Şimdi Ara

FACEBOOK KAPATILMIŞ HESAP :S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
4.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Benimde kapanmıştı. Tekrar açtım.

ya birsürü resim vardı cogu pc ye kayıtlı değildi :/
    sen mail atmısmıydn ?
  • Benimkide kapanmıltı mail felan attım açtılar geri...
  • attım mail inşallah dikkate alırlar.
  • dostum mail at..

dikkate alıyorlar tabiki
  • 3 farklı yer buldum mail atmak için uygun bir uslupla insanca belirttim çünkü hiçbir gerekçe göstermeden kapatmışlar bakalım sallıcaklar mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellboy123 -- 10 Mayıs 2010; 19:28:54 >
  • benimde dün gerekçe gösterilmeden hesabım kapatıldı bütün heryeri bombaladım mail olarak beklemekteyim ama yeni face açtm bile şimdiden of en kötüsüde 520 arkadaşım ve sayfalarım ve grublarımdan atılmam oldu okadar ugraştmıştım 3500 baglantı eklememde cabası:S
  • ne mail attıysanız burayada yazarmısınız.copy paste yapayım uğraşamıcam şimdi laf anlatmakla
  • eyv. emeğe saygı
  • benimde 3 gün önce kapatıldı mail attım hala dönmediler. @oyunmaynağı sana özel atıyorum şimdi şu benim işide halledelim ne olur
  • cevap hemen gelir mi acaba ya :(
  • bugünlerde amma çok kişinin kapanmış. peki tekrar açtıranlar kaç gün sürdü açılması ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy123

quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Benimde kapanmıştı. Tekrar açtım.

ya birsürü resim vardı cogu pc ye kayıtlı değildi :/
    sen mail atmısmıydn ?

Yok.
  • mail attım ama hala bir cevap gelmedi en azından gerekce göstersinler sunu yaptn bu yüzden kapandı diiye ona göre özür dileriz tekrar atarız maili ama cevap da vrmiyorlar cıldırcam
  • 4 gündür kapalı hesabım mail de atttım cevap yok yardm lütfen
  • 2006 dan berı sorunsuz kullandıgım hesabım kapatıldı hıc bır gerekce göstermedıler 2 tanede fake hesap var onlar duruyor gercek hesabım gıttı
  • cumartesi bişey yoktu profil resmimi değiştirdim bugün(pzt.) sabahı oldu hesabım kapatılmış varmı böyle bişey yaa durduk yere mod tanıdığı olan varmı facebook ekibinde ?
  • sonunda facebook'tan tarafıma cevap geldi

Facebook, kullanıcılarına arkadaşlarıyla ve tanıdıkları insanlarla etkileşime girebilecekleri güvenli bir ortam sunmayı amaçlamaktadır. Facebook hesapları öncelikle kişilerin gerçek hayattaki arkadaş çevresi ile özgün iletişim kurması içindir.

Hesabınız, tanımadığınız birçok kişiye arkadaşlık isteği veya mesaj yolladığınız için diğer kullanıcıların sizi şikayet etmesi sonucu kapatılmıştır. Facebook bunu güvenlik ve emniyet nedenleriyle yapmaktadır. Lütfen hesabınızın tek bir şikayet üzerine kapatılmadığını ve bu kararın detaylı bir inceleme sonucu verildiğini unutmayınız.

Hesabınız ayrıntılı olarak incelendikten sonra, sitenin özelliklerini başkalarını rahatsız edebilecek bir şekilde suistimal ettiğinize ve Kullanım Koşulları'mıza aykırı davrandığınıza karar verilmiştir. Hesabınız hiçbir nedenden dolayı etkin hale getirilmeyecektir. Ayrıca, kapanan hesaptaki bütün veriler erişime kapatılmıştır ve herhangi bir şekilde paylaşılması mümkün değildir. Bu karar kesindir.

arkadaş isteği göndermkle kapatılmış iyi rahatsız edici fazlalıkta arkadaş eklemdim hep tanıdıklar şimdiye kadar eklediklerimden kabul etmyn en fazla 2 3 kişidir sosyalleşemedikten sonra ne anladım ben bu iştn :S

neys sanırım hesabım birdaha açılmaz (Bilen yardım etsin) yardım eden etmeyen herkesee teşekkür ederim

• Bende hesabımın kapatılmasını istiyorum ama en fazla hesabımı dondurabiliyorum nasıl kapatabilirim siyasi konular mı yazayım birine küfür mü edeyim şimdi ?
  • spam yap herkese msaj gönder küfür falan yaz 3 4 şikayetten sonra kapatılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.