Şimdi Ara

Facebook Hesap Kilitlenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
52.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hesabım kilitli acamıyorum ne yapmam gerek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitkin -- 4 Haziran 2011; 12:10:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: halitkin

hesabımın çalındığı şüphesi üzerine kilitleme talebi göndermiştim ve hesabım kilitlendi.http://i52.tinypic.com/2lxgodl.png

ardından iletişime geçtim ve karşıma şöyle bir sayfa cıktı.http://i55.tinypic.com/s271uf.png

bu sayfada denilenleri yaparak e-posta adresimi ve adımı girerek nüfus cüzdanı fotoğrafımı gönderdim fakat hesabım açılmadı. aynı sorunla karşılaşanlar ve hesabını açtıranlar oldu mu? kısacası hesabımı açtırmam için ne yapmam gerek.

ayrıca formu doldurduktan sonra mail adresime türkçe bir mail geliyor sorununuzu kısaca yazın ve fotoğrafla gönderin diye. o maili ingilizce olarak mı yanıtlamak gerekiyor yoksa türkçe mi?

denilenleri yaptıysan hesabın açılır ama çok uzun zaman alır. Maili türkçe yanıtla

• çok uzun derken ne kadar mesela? bir ayı geçer mi ?
  • quote:

çok uzun derken ne kadar mesela? bir ayı geçer mi ?

1 ayı geçer sonuçta 500 milyondan fazla üyesi var herkesin sorunuyla hemen nasıl ilgilensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabii

quote:

1 ayı geçer sonuçta 500 milyondan fazla üyesi var herkesin sorunuyla hemen nasıl ilgilensin

Merhaba benim de erkek arkadaşımla ortak bir hesabım var isim ve yetkililere yolladığım kimlik ismi birbirini tutmuyor Sizce açılır mı hesabım resim eşleştirmeden vs? yardımcı olursanız çok sevinirim hesabın açılması benim için çok önemli..
  • quote:

ve sizin hesabınız açıldı mı acaba?
  • Selamın aleyküm arkadaşlar.Arkadaşımın facebook adresin şu an kilitli durumda.kendisi asker ve şu kimlik ıvırı zıvırı işlerine girmeden bu kilit olayını halledemezmiyiz? kendisi türkiyede facebookla ilgili bi danışma hattı falan varsa orayı arayıp hesabını geri alabilir mi? yada sizin dediğiniz ve face belirtildiği şekilde kimliğini taratıp yollarsa 1 ay gibi bi bekleme süresi gerçekten doğru mu.500milyon üyesi olan facein elbet bi kaçyüz kişilik destek ekibi vardır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook yeni hesap açma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Facebook Hesap Silme ve Kapatma
    8 yıl önce açıldı
    Facebook Mesaj Butonu Kapatma ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Facebook'a bakayım dedim, durup dururken önüme şöyle bir yazı çıktı:

"Güvenlik nedenleriyle hesabın geçici olarak kilitlendi. Bu hesapta yazanlar gerçek adın ve kişisel bilgilerinse, lütfen bunu doğrulamamıza yardımcı ol."

Bilgiler filan istedi, ben fotoğraf yüklemeyi tercih ettim. Ama gerçek bir fotoğraf yüklemedim. Profilimdeki fotoğrafın aynısını yükledim. Sonra şu şekilde bir yazı çıktı:

"Kimliğini yüklediğin için teşekkürler. Ekibimiz yüklediğin kimliği kısa bir süre içerisinde gözden geçirip verdiğin e-posta adresine yanıt yazacaktır."

Şimdi ne olacak? Hesabımı açmazlar mı? Satış amaçlı bir hesaptı. Bütün resimler içinde kaldı. Yedeği yoktu. :( Müşterilerimin adresleri sadece orada kayıtlıydı. Hesabımı açmamım bir yolu yok mu? :( En azından resimleri alabilseydim. :(

• Bir sürü yere mail attım, açtılar. :) Bir daha kapatmamaları için bilgilerimi girmem lazımmış.
  • Benimde hesabım kitlenmiş durumda nereye mesaj attığınızı öğrenebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shimmer

Bir sürü yere mail attım, açtılar. :) Bir daha kapatmamaları için bilgilerimi girmem lazımmış.

nerelere mail attınız acaba ?
  • info+epcp66x.aeazyyasqw4pc@support.facebook.com

info+epcp66x.aeazyyasqw4pc@support.facebook.com

privacy@facebook.com

disabled@facebook.com

fakeaccountlock+by5188q.aeazaudij5tli@support.facebook.com

noreply@support.facebook.com

İstedikleri bilgileri girmediğim için 1 gün sonra yine kapattılar. Şu anda kapalı, açmalarını bekliyorum.
  • hesabınız fake ise kimliğinizin resmini çekin photoshopta düzenleyin yollayın ayrıca uyuz olduğunuz kişileri fake diye şikayet edip hesaplarının kilitlenmesini sağlayabilirsiniz kilitleme konusunda çok hızlı facebook şikayet et anında kilitliyolar kimlik istiyolar
  • arkadaşlar 2-3 saat önce adresımı actım açıldı. şimdi giremıyorum

Yanlış E-posta

Girdiğin e-posta hiçbir hesaba ait değil. Tarayıcının önbelleğini ve çerezleri bu talimatları izleyerek temizlemeyi deneyebilirsin.

Hesabınla ilişkili herhangi bir e-postayı, kullanıcı adını veya cep telefonu numarasını kullanarak giriş yapabilirsin. Lütfen bunları doğru yazdığından emin ol.

Uyarısını alıyorum...

Oysaki adresimde doğrı şifremde... 3 arkadaş seçip onay istedim olmadı, şifremı unuttum u tıklayıp adımları takıp ettım olmadı. profılle ılgılı ek bılgı vs istedi yazdım ancak olmuyor...

Mozilla firefox kullanıyorum. tüm geçmişi temizledim öyle açmayı denedım yine olmadı. Ne yapacam ben ya deli oldum......
  • Birde internet exp. dan da denedim yine adres i onaylamıyor. Ablamın adresinden bakıyorum adresim açık var gözüküyor... ama böyle mail üzerine kayıtlı adres yokmuş gibi gözüküyor. Allah rızası için birileri yardım etsin ya...

• Facebook Türkiye sorumlusu Leyla hanım a mail atın
    ip@facebook.com
  • profiline girip bilgilere tıkla orda mail adresin açıksa görürsün belki bir yazım hatası yapıyorsundur
  • Şimdi güzel kardeşlerim böyle kimlik ıvır zıvırlarıyla uğraşmamak için telefon numaranızı facebook hesabınız ile ilişkilendirin ki böyle bir sorunla karşılaşmayın.
    Dediğim gibi yapacak olursanız. Telefonunuza gelen güvenlik kodunu girin ve bingo hesabınız açıldı. Bilgi verebildiysem ne mutlu bana iyi günler dilerim.

İMZA : MrQuake
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatt13

Birde internet exp. dan da denedim yine adres i onaylamıyor. Ablamın adresinden bakıyorum adresim açık var gözüküyor... ama böyle mail üzerine kayıtlı adres yokmuş gibi gözüküyor. Allah rızası için birileri yardım etsin ya...

Üstte bi arkdaşın verdiği linkler var onlara mail at bildir.

• Denedim olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsraTaspinar -- 21 Kasım 2012; 17:37:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.