Şimdi Ara

facebook abone toplu silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili dh okurları facebook abonelik ve arkadaşlık ile ilgili bi sorun yaşıyorm

benm facebook hesabımda yaklaşık 1200 arkadaşım vardı hepside gerçekten arkadasım oyle tanımadıklarımı eklemedim
    Sonra bigün ne olduysa bi sitede face arkadaşlık hilesi gordum aing creations adresi ben bu siteye girdim deneme amaçlı noluyo die
    şimdi bu site facemden yaklaşık 500 kişiye istek yolladı face arkadaş ekleme engeli yedim (hayatımda ilk defa)
    6000'den fazla kişiye abone olmuş bulundum
    sürekli "..." adlı kişi ark isteginizi kabul etti die bildirim alıyorum 3 gun olmasına ragmen

--amacım abone olduklarımdan bi şekilde kurtulmak (tek tek tıklayip abonelikten çık diyerek deil - çok sinir bozucu -)

--yeni gelen arkadaşlarımdan kurtulmak (cokta gerekli deil tek tek çıkarım)

--bu abonesi oldugum 6000 kişinin gonderilerinin anasayfamda görünmesini istemiyorum (normal arkadaşlarımın gonderilerini gormek istiyorum)

arkadaşlar bu istediklerimden herhangi birine çözüm biliyosanız lütfen yalvarırım yardımcı olurmusunuz cok perişan durumdayım Lanet olsnn

• Hocam öncelikle Bilmediğiniz şeyleri uygulamayın deneme amaçlı yapıyorsanızda fake bir hesap açıp ordan deneyin. Bu size ders olmuş.

konuya gelince. Malesef dostum öyle birşey şuan için mümkün değil. yani topluca aboneleri silme gibi bir sistem yok.

teker teker bulacaksınız. takip et tik'ini kaldıracaksınız. Baya zamanınızı alacak ama başka çözüm yolu yok
  • Malesef toplu silme yok.Tek tek uğraşmanız gerek.Ayrıca profilinizin uygulamalar bölümüne göz atın size sacma gelecek uygulamaları kaldırın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Instagram hesap silme
    9 yıl önce açıldı
    Facebook Hesap Silme ve Kapatma
    8 yıl önce açıldı
    Facebook Mesaj Butonu Kapatma ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.