Şimdi Ara

Face paketimin olmasına rağmen kontörümün gitmesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde face paketi yapmıştım. Sadece faceye girmeme rağmen kontörümün yavaş yavaş azalmaya başladığını farkettim. Nasıl düzelir bu sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akıllı telefon kullanıyorsaniz arka planda açık kalan bir uygulama internete baglanmis olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Akıllı telefon kullanıyorsaniz arka planda açık kalan bir uygulama internete baglanmis olabilir.

Evet android kullanıyorum. Bunu nasıl anlayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 14alper41

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Akıllı telefon kullanıyorsaniz arka planda açık kalan bir uygulama internete baglanmis olabilir.

Evet android kullanıyorum. Bunu nasıl anlayabilirim.

Tüm güncellemeler uygulamalar kapalı olsa bile android arka planda azda olsa mutlaka veri akışı sağlar ya normal internet paketi alacaksın yada face paketinin bedeli kadar hesapta bakiye olacak örnek 5 tl ise 5 tl bırakacaksın pakete gidecek o ay'ı sıfır bakiye ile geçireceksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eli ayagi duzgun paket al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shamshiel -- 13 Kasım 2014; 20:14:49 >
  • quote:

Geçenlerde face paketi yapmıştım. Sadece faceye girmeme rağmen kontörümün yavaş yavaş azalmaya başladığını farkettim. Nasıl düzelir bu sorun.

Kardeşim ben o konu için gittim bir iletişim merkezine sordum. Adam beni Teknoloji bilem neyine yönlendirdi. Gitmedim. Merkezdeki adam benim kardeşiminkide gidiyor ne yapalım elden bişey gelmiyor dedi.
  • Sosyal plus gibi paketler almak lazım gerisi kazıklama taktiği gibi duruyor. Bu telefon illaki extra veri transferi yapar onlar bunun farkında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çözümünü buldum. Android telefonlarda diğer uygulamaların arkaplan verisini kapatırsanız kontörden gitmiyor. Yinede yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Geçenlerde face paketi yapmıştım. Sadece faceye girmeme rağmen kontörümün yavaş yavaş azalmaya başladığını farkettim. Nasıl düzelir bu sorun.

Bu sorunu Turkcellin kendi bayilerinde ücretsiz verilen Turkcelli hayat dergisinde okumuştum.
    Orada şöyle bir ifade vardı.

Facebook’ta yer alan ancak Facebook dışı link ve sunuculara bağlanıp çalışan uygulama ve içerikler Facebook paketine dahil olmayacak.Örneğin Facebook da paylaşılmış YouTube linki gibi.
    Twitter paketi sadece mobile.twitter.com adresi üzerinden yapılan bağlantılarda geçerlidir.
    Twitter uygulamaları pakete dahil değildir. Twitter’da yer alan, Twitter dışı link ve sunuculara bağlanıp çalışan uygulama ve içerikler Twitter paketine dahil değildir.Cihazının arka plan verilerini kapatmayı unutma.

• Baglanirken mutlaka link adresine m.facebook.com adresinden baglan,egerwww.facebook.com diye girersen kontorden duser,arkadaslaein dedigi gibi arkaplanida mutlaka kapatmalisin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INVESTGN DISCOVERY

Baglanirken mutlaka link adresine m.facebook.com adresinden baglan,egerwww.facebook.com diye girersen kontorden duser,arkadaslaein dedigi gibi arkaplanida mutlaka kapatmalisin.

Yanlız ben uygulamadan giriyom faceye
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: INVESTGN DISCOVERY

Baglanirken mutlaka link adresine m.facebook.com adresinden baglan,egerwww.facebook.com diye girersen kontorden duser,arkadaslaein dedigi gibi arkaplanida mutlaka kapatmalisin.

Yanlız ben uygulamadan giriyom faceye

Face paketinde facebook uygulamalari dahil degildir o yuzden kontor gidiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu daha 2010'da bildirmiştim Turkcell'e, bir görevli ile kullanımımı ayrıntılı olarak incelemiştik. Windows Mobile telefonum netbios, broadcast vs. iletiler gönderiyordu ağdan. Firewall uygulaması yükleyip bunların hepsini IP IP, port port engelleyerek sorunu halletmiştim. :)
    Kesinlikle Opera Mini, turbo vs. ara sunucu kullanan uygulamalar kullanma. Direk olarak siteye gir. Eğer uygulamadan gitmiyorsa uygulamadan kullan. Arka plan veri kapalı iken de Android'de düşüm oluyordu bende.
    Ya da sosyal paketler var, 20MB da normal kullanım için veriyor. Bunlarla ekstra düşümler olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.