Arkadaşlar bu yaklaşık 1 haftadır oluyor eskiden olmuyordu facebook'a giriş yapınca ana sayfada site donuyor fakat yeni sekme açıp facebook'ta kendi profilimi veyawww.facebook.com/friends gibi yerleri aratırsam rahatlıkla giriyor sadece ana sayfa donuyor nedeni ne olabilir internette araştırdım fakat işime yarar birşey bulamadım.
Kullandığım İnternet Tarayıcısı: Google Chrome Bilgisayarın İşletim Sistemi: Windows 7 Professional
şu anda ne Facebook'a ne de Twitter'a girebiliyorum. Sayfa yarım kalıyor. Ancak sahibinden, fanatik denediğim birkaç site daha açılıyor. Sosyal medya tabanlı sitelere şu anda doğru dürüst giremiyorum. TTnet kaynaklı sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: microzift
şu anda ne Facebook'a ne de Twitter'a girebiliyorum. Sayfa yarım kalıyor. Ancak sahibinden, fanatik denediğim birkaç site daha açılıyor. Sosyal medya tabanlı sitelere şu anda doğru dürüst giremiyorum. TTnet kaynaklı sanırım.
Olabilir aslında öyle dediler banada ;(
aynen banada öyle oluyor facebook anasayfada 5 saniye kalınca hemen donuyor bidaha açılmıyor anca hemen profile girince donmuyor sonra tekrar anasayfaya geride dönülmüyor yine donuyor