öncelikle bu bölümde ki ilk mesajım ve yardımcı olacak yada olmaya çalışan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
hemen konuya gireyim. durum şu arkadaşlar. face hesabımdan yeni arkadaşlar ekleniyor, otomatik mesajlar atılıyor, paylaşımlar yapılıyor ve uygulamalara giriliyor. buraya kadar her şey sıradan bir facebook sorunuymuş gibi duruyor. ama durum öyle değil. siz hesabınıza giriş yaptığınız anda hiç biri sayfanızda görünmüyor ve tüm geçmiş temizleniyor. ne eklediği arkadaşlar kalıyor ne de mesajlar. yani siz hiç bir şeyin farkına varmıyorsunuz.
ta ki bir arkadaşınızdan mesaj gelene ve başka bir hesaptan profilinize bakana kadar.
facebookda çok fazla aktif biri değilim (aslında bir nevi zorunluluktan da kullanıyorum diyebilirim). o yüzden çok fazla uygulama vs. kullanmıyorum. ona rağmen böyle bir şeyle karşılaştım ve ciddi mana da canımı sıktı.
forumda bu ve buna benzer durumlar yaşayanlar var mı ? yaşadıkları sorunları ve bu sorunları nasıl çözdüklerini yazarlar ve paylaşırlarsa çok makbule geçer.