Bildirim
Facebook,iPhone ile yazısal anlamda entegre olmuş √

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
nasıl oluyor bu üstad? -
Önceden de böyleydi. Sonra kalktı. Şimdi tekrar düzeltmişler. Bi durum çakalım bakalım test için.
gerçi bu lanet zaman tünelinde gözükmeyecek ama...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Theodore Cartman. -- 13 Mart 2012; 13:47:09 > -
ekleme: Beğen · · 17 saniye önce, mobil ile
düzelmemiş bendeçok da önemli değil gerçi
-
5.1 ile mi geldi ? 5.1 e geçmiştim ama aklıma böyle birşey gelmedi sonra da 5.0.1 e döndüm çok önemli değil zaten -
iphone'un yanında 4s'te yazacakmı -
quote:
Orijinalden alıntı: ketrp
5.1 ile mi geldi ? 5.1 e geçmiştim ama aklıma böyle birşey gelmedi sonra da 5.0.1 e döndüm çok önemli değil zaten
5.1 deyim şuan facebook uygulaması yükleyip durum güncelledim olmuyor zaten. dediğiniz gibi gerçi çok da önemli birşey değil -
quote:
Orijinalden alıntı: RappeR07
quote:
Orijinalden alıntı: ketrp
5.1 ile mi geldi ? 5.1 e geçmiştim ama aklıma böyle birşey gelmedi sonra da 5.0.1 e döndüm çok önemli değil zaten
5.1 deyim şuan facebook uygulaması yükleyip durum güncelledim olmuyor zaten. dediğiniz gibi gerçi çok da önemli birşey değil
Teşekkürler. Bence iOS 6 ya da 7 de twitter entegresi gibi birşey yaparlar -
Herkes de düzelmemiş. Bende de çıkmıyor. Ayrıca çıkanlarda da sadece profilde gözüküyor. Haber kaynağında gözükmüyor. Bilginize -
konu sallamasyon anlasılan dagılın beyler :) -
Hayır dünkü ağızı süt kokan bebelere inat gelsin şu ekran resimi tarihine ve saatine baksınlar.
-
Arkadaşlar sadece profilde gözüküyor.Haber kaynağında gözükmüyor denedim.Bilgilendirme için sağol ama çok önemli değil benim için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketrp -- 13 Mart 2012; 14:59:18 > -
profilde de gözükmüyor bende mobil aracılığıyla yazıyor.. -
Aynen profilde de gözükmüyor. acaba 3gs e facebook programına update mi gelmedi? diyeceğim öyle birşey olamaz. -
Profilde gozukuyor haber kaynaginda ana sayfada hala mobil yaziyor.
Benim profilimde gozukse ne olur gozukmese ne olur ?
Asil haber kaynaginda gozukmesi lazim. Bak blackberry ye -
bende de mobil diyor -
bende de degısıklık yok mobil dıyor -
Başlıktan anladığım iOS ile entegre olmus sekilde Facebook uygulamasının geldigi
Twitter entegre olmasindan sonra, Facebook un entegre olabilitesi var diye düşünüyordum kendimce ama olay başkaymis -
Bende gözüküyor Çok önemli değil açıkcası -
geçen gün telefon güncelleme istedi yaptım sanırım ondan sonra oldu...
bendede iphone yazıyor.. ama arkadaşların dediği gibi profilde görünüyor haber kaynağında görünmüyor... önemsiz olsada sonuç bu :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X