Şimdi Ara

FACEBOOK KAPATILMIŞ HESAP :S (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
4.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mail gönderecek arkadaşlara tavsiye kesinlikle mailin konusuna birşeyler yazın (account , disabled) falan birşeyler yazın ama çünkü 6 tane mail gönderdim birşey olmadı 6 gün içerisinde dün konusunu yazıp yolladım bu sabah cevap geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy123

spam yap herkese msaj gönder küfür falan yaz 3 4 şikayetten sonra kapatılıyor.

spam ne demek ? (açıkcası arkadaşlarımıda rahatsız etmek istemiyorum) tanımadığım kişilere arkadaşlık davet etsem kaparlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortunate

quote:

spam ne demek ? (açıkcası arkadaşlarımıda rahatsız etmek istemiyorum) tanımadığım kişilere arkadaşlık davet etsem kaparlar mı ?

spam:cok sayıda mesaj göndermek kopyala yapıştır falan bak sen en iyisi söle 5 6 arkadasına seni aynı sebepten şikayet etsinler kesin kapanır o zaman.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fortunate

quote:

spam:cok sayıda mesaj göndermek kopyala yapıştır falan bak sen en iyisi söle 5 6 arkadasına seni aynı sebepten şikayet etsinler kesin kapanır o zaman.

Güzel fikir çok sağolasın

• şimdi hesap ebediyete mi intikal etti vayy arkadaş yaa :/
  • yokmu facebook türkiye servisinde çalışan tanıdğı olan ? Bu işler ancak torpille döner. Bana da mesaj olarak olumsuz bir cevap vermişler. Yukarıdaki arkadaşa gelen cevabın aynısı.
  • bana henüz cevap gelmedi ama Coder85 in de dediği gibi bir tanıdık şart..
  • kardeşim benimde face kapatıldı durduk yerde banada yardımcı olurmusun lütfen nasıl tekrar açtırabilirim nasıl ve nereye mesaj atmam gerekiyor sölermisiniz ??
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.