Şimdi Ara

FACEBOOK Densizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar facebook kullananlar bilir belli bir süre hiç bir şey yapmazsanız tekrar login olmanızı ister site banada öyle oldu 5 10 dk sonra geldim ve şu yazı vardı ekranda

bu nasıl bir site nasıl bir işletme anlamadım hackleniyorlar haberleri yok yada

yorum sizin
     FACEBOOK Densizliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninkame -- 29 Haziran 2010; 17:44:49 >

"I am Daenerys Stormborn, I will take what's mine with Fire and Blood"
    ITU CE || LoL TR: FB Daenerys || Game of Thrones•Friends•HIMYM•Doctor Who•TBBT•Scrubs•Vikings•Dexter•Arrow•Spartacus•The Office•Modern Family•Black Sails || FCBarcelona-Adanaspor
  • sözlükle bence bir ilgisi yok gibi gayet bildiğin orada yazmak istenen şey yazılmış

Orijinalden alıntı: aliger

sözlükle bence bir ilgisi yok gibi gayet bildiğin orada yazmak istenen şey yazılmış

dün tüm internet gazetelerinde haberleri çıktı. sözlüğün işi.

sözlükle bence bir ilgisi yok gibi gayet bildiğin orada yazmak istenen şey yazılmış

*nc*nin işi beyler bu ssi görmemiştim
    televizyonda çıkıyorsun.. nooldu!? ibrahim abi ibrahimmi oldu!? bakıın.. burası çok önemli.. sen zaten, sen zaten bizi, burada hiçbi zaman buraya almamışsın.. fırsatınıda buldunya, fırsatınıda buldunya, frısatını.. o biliyor fırsatını, fırsatınıda buldunya.. aman evladım hadi hadi aman evladım.. bakın, bakın.. eyer şunu açık ve net söylüyorum, şunu açık ve net söylüyorum.. bu sektörde veya sektör dışında, bu sektörde veya sektör dışında.. buradan açık açık söylüyorum, ve diyorumki.. hiçbir allahın kulu.. bakın burdan söylüyorum.. hangi kameraya? hiçbir allahın kulu.. bana.. bırakın hele yüzyüze, yüzyüze bırakın, o face to face diyorumya.. geçtim onu..
  • anti facebook topluluğuna katılın

www.fkentertainment.tr.gg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşın malum sözlük dediği şeyi sanırım yanlış anladın
    Bir saldırı oldu dün mü önceki gün mü ne. O dediğin ile birlikte bir çok şeyin tercümesini değiştirdiler. Küfür falan filan gırla gidiyordu. Senin o dediğin haricinde o kadar pis şeyler tercüme edilmiş ki, eski konuları silmedilerse bir bak. Anlarsın.

İnci Sözlük

DH Adminlerini Sevmeyenler Kulübü
  • Gokhan tekin in dogum gununu kutlamalısın

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.