Şimdi Ara

Facebook Ana Sayfa Font Değişiklğimi Oldu...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya Bu Facebook Ana Sayfasının Fontlarımı Değişti Bana mı Değişik Geliyo... :))) yoksa bendemi bir sorun var.. :)

Facebook Ana Sayfa Font Değişiklğimi Oldu...

• bende de daha büyük oldu sanki fontlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir değişikliği seçeneğe bırakmaması saçma geldi bana. Hadi zaman tüneli vb. yeniliklerde uyum açısından herkes için zorunlu yapabilir, ama bunu ayarlar bölümüne bir ayar olarak getirseydi daha mantıklı olurdu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cineman

Böyle bir değişikliği seçeneğe bırakmaması saçma geldi bana. Hadi zaman tüneli vb. yeniliklerde uyum açısından herkes için zorunlu yapabilir, ama bunu ayarlar bölümüne bir ayar olarak getirseydi daha mantıklı olurdu bence.

bence de haklısın arkadaşım.. bide birden değiştirmesi enterasan yaa.. sabah girdim bişe yok :D akşam girdim değişmiş.. bide mesajlaşmada sabahtan beri bi problem var...
  • Internet Explorer
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeRKeChi

Internet Explorer

İnternet explorer olmasa bilgisayarı nasıl kullanacaksın çok merak ediyorum diğerleri babanın browserı değil ya herkes sevdiğini kullanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOTCHA!

quote:

Internet Explorer

İnternet explorer olmasa bilgisayarı nasıl kullanacaksın çok merak ediyorum diğerleri babanın browserı değil ya herkes sevdiğini kullanır

Internet Explorer Microsoft'un yüz karasıdır. Eğer çapraz tarayıcı diye bir şey biliyorsan anlarsın bunu. Sadece dışarıdan öyle bakmayla suçlayan yok zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Internet Explorer

Internet Explorer Microsoft'un yüz karasıdır. Eğer çapraz tarayıcı diye bir şey biliyorsan anlarsın bunu. Sadece dışarıdan öyle bakmayla suçlayan yok zaten.

Kaç yıldır Appleda çalışıyon kardeş ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Internet Explorer

Kaç yıldır Appleda çalışıyon kardeş ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.