Şimdi Ara

Facebook App Sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyice sıktı artık bu app'nı facebook'un.. Hayır kaç tane developer var bünyesinde ama bir tane yazılımı doğru dürüst yapamadılar... Bugune kadar hiç sorunum olmamıştı, ama dunden beri ne yaptıysam check-in upload veya status ile alakalı hepsinde facebook via mobile web yazmaya başladı.. Hayır bana özel birşey mi herkes de mi böyle bir ögrenmek istedim.. Ben bu telefonu kullanıyorsam orda da onun yazmasını istiyorum, gıcıgıma gidiyor acıkcası hava atma olayı değil ben bu parayı verdiysem yazıcak yani yanlış mıyım? Şimdi yazsa nolur yazmasa nolur diyen olacaktır ama bu tamamen benim fikrim.. Uzun lafın kısası nedir sizde durum hocalarım
    Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_1907 -- 29 Temmuz 2011; 15:52:20 >

• son cıkan versiyonların ios 5 için cıkmıs oldugunu dun ios 5 beta 4 e gecınce anladım size tavsiyem daha eski sürümlerini kullanmanız 4.3.3 vb.
  • Ios 5 Gelse de kurtulsak bizde.. Beta oldugu için kullanmıyorum sevmiyorum tam stabil olmayan şeyleri Ama bu facebook geriyor adamı.. Neyse cydia haric önceki sürümleri bulabileceğim bir yer var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_1907

Ios 5 Gelse de kurtulsak bizde.. Beta oldugu için kullanmıyorum sevmiyorum tam stabil olmayan şeyleri Ama bu facebook geriyor adamı.. Neyse cydia haric önceki sürümleri bulabileceğim bir yer var mıdır?

telefon jb li ise mesaj attım bakarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

quote:

Ios 5 Gelse de kurtulsak bizde.. Beta oldugu için kullanmıyorum sevmiyorum tam stabil olmayan şeyleri Ama bu facebook geriyor adamı.. Neyse cydia haric önceki sürümleri bulabileceğim bir yer var mıdır?

Malum site aklıma hiç gelmedi free olunca uygulama Teşekkürler hocam

• quote:

quote:

quote:

bide vkontakte uygulaması olsa (rusların facebooku) süper olcak hiç appstore ile ugrasmıcam

• quote:

quote:

quote:

quote:

bide vkontakte uygulaması olsa (rusların facebooku) süper olcak hiç appstore ile ugrasmıcam

Hocam benim sorun değişmedi hala oyle.. Yalnız Android'lerde de sıkıntı varmış sanırım birkaç arkadaş söyledi de acaba facebook kaynaklı mı ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnstagram Android sorunu
    geçen yıl açıldı
    IOS Google Maps sorunu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İyice sıktı artık bu app'nı facebook'un.. Hayır kaç tane developer var bünyesinde ama bir tane yazılımı doğru dürüst yapamadılar... Bugune kadar hiç sorunum olmamıştı, ama dunden beri ne yaptıysam check-in upload veya status ile alakalı hepsinde facebook via mobile web yazmaya başladı.. Hayır bana özel birşey mi herkes de mi böyle bir ögrenmek istedim.. Ben bu telefonu kullanıyorsam orda da onun yazmasını istiyorum, gıcıgıma gidiyor acıkcası hava atma olayı değil ben bu parayı verdiysem yazıcak yani yanlış mıyım? Şimdi yazsa nolur yazmasa nolur diyen olacaktır ama bu tamamen benim fikrim.. Uzun lafın kısası nedir sizde durum hocalarım
    Saygılarımla..

Aynen katılıyorum arkadaşm. Onlarca güncelleme yaynladılar hepsi aynı nane. Tonlarca hata var. Aradan 1.5 yıl geçti hala iPad için resmi uygulama yok.

Ve ben de bu sabah farkettim eskiden "via iPhone" yazan tüm check-in ve durum güncellemelerinde "via Facebook Mobile" yazıyor. Bu ne saçmalktr anlamadm. Ben de senin gibi düşünüyorum. Allah bu Facebook'un developerlarına akıl fikir versin...

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .WondercrafteR. -- 29 Temmuz 2011; 21:29:56 >

• bende de aynı sorun var durum güncellemerlımde falan artık gözükmuyo iphone dan girildi diye nasıl çözeriz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekobaba

bende de aynı sorun var durum güncellemerlımde falan artık gözükmuyo iphone dan girildi diye nasıl çözeriz acaba

Bence geçici bir sorun. Öyle kalacağını zannetmiyorum eğer kalacaksa çok saçma ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .WondercrafteR.

quote:

Orijinalden alıntı: sekobaba

bende de aynı sorun var durum güncellemerlımde falan artık gözükmuyo iphone dan girildi diye nasıl çözeriz acaba

Bence geçici bir sorun. Öyle kalacağını zannetmiyorum eğer kalacaksa çok saçma ya...

Ya hocam zaten bi push sorununu çözemediler bildirimler kafasına göre geliyor.. Haydi onu geçtim, eldekini niye bozuyorsun? İbretlik paylaşım durumu yani

• bende fark ettim bugün mobil internet olayını
  • installoustan eski sürümlerden birini indirdim, su anda cok daha stabil oldu.
  • Arkadaşlar, merak ettim, ben Facebook veya Twitter kullanmıyorum ama, telefon üzerinden tweet atınca da telefonumuzun markasını belirten via "iPhone" gibi bir ibare çıkıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonatina

Arkadaşlar, merak ettim, ben Facebook veya Twitter kullanmıyorum ama, telefon üzerinden tweet atınca da telefonumuzun markasını belirten via "iPhone" gibi bir ibare çıkıyor mu?

Eğer resmi uygulama yukluyse evet çıkıyor.

iPhone ile gönderdi, blackberry ile gönderdi, 0.Facebook ile gönderdi gibi yazıları görebilirsiniz..
  • sorun çözulmeyecek sanırım
  • Denemek bugün aklıma geldi, samimi söylüyorum m.facebook.com bin kat daha kullanışlı facebook app dan. Daha hızlı ve daha stabil
  • bende sorun yok ilginç.
  • quote:

bende sorun yok ilginç.

Konuyu açanların sorundan kastı app ile birsey paylasilinca eskisi gibi "iPhone ile" ibaresinin artık yazmıyor olması. Onun dısında bir sorun yok ama app m.Facebook'tan daha yavaş çalışıyor. Tek farkları arayüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

quote:

bende sorun yok ilginç.

Konuyu açanların sorundan kastı app ile birsey paylasilinca eskisi gibi "iPhone ile" ibaresinin artık yazmıyor olması. Onun dısında bir sorun yok ama app m.Facebook'tan daha yavaş çalışıyor. Tek farkları arayüz.

konuyu acan arkadar mesajı değiştirmiş

ekleme : pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 5 Eylül 2011; 1:41:08 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.