Şimdi Ara

Facebook Hakkında Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdi birisi benim profilime baktığı zaman(arkadaşlarım veya arakdaşım olmayan kişi) profilimde sol tarafda ki künye de benim yaşadığım şehir, nereli olduğum gözüküyor fakat bu iki özelliğin gizlilik ayarları herkese açık. Yani arkadaşım olmayan veya arkadaşım olan biri künyeme baktığı zaman yaşadığım yer ve nereli olduğumu görüyor çünkü herkese açık.

şimdi sorum şu. Bu künyede gözükmesini istediklerimizin gizlilik ayarlarını değiştirebilir miyiz? Yani şöyle diyim ilişki durumumu eğer herkese açık yaparsam profilimde sol tarafda künyede gözükecek ama ben bunu sadece arkadaşlarımın görmesini istiyorum. onuda sadece arkadaşlar yaparsam profilimde sol tarafdaki künyemde gözükmüyor. nasıl sadece arkadaşlar olacak ama künyemde gözükecek şekilde yapabiliriz?

yoksa künyede gözükenlerin başka çaresi yokmu illa sadece herkese açık şeyler mi gözüküyor? teşekkürler

• Kendi profil zaman tüneline gel. Hakkında bölümüne tıkla orada senin ile ilgili olan bilgileri göreceksin. mause gezdirdiğinde
    "İletişim ve temel bilgilerini düzenle" linki göreceksin. oraya tıkla..

bilgilerinin üzerinde mause gezdirdiğinde "düzenle" linki çıkacak oradan gizliliğini "sadece arkadaşlar" yapman yeterli.

sana küçük bir not:

"herkese açık" olan herşeyi herkes görür.

"herkese açık" olan bir paylaşıma yaptığın beğeni veya yorumu herkes görür, görmesi ile kalmaz arkadaşın olan kişilerin zaman tünelinde "ben kimim sizce .... yorum yaptı beğendi diye çıkar..

amaç bu şekilde ağı kurmaktır. insanların paylaşımını çoğalmak. ama bunun eksi yönleri de çok.. düşünürsen anlarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burs ile ilgili bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.