Şimdi Ara

facebook kilitleme %100 ve programsız :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
33.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • %100 programsız face kilitleme yanlış duymadınız peki nasıl oluyor hemen anlatayım :))

mesela uyuz oldunuz biri var ve ondan bi şekilde hıncınızı almakmı istiyorsunuz bunu facesini kilitleyerek yapabileceksiniz ihtiyacınız olan tek şey kişinin facebook a girerkenki mail adresini bilmeniz veya kullanıcı adını bilmenizdir kullanıcı adı facebook.com/isim şeklindeki linktir sadece .comdan soraki isim gereklidir örnek isim bu adı giriş yaparken kullanıcaz geçelim bunu nasıl yapıcağımıza;

facebook.com a giriyoruz e posta yazan yere kilitleyeceğimiz kişinin mail adresini yada kullanıcı adını giriyoruz ve şifreyi sallıyoruz bunu yaklaşık 10 15 sefer tekrarladığımızda facebooku kilitleniyor kişi sonradan facebook a kendi doğru olan şifresini girdiğinde dahi facebook a giriş yapamayacak :)

kişinin mail adresini bilmiyorsanız fake bi hesaptan ekleyip bilgilerinden görebilirsiniz mail adresini gizlemişse bile mail adresini bilmediğimiz kişinin kilitleme işlemini yapmak için kişinin facebooktan bir kullanıcı adı almış olması gerekir eğer almışsa kullanıcı adıyla eğer kilitleyebiliriz örnek kişinin facebook sayfasına girdiğinizde id yani rakamlar yerine isim çıkıyor facebook.com/enginakturk gibi bu durumda giriş yaparken mail adresi bölümüne yazacağınız şey enginakturk tür kolay gelsin yapamayan olursa yazsın yardımcı oluruz :)

yapamayan bana kurbanın mail adresi yada kullanıcı adını yazsın ben kilitlerim :D konuya cevap yazın

kilitlenen hesaba kurbanınız doğru şifresi ile giriş yapmak istediğinde şu mesajı alacak;

Lütfen daha sonra tekrar dene

You are trying too often. Please try again later.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hep öyle olur zaten -- 28 Şubat 2012; 20:53:50 >

• vaaayyy
  • deneyelim bakalım da kime yapcam ki
  • kitlendikten sonra açacaksa niye yoruluyoruz
  • face bağımlısıysa bizim gibi 1 saniye bile olsa hesabına giremicek olmak sinir bozucudur gıcık olduklarınıza uygulayabilceğiniz bi yöntem işte paylaştık
  • bu benim facemde oldu bende şifremi değiştirdim ama bu sefer face yi açmayı denemedim ve bir yada bir buçuk saat bekledim sonra girdim facem açıldı eğer face ye şifrei değiştirdikten hemen sonra girerseniz şifreniz bloke oluyor ve tekrar şifre değiştirmek gerekiyor bu yüzden şifreyi değiştirdikten sonra bi yada bi buçuk saat bekleyin. (her şeyin bir yolu vardır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hobbit761 -- 2 Mart 2013; 20:04:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook yeni hesap açma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zakazuka

vaaayyy

• Bunu 15 yaşındaki ergenler bile biliyor, yeniliklerden bahsedin biraz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hep öyle olur zaten

%100 programsız face kilitleme yanlış duymadınız peki nasıl oluyor hemen anlatayım :))

mesela uyuz oldunuz biri var ve ondan bi şekilde hıncınızı almakmı istiyorsunuz bunu facesini kilitleyerek yapabileceksiniz ihtiyacınız olan tek şey kişinin facebook a girerkenki mail adresini bilmeniz veya kullanıcı adını bilmenizdir kullanıcı adı facebook.com/isim şeklindeki linktir sadece .comdan soraki isim gereklidir örnek isim bu adı giriş yaparken kullanıcaz geçelim bunu nasıl yapıcağımıza;

facebook.com a giriyoruz e posta yazan yere kilitleyeceğimiz kişinin mail adresini yada kullanıcı adını giriyoruz ve şifreyi sallıyoruz bunu yaklaşık 10 15 sefer tekrarladığımızda facebooku kilitleniyor kişi sonradan facebook a kendi doğru olan şifresini girdiğinde dahi facebook a giriş yapamayacak :)

kişinin mail adresini bilmiyorsanız fake bi hesaptan ekleyip bilgilerinden görebilirsiniz mail adresini gizlemişse bile mail adresini bilmediğimiz kişinin kilitleme işlemini yapmak için kişinin facebooktan bir kullanıcı adı almış olması gerekir eğer almışsa kullanıcı adıyla eğer kilitleyebiliriz örnek kişinin facebook sayfasına girdiğinizde id yani rakamlar yerine isim çıkıyor facebook.com/enginakturk gibi bu durumda giriş yaparken mail adresi bölümüne yazacağınız şey enginakturk tür kolay gelsin yapamayan olursa yazsın yardımcı oluruz :)

yapamayan bana kurbanın mail adresi yada kullanıcı adını yazsın ben kilitlerim :D konuya cevap yazın

kilitlenen hesaba kurbanınız doğru şifresi ile giriş yapmak istediğinde şu mesajı alacak;

Lütfen daha sonra tekrar dene

You are trying too often. Please try again later.

• https://www.facebook.com/zeliha.avsar.3?fref=ts bu kişinin hesabını sonsuza dek kapatmanız bana o kaadar iyi olcak ki.LÜTFEN YARDIMLARNIZI ESİRGEMEYİN BEKLİYORUM

• Yılmaz Efefacebook
    Yılmaz Efe
    https://www.facebook.com/yilmaz.efe2?refid=46
    Allah rızası için bu hesabı kapatın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.