Şimdi Ara

Profiline baktığın bir kişinin aramada en üstte çıkıvermesi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
17.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başka bir kişinin face'sinden bir arkadaşıma baktım şimdi onun facesini açtığımız zaman

yukarıdaki kişi arama kısmına benim baktıgım arkadaşın baş harfini yazıverince hemen ilk sırada o gösteriliveriyor :))

bunun bir çözümü var mı acaba bildiğiniz baş harfini yazmasa bile ilk 2 harfini yazsa pat diye çıkıyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

Facebook veya Instagram'da Arama Motorunda En Üstte Çıkmak

Sosyal medya platformlarında arama motorlarına harf yazdığında, belirli isimlerin arama sonuçlarında üst sıralarda göründüğünü fark etmiş olabilirsin. Bu kişiler, platformların belirlediği algoritmalara göre sıralanırlar.

Facebook Arama Motorunda Çıkan İsimler

Facebook'ta arama motoruna harf yazdığında, öncelikle arkadaşların ve yakın zamanda etkileşime geçtiğin kişiler görüntülenir. Ardından, adıyla eşleşen veya profilinde arama terimlerini içeren kişiler sıralanır.

Instagram Arama Kısmında Çıkan İsimler

Instagram'ın arama kısmında da benzer bir algoritma kullanılır. Arama terimleriyle eşleşen kullanıcı adları ve biyografileri olan kişiler öncelikli olarak görüntülenir. Ayrıca, takip ettiğin veya etkileşime geçtiğin kişiler de arama sonuçlarında daha üst sıralarda yer alır.

Instagram'da Harf Yazınca Çıkan İsimler

Instagram'da harf yazdığında çıkan isimler, şu faktörlere göre belirlenir:

• Kullanıcı Adı: Arama terimiyle eşleşen kullanıcı adları üst sıralarda çıkar.
    • Biyografi: Profil biyografisinde arama terimleri bulunan kişiler daha yüksek sıralarda görünür.
    • Takip Edilenler: Takip ettiğin kişiler ve onların kullanıcı adları arama sonuçlarını etkiler.
    • Konum: Aynı konumda bulunan kişiler arama sonuçlarında daha yüksek sıralarda yer alabilir.
    • Etiketler: Profiline eklenen etiketler de arama sonuçlarını etkiler.

Instagram'da Aramada İlk Sırada Çıkmak

Instagram'da arama sonuçlarında üst sıralarda çıkmak için şu ipuçlarını uygulayabilirsin:

• İlgili anahtar kelimeleri kullanıcı adına ve biyografiye ekle.
    • Hedef kitleni takip et ve onlarla etkileşime geç.
    • Profilini ilgi çekici içeriklerle güncel tut.
    • Konum tabanlı etiketler kullan.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • Git başkalarının profillerine bak :)
  • Facebooktan her çıktığında facebook çerezlerini sil. Bu durumun bilgisayar kaynaklı değil de senin facebook sunucusu üzerinden yaptığın bir hareket olduğu için düzeleceğini sanmıyorum ama yine de bir dene derim
  • aynı sorunu bende yaşıyorum çözüm bulan arkadaş varsa lütfen yazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sowyet

arkadaşlar başka bir kişinin face'sinden bir arkadaşıma baktım şimdi onun facesini açtığımız zaman

yukarıdaki kişi arama kısmına benim baktıgım arkadaşın baş harfini yazıverince hemen ilk sırada o gösteriliveriyor :))

bunun bir çözümü var mı acaba bildiğiniz baş harfini yazmasa bile ilk 2 harfini yazsa pat diye çıkıyor

Facebook çerezleri nerden siliniyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • facebookla alakalı bir durum istediğin kadar çerezleri sil yine aynısı olacaktır sen o profile ne kadar sıklıkla girersen o kadar çok karşına çıkar aynı durum bende de var en çok profiline girdiğim kişinin baş harfini arama moturuna yazıyorum direk profili karşıma çıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gizlilik Kısayolları > Paylaştıklarımı kimler görebilir > Fotoğraflar, Beğenmeler, Yorumlar DAHA FAZLA > Ara diyoruz ve sağ yukarıdan "Arama Kayıtlarını Sil" diyoruz. Kesin sonuç olmayabilir
  • facebook artık kuş uçurtmuyor.her koldan fişleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_K

Gizlilik Kısayolları > Paylaştıklarımı kimler görebilir > Fotoğraflar, Beğenmeler, Yorumlar DAHA FAZLA > Ara diyoruz ve sağ yukarıdan "Arama Kayıtlarını Sil" diyoruz. Kesin sonuç olmayabilir

Denemeye değer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.