Şimdi Ara

Facebook'da Yaptığım Beğeni ve Yorumların Bilgisinin Paylaşılmasını Nasıl Engelerim.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kusura bakmayın , buraya mesaj atmadan önce Google araştırdım ama , net bir bilgiye raslamadım.
    Sorum şu:
    Facebook'da , bir beğeni yaptığımda yada bir fotoğrafa yorum yazdığımda veya bir arkadaşın zaman tünelinde bir şey paylaştığımda , bu durumun diğer arkadaşlarıma GÖKHAN buna yorum yaptı , GÖKHAN bunu beğendi diye gitmesini engellemek istiyorum. Böyle bir bilgi arkadaşlarıma gitmesin istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 24 Eylül 2014; 14:30:15 >

• Eğer beğeniler ve yorum atma yeri falan gözükmesin diyorsan bu mümkün değil. Fakat sağ taraftaki bildirimlerden bahsediyorsan gizlilik bölümünü kontrol et. Öyle bir şey yoksa yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş listenden çıkar :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Facebook da arkadaşlarımdan birine yaptığım yorum veya beğeni mesajının , diğer arkadaşlarıma gitmesini istemiyorum.
    Arkadaşım Gamzenin fotoğrafını beğeniyorum. Fakat hemen ,Gökhan Gamzenin fotoğrafını beğendi diye facebookdan Karıma mesaj gidiyor. Yaptığım hiç bir yorumun ve beğeninin diğer arkadadaşlarıma gitmesini istemiyorum. Olay bu.

Bu konuyu çok araştırdım . Sonuç şu : Böyle bir şey mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 25 Eylül 2014; 16:08:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

Benim Facebook da arkadaşlarımdan birine yaptığım yorum veya beğeni mesajının , diğer arkadaşlarıma gitmesini istemiyorum.
    Arkadaşım Gamzenin fotoğrafını beğeniyorum. Fakat hemen ,Gökhan Gamzenin fotoğrafını beğendi diye facebookdan Karıma mesaj gidiyor. Yaptığım hiç bir yorumun ve beğeninin diğer arkadadaşlarıma gitmesini istemiyorum. Olay bu.

Bu konuyu çok araştırdım . Sonuç şu : Böyle bir şey mümkün değil.

Malesef benimde bildiğim öyle üzgünüm en iyi çözüm beğenmemek yada karınızın profiline girin kendinizi susturun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.