Şimdi Ara

face patlatma veya IP ogrenme bilenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ırz dusmani ****nin biri bi arkadasimizin facesini calip sifreyi degistirmis ve bazen girip bazen donduruyo faceyi nasil bulabiliriz bu sahsı tavsiyelerinizi bekliyorum ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• c4 kur
  • mail duruyorsa şifremi unuttumdan bağlantı yollasın maile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juanito Perez

c4 kur

nasıl yani ??

• Maile girsin kim girmişse onun ip si yazıyordur orda.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Sfenks

Maile girsin kim girmişse onun ip si yazıyordur orda.

arkadaslar pardon yeni ogrendim faceyi o dedigim ip.ne acmis bizimkinin fotosunuda yuklemis onu yakalamamiz lazim

• benim bi kız arkadaşım facesine girmeye çalışmıştım. saf şifresine telefon numarasını koymuş

özel mesajlarda abovvv neler gördüm öyle

telefon numarası,doğum tarihi veya özel günlerini koyuyorlar genelde bu kızlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mirc 'te IP gizlemek nasıl olur ?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ice planet

benim bi kız arkadaşım facesine girmeye çalışmıştım. saf şifresine telefon numarasını koymuş

bu faceyi acan kisi bir erkek reis ama polisler bunun ip sini ogrenebilirmi acaba ? donduruyo surekli faceyi yoksa .....

• quote:

Orijinalden alıntı: SchmuTzReqaL

quote:

benim bi kız arkadaşım facesine girmeye çalışmıştım. saf şifresine telefon numarasını koymuş

bu faceyi acan kisi bir erkek reis ama polisler bunun ip sini ogrenebilirmi acaba ? donduruyo surekli faceyi yoksa .....

facenin linkini savcılığa verin, böyle böyle açıklayın hepsini

belki birşeyler olur

tam bilgim yok bu konularda

• quote:

Orijinalden alıntı: Juanito Perez

c4 kur

citroen olandan mı ?
  • 2014 yılında halan "face" kelimesini okumayı bilmeyenleri görmek gerçekten üzücü. Konuya gelirsek eğer hesabı geri almak istiyorsanız Facebook ile iletişme geçin, eğer hesabı ele geçiren kişi hakkında yasal işlem başlatmak istiyorsanız ebeveyniniz aracılığı ile savcılığa başvurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danilo Thann

2014 yılında halan "face" kelimesini okumayı bilmeyenleri görmek gerçekten üzücü. Konuya gelirsek eğer hesabı geri almak istiyorsanız Facebook ile iletişme geçin, eğer hesabı ele geçiren kişi hakkında yasal işlem başlatmak istiyorsanız ebeveyniniz aracılığı ile savcılığa başvurun.

ne yani bizim yapabilecegimiz bise yokmu ?

• +Ne okuyorsun

-Bılgisayar mühendisliği

+Kanka sen facebook patlatmayı biliyon mu?
  • quote:

Geçen sene kızın biri diğerine face şifresini veriyordu, çaktırmadan dinledim bende şifre gizem_456654 tü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.