmadan ne anlıyorsunuz bilemiyorumda, bankaların veya size çeşitli yollardan mesaj/posta atan şirketlerin elde ettikleri kişisel bilgilerle aynı şeyler.Yani sizin adınızı,soyadınızı bilmiş d.tarihini bilmiş pekte önemli değil.Kafaya takılacak bişide değil.Ben izin veriyorum dağıtsınlar benim bilgileri, dünyaca ünlü olalım

en fazla bi kaç pazarlama maili daha sileriz o olur

Orjinalden alıntı: egemen1903

Hangi kişisel bilgilerimi satacak ki? Doğum tarihimi, adımı soyadımı ve en fazla mailimi satabilir.. Bunları isteyen varsa bence boşuna facebook'a para falan vermesin benden adam gibi istesinler ben zaten veririm bu tarz bilgilerimi...

Al benden de o kadar Zaten bu bilgileri vermediğimiz yer kalmadı,en sonunda DH cep telefon numaramızı da aldı
    Fecebook kullanmasını bilirsen çok faydalı bir site.Amele heryerde var.Dünyayıda mı terkedelim.
    Arayan belasını da ,bulur sevdasını da, nerelerde takıldığınıza bağlı

• AksakRiTim "ben de" ayrıca resimde de göründüğü gib harward'lı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.