mail gönderecek arkadaşlara tavsiye kesinlikle mailin konusuna birşeyler yazın (account , disabled) falan birşeyler yazın ama çünkü 6 tane mail gönderdim birşey olmadı 6 gün içerisinde dün konusunu yazıp yolladım bu sabah cevap geldi
quote:
Orijinalden alıntı: hellboy123
spam yap herkese msaj gönder küfür falan yaz 3 4 şikayetten sonra kapatılıyor.
spam ne demek ? (açıkcası arkadaşlarımıda rahatsız etmek istemiyorum) tanımadığım kişilere arkadaşlık davet etsem kaparlar mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: fortunate
quote:
spam ne demek ? (açıkcası arkadaşlarımıda rahatsız etmek istemiyorum) tanımadığım kişilere arkadaşlık davet etsem kaparlar mı ?
spam:cok sayıda mesaj göndermek kopyala yapıştır falan bak sen en iyisi söle 5 6 arkadasına seni aynı sebepten şikayet etsinler kesin kapanır o zaman.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: fortunate
quote:
spam:cok sayıda mesaj göndermek kopyala yapıştır falan bak sen en iyisi söle 5 6 arkadasına seni aynı sebepten şikayet etsinler kesin kapanır o zaman.
Güzel fikir çok sağolasın
şimdi hesap ebediyete mi intikal etti vayy arkadaş yaa :/
yokmu facebook türkiye servisinde çalışan tanıdğı olan ? Bu işler ancak torpille döner. Bana da mesaj olarak olumsuz bir cevap vermişler. Yukarıdaki arkadaşa gelen cevabın aynısı.
bana henüz cevap gelmedi ama Coder85 in de dediği gibi bir tanıdık şart..
kardeşim benimde face kapatıldı durduk yerde banada yardımcı olurmusun lütfen nasıl tekrar açtırabilirim nasıl ve nereye mesaj atmam gerekiyor sölermisiniz ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme