Şimdi Ara

Facebook,iPhone ile yazısal anlamda entegre olmuş √

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim için çokta önemli olmayan bir belirteçti ama bunu önemseyen arkadaşlar için konuyu açtım. iPhone'dan; Facebook'a gönderilen iletilerde artık Facebook iPhone yazıyor.

• nasıl oluyor bu üstad?
  • Önceden de böyleydi. Sonra kalktı. Şimdi tekrar düzeltmişler. Bi durum çakalım bakalım test için.

gerçi bu lanet zaman tünelinde gözükmeyecek ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Theodore Cartman. -- 13 Mart 2012; 13:47:09 >
  • ekleme: Beğen · · 17 saniye önce, mobil ile

düzelmemiş bende çok da önemli değil gerçi
  • 5.1 ile mi geldi ? 5.1 e geçmiştim ama aklıma böyle birşey gelmedi sonra da 5.0.1 e döndüm çok önemli değil zaten
  • iphone'un yanında 4s'te yazacakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketrp

5.1 ile mi geldi ? 5.1 e geçmiştim ama aklıma böyle birşey gelmedi sonra da 5.0.1 e döndüm çok önemli değil zaten

5.1 deyim şuan facebook uygulaması yükleyip durum güncelledim olmuyor zaten. dediğiniz gibi gerçi çok da önemli birşey değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

quote:

Orijinalden alıntı: ketrp

5.1 ile mi geldi ? 5.1 e geçmiştim ama aklıma böyle birşey gelmedi sonra da 5.0.1 e döndüm çok önemli değil zaten

5.1 deyim şuan facebook uygulaması yükleyip durum güncelledim olmuyor zaten. dediğiniz gibi gerçi çok da önemli birşey değil

Teşekkürler. Bence iOS 6 ya da 7 de twitter entegresi gibi birşey yaparlar
  • Herkes de düzelmemiş. Bende de çıkmıyor. Ayrıca çıkanlarda da sadece profilde gözüküyor. Haber kaynağında gözükmüyor. Bilginize
  • konu sallamasyon anlasılan dagılın beyler :)
  • Hayır dünkü ağızı süt kokan bebelere inat gelsin şu ekran resimi tarihine ve saatine baksınlar.

• Arkadaşlar sadece profilde gözüküyor.Haber kaynağında gözükmüyor denedim.Bilgilendirme için sağol ama çok önemli değil benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketrp -- 13 Mart 2012; 14:59:18 >
  • profilde de gözükmüyor bende mobil aracılığıyla yazıyor..
  • Aynen profilde de gözükmüyor. acaba 3gs e facebook programına update mi gelmedi? diyeceğim öyle birşey olamaz.
  • Profilde gozukuyor haber kaynaginda ana sayfada hala mobil yaziyor.

Benim profilimde gozukse ne olur gozukmese ne olur ?

Asil haber kaynaginda gozukmesi lazim. Bak blackberry ye
  • bende de mobil diyor
  • bende de degısıklık yok mobil dıyor
  • Başlıktan anladığım iOS ile entegre olmus sekilde Facebook uygulamasının geldigi
    Twitter entegre olmasindan sonra, Facebook un entegre olabilitesi var diye düşünüyordum kendimce ama olay başkaymis
  • Bende gözüküyor Çok önemli değil açıkcası
  • geçen gün telefon güncelleme istedi yaptım sanırım ondan sonra oldu...

bendede iphone yazıyor.. ama arkadaşların dediği gibi profilde görünüyor haber kaynağında görünmüyor... önemsiz olsada sonuç bu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.