Beyler dün üye oldum ve 60 civarı arkadaşımı ekledim. Her arkadaşın var zaten ben de eksik kalmıyayım dedim. Aslında bana saçma geldi biraz eski arkadaşları bulmaktan çok sosyalleştirilmiş ortam yapmışlar . Ulan bilerek artist resmini çekiyosun birde koyusun.Herkes apaçi fotolar koymuş saçma geldi biraz ama işimi de görmüyor değil.Birkaç resim ekledim uludağ filan , videolar filan var yorum filan yapıyorlar resimlere. Arkadaşlar filan 100-200 arkadaş yapmışlar bu ne lan dedim. Vericem şimdi DH 'ye 1000 arkadaş olcak. Arkadaşlar inanmıyorlar . Neyse ya görüşlerinizi almak istedim . Kullanıyor musunuz ? Böyle şeyler adamı bozar deyip hesabı dondurayım mı ? Bence insanların hava atıp , kız bulmak , eğlenmek , video seyretmek , arkadaşlarla görüşmek için yapılan türkiyede böyle kullanılan biraz saçma ama eğlenceli ortam .
[ İstisnalar olabilir ]
Kimbilir kaç senedir görmediğim hocamı buldum orda severdim kadını çok yardım etti bana zamanında böyle önemli şeylerde de işe yarıyor
Eski stili daha güzeldi..Şimdi anasayfayı hiç beğenmedim.Hiç bir aradığımı bulamıyorum.Onun dışında güzel..