Şimdi Ara

Facebook hesabıma giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
7.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba benim facebook hesabım bir anda anlamadım hesabıma giremiyorum şifre mail adresim doğru olduğu halde aşşağıdaki uyarıyı veriyor.Şifre sıfırlama yapıyorum hesaba yine erişemiyorum. Facebook hesabıma giremiyorum


    İlettiğiniz belgeleri inceleyip size dönüş yapacağız. Adınızı onaylama konusunda daha fazla yardıma ihtiyacımız olursa, başka belgeler istemek üzere size ulaşacağız.







  • Biri hesabını ele geçirmiş ve facebook bunu farketmiş. Farkettikten sonra hesabının doğruluğunu kanıtlamak için facebook kimlik fotoğrafı istemiş. Hesabını ele geçiren kişi kimlik resmi gönderince böyle bir bildiri karşına çıkıyor.

    Facebook Türkiye ekibinin çalışma saatleri farklıdır. Bunu internetten araştırman gerekiyor dostum. Bu gün içinde kesin sonuç gelir endişelenme.
  • bir kaç gün içinde geri dönüş yapılır.
  • Yaklaşık 3 hafta oldu herhangi bir dönüş olmadı iletişim kurabileceğim nere olabilir acaba yardımcı olursanız çok sevinirim.Hesabıma tanımlı mail adresime bildirim geliyor uzun süredir girmediniz neler var diye haber geliyor etkinlik grup davetiyesi doğum günü bunlar geliyor maile fakat facebook ana portalından hesaba erişim yapıp göremiyorum 3 hafta oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gency378 G kullanıcısına yanıt
    Bu belgeyi ben kendim gönderdim benden kimlik bilgisi istediğini bilemediğim ve anlamadığım için en son paylaştığım resmi yolladım 3 hafta yada 3 haftayı geçkin gönderdiğim belgeyi inceleme aşamasındadır. Bunu kendi istedikleri belgeyi tekrar nasılan yollayabilirim acaba yardımcı olursanız çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba benim facebookumda aynı nedenden dolayı kapandı 18 temmuzdan beri bekliyorum hala hiç bir ilerleme yokk.. acaba sizin ki açıldı mı merak ettim de ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef hayır açılmadı hala ve geri dönüş yapılmadı.
  • İlettiğiniz belge derken ne ilettinki sen ??
  • bilgiliçocuk kullanıcısına yanıt
    benden hesabımı doğrulamam için nüfus cüzdanı yada kredi kartı fatura'mı istediğini sonradan öğrenerek yanlış bir belge ilettim.İlettiğim belge hesap kapanmadan önce paylaşım yaptığım resimdi ondan sonra yaklaşık 1,5 ay oldu hesap bu durumda.
  • https://www.youtube.com/watch?v=MENZ6vtmcVg



    Belki Bu video Sana Yardımcı Olabilir Burda Kpatmayı Anlatıyor Kapttırmak için ne gerektiğini bunların tersini yaparsan açılır herhalde yani videoda sahte kimlik yapımı diye bişey var sende sahte kimlik yap sonra açmak içib o kimliği kullan ;)
  • bilgiliçocuk kullanıcısına yanıt
    tersi derken tam olarak nasıl yapayım benim 1 diğer hesabım daha var o hesaba girerek mi şikayet edip kapattırmam lazım.
  • sen en iyisi hiç uğraşma yeni hesap aç
  • Genelde biri şikayet ederse kapatılıyor face kimlik dogrulaması istiyor. Kimlikteki ad soyad ve dogum tarihiniz aynı şekilde ise bir kaç gün sürmeden açılır. Arka arkaya fotograf göndermeyin o zaman bir kaç ay sürebiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gavran

    tersi derken tam olarak nasıl yapayım benim 1 diğer hesabım daha var o hesaba girerek mi şikayet edip kapattırmam lazım.

    Yani Şöyle Videoyu İzle altında sahte kimlik yapımı için kimlik filan var Onları İndirip shopla Sonra kendi hesabını açmak için kullan ama neyse boşver gitsin başka çözüm yolu dene
  • Hayır Kardeşiğm İnternetten Tc Kimlik Yazı Font Ayarlarına Bak Sonra O ayarlara Göre Ps ile Kimlik Yap Bu sayede Hesab Kapatığp Hesap Açam Yüzlerce Kişi Tanıyorum Video Bana Aittir Ben Bu yolla Hesap çaldım Hesapda Kapattım Yani Facbook Doğru ayarlarla shoplarsan anlamaz gider doğum yerini kutucuğun en üst köşesine yaparsan anlarlar tabi . tc kimlik lerin kendilerine has bi yazı büyüklüğü ve punto ları vardır Bunları araştır bul



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgiliçocuk -- 4 Ağustos 2016; 12:44:32 >
  • Ozaman Niye Uğraşıyorsunki Bas gitsin kendi tç ni zaten 1hafta içinde siliyorlarmış facebook öyle diyor ne kadar doğrudur bilemem Doğru Olmayadabilir ) neyse




  • bilgiliçocuk kullanıcısına yanıt
    Bir de tehdit ediyor 28 güne göndermezsen hesabını sileriz diye. Sebep şu dört yıl sonra şifre değiştirdin, çok şüpheli bir hareket.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm 4 yıllık şifre mi kalır bro :D Ben hep Unutuyorum her girmek istediğimde şifremi unuttum diom yeni şifre geliyor :D bidaki girişimdede yine hatırlamıyom o yüzden benim taktiği tavsiye eerim bro :D
  • Yaklaşık 1 yıldır bende de aynı olay var. Şirket adına sayfa açtım,sonra bu uyarı mesajı geldi. Birde sinir bozucu bildiri mesajları gelmiyor mu? Ben hesabıma giremiyorum sen bana bildiri mesajı yolluyorsun. Demek ki sayfayı birileri görmeye devam ediyor. Artık ümidi kestim önemsemiyorum.

     Facebook hesabıma giremiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir derneğin facebook adresini yönetiyordum. derneğin çalışanı olduğumuzu ve hesabı eskiden beri bizim yönettiğimizi nasıl ispatlıyabiliriz ? resmi evraklar, kimlikler, karvizit vs.. her şeyi gönderdik. facebook profilde derneğin ismi yazdığı için gönderilen kimlikleri kabul etmiyor. ne yapabiliriz ? hesabı çok eskiden kimin açtığını da bilmiyoruz. biliyoruz ama kendisine ulaşma şansımız yok. acaba onun kimliğini mi göndermemiz gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.