Şimdi Ara

Facebook, insanlığın başına gelen en kötü şeydir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sonra twittermi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz kullanildigi zaman kotu bir seydir. Yoksa iyi bir sey. Kolayca haberlesebiliyorsun, alisveris yapabiliyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Glp107Oa

Gereksiz kullanildigi zaman kotu bir seydir. Yoksa iyi bir sey. Kolayca haberlesebiliyorsun, alisveris yapabiliyorsun...

Facebooktan alışveriş

• İnsanlık abarttı o kadar.Facebook çokta masum değil ama bütün bunların sorumlusuda değil.Şahsen facebook kullanmıyorum ama hesabım var.Profil resmi bile koymamışım.Arkadaşlardan haberdar oluyorum işte sosyal medyada.
  • Bu işin başlangıcı irc mirc icq sonra msn dir 'xD saqooll knk' ları hatırlamıyormusun

• quote:

Gereksiz kullanildigi zaman kotu bir seydir. Yoksa iyi bir sey. Kolayca haberlesebiliyorsun, alisveris yapabiliyorsun...

alışveriş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yav tamam doğum gününü kutlamaya gitmişsiniz güzel. Ama pasta resmi paylaşmak nedir onu anlamadım ? Pastaya mı dönüştünüz hayırdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scirocco.R

quote:

Facebooktan alışveriş

Bursa otomobil alim satim sayfasina uyeyim. Emin ol her dakika sadece bursadan ilan geliyor. Sahibindende bu kadar ilan yok. Bunu gibi bir suru sayfa var@Acun_Ilıcalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Yav tamam doğum gününü kutlamaya gitmişsiniz güzel. Ama pasta resmi paylaşmak nedir onu anlamadım ? Pastaya mı dönüştünüz hayırdır ?

Katılıyorum millet yediğini,içtiğini çok afedersiniz mıçtığını koyuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.