Bildirim
Facebook Ana Sayfa Font Değişiklğimi Oldu...
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bende de daha büyük oldu sanki fontlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle bir değişikliği seçeneğe bırakmaması saçma geldi bana. Hadi zaman tüneli vb. yeniliklerde uyum açısından herkes için zorunlu yapabilir, ama bunu ayarlar bölümüne bir ayar olarak getirseydi daha mantıklı olurdu bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cineman
Böyle bir değişikliği seçeneğe bırakmaması saçma geldi bana. Hadi zaman tüneli vb. yeniliklerde uyum açısından herkes için zorunlu yapabilir, ama bunu ayarlar bölümüne bir ayar olarak getirseydi daha mantıklı olurdu bence.
bence de haklısın arkadaşım.. bide birden değiştirmesi enterasan yaa.. sabah girdim bişe yok :D akşam girdim değişmiş.. bide mesajlaşmada sabahtan beri bi problem var... -
Internet Explorer -
quote:
Orijinalden alıntı: BeRKeChi
Internet Explorer
İnternet explorer olmasa bilgisayarı nasıl kullanacaksın çok merak ediyorum diğerleri babanın browserı değil ya herkes sevdiğini kullanır -
quote:
Orijinalden alıntı: GOTCHA!
quote:
Internet Explorer
İnternet explorer olmasa bilgisayarı nasıl kullanacaksın çok merak ediyorum diğerleri babanın browserı değil ya herkes sevdiğini kullanır
Internet Explorer Microsoft'un yüz karasıdır. Eğer çapraz tarayıcı diye bir şey biliyorsan anlarsın bunu. Sadece dışarıdan öyle bakmayla suçlayan yok zaten. -
quote:
quote:
quote:
Internet Explorer
İnternet explorer olmasa bilgisayarı nasıl kullanacaksın çok merak ediyorum diğerleri babanın browserı değil ya herkes sevdiğini kullanır
Internet Explorer Microsoft'un yüz karasıdır. Eğer çapraz tarayıcı diye bir şey biliyorsan anlarsın bunu. Sadece dışarıdan öyle bakmayla suçlayan yok zaten.
Kaç yıldır Appleda çalışıyon kardeş ?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Internet Explorer
Internet Explorer Microsoft'un yüz karasıdır. Eğer çapraz tarayıcı diye bir şey biliyorsan anlarsın bunu. Sadece dışarıdan öyle bakmayla suçlayan yok zaten.
Kaç yıldır Appleda çalışıyon kardeş ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X