Avusturya'da şapka kanunu ve başörtü yasağı olmamasına rağmen Avusturyalı sporcu Felix Baumgartner stratosfer tabakasına helyum balonla çıktı ve 39 bin metreden kendini boşluğa bıraktı. Felix Baumgartner, dünyanın merakla beklediği atlayışı başarıyla gerçekleştirdi.
Hayret!! Kemalistlerin kirterlerine göre bunun mümkün olmaması lazımdı. Başörtünün yasaklanmadığı bir ülkenin vatandaşı nasıl olurda böyle bir başarıya ulaşabilir?
....
Şeyh Said Ingiliz ajanı mıydı? Musul’u niçin kaybettik? Şeyh Said Isyanı (Kıyâmı) Gerçeği ...... Şeyh Sait isyancı değildir Halkın kurtuluşu için çalışmıştır gibi ifadeler kullanılıyor....
Düşünce Özgürlüğü Olan bir ülkede Herkez istediği düşünceyi savunabilir bence ne var bunda ?
quote:
Orijinalden alıntı: delikurt55
Düşünce Özgürlüğü Olan bir ülkede Herkez istediği düşünceyi savunabilir bence ne var bunda ?
dostum yalan yanlış bilgiler var.Herkes kemalist olmalı demiyoruz resmen hakaret var yoksa bana ister kominist olsun ister ateist ama durum farklı
Adama sormazlar mı neden müslüman çoğunluktaki ülkelerde çok ciddi anlamda insan hakları,adalet ve ekonomik sorun var diye..
Hocam bendede baktım bir hakaret göremedim. sadace dedikleri Atatürkte insandı ve bazı hataları vardı
ahahha 1. paragraftaki doğru lan adam haklı. Ayrıca özgür bir ülkede herkes kafasına göre istediğini yapar. Karikateistte tüm gün Müslümanlarla dalga geçiyolar, Atatürk gruplarında her gün tayyibe laf atıyolar, şakirtlerle dalga geçiyolar. Edecekseniz alayını edin bari hepsi dünyanın en boş grupları.
quote:
Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe
Adama sormazlar mı neden müslüman çoğunluktaki ülkelerde çok ciddi anlamda insan hakları,adalet ve ekonomik sorun var diye..