Şimdi Ara

facebook innial kart üzerinden borç çıkartmış(reklam) ödemeyip hesabı kapatsak ne olur

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yan komşumuz yardim istedi. Oğlu galiba facebook metin2 sayfasina innial kullanarak reklam vermiş facebookta sanal kartlarla ilgili bir acık varmış ve sanal kart olup içinde para olmamasına rağmen reklamı her ay yinelemiş. Şimdi 70 lira gibi bir borç olmuş sanal kartı kaldırmaya izin vermiyor ama şimdi facebooktaki reklam verdiği sayfayi kapatmış ve hesabınıda dondurmuş. Korktukları facebook yarın birgün şu kadar borcun var bu da faizi diye birsey diyebilir mi?
    Sonucta innial kart migrostan rastgele isim uydurarak alinabilen bir kart. Ne kimlik istiyorlar ne imza 5liraya isteyene veriyorlar. Ben çok ihtimal vermiyorum ama yinede sormak istedim. Parayı ödemezlerse başları ağrır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ininal kartin onaylamasini internetten yapiyorsun cogu bilgini aliyor hattta artik tc kimlik no da istiyor odeyin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: drfree1

Ininal kartin onaylamasini internetten yapiyorsun cogu bilgini aliyor hattta artik tc kimlik no da istiyor odeyin bence

nasıl bir fatura çıkartabilir ki facebook?
    sayfaya girince ödeme yapmadığınız için reklam hizmeti durduruldu yazıyor.
    sonuçta inial kart dediğin şeyi alırken ne kimlik istiyorlar nede imza

• Ama aldıktan sonra sitesine onaylatmak gerekiyor ve onaylatırkende tc kimlik no veriyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinra Tensei

Ama aldıktan sonra sitesine onaylatmak gerekiyor ve onaylatırkende tc kimlik no veriyorsun.

bende aldım bi ara innial hiç onaylatma falan yaptığımı hatırlamıyorum?
    neyse hadi diyelim ki öyle.
    facebook ne yaptırımı uygulayabilir ki.
    bu galiba bir açıkmış ve şu an kapatılmış yani artık sanal kartları kabul etmiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

quote:

Ama aldıktan sonra sitesine onaylatmak gerekiyor ve onaylatırkende tc kimlik no veriyorsun.

bu galiba bir açıkmış ve şu an kapatılmış yani artık sanal kartları kabul etmiyorlar

Onaylatmadan kullanamazsın diye biliyorum. Sen kullandın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

quote:

eskiden öyleydi fakat artık istiyorlar önceden onayladıysan gir bak sitesine üyelik oluştur diyecek sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.